Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co sądzicie o nowej ankiecie, myślicie, że coś zmieni?
  • Shent

tak jak co roku...
    Nic :)
  • Anonim

Ok, ale teraz ankieta jest inna, troche męcząca, to prawda, ale dokładniejsza, może, jeśli będzie większa frekwencja, to wyniki bedą jakimś argumentem do zmian?
  • mgr aberracja

Wow. Czy to znaczy, że w tym roku DOSTALISCIE piny i one DZIAŁAŁY?
    2w1. Nie przypominam sobie tak płodnego roku.
    Czyżby cud?

Też chcę kiedyś wypełnić ankietę.
  • Ufo aka Juggalo

studiujecie od wczoraj?; )))
  • pan.Tunio

wlasnie szczerze mowiac jestem bardzo ciekawy czy wyniki tej ankiety coś zmienią...
  • Anonim

ankieta zmienia rzeczy raczej malo istotne.. np zostala przeprowadzona zmiana wladz bufeciku szkolnego; )

niestety co do prowadzacych to chyba nie jest w stanie wiele wskurac... choc musze przyznac ze paru cwiczeniowcow(duzo ich niestety nie bylo) wzielo chyba sobie niekotore komentarze do serca i ciut ciut sie zmienilo; )
  • Ufo aka Juggalo

ta z bufetem to chyba byUa zupeUnie inna bajka zrobiona przez samorzad (jedyny znany przypadek ankiety ktoory cokolwiek zmieniU :))
  • Anonim

a czemu nikt nie zrobi ankiety na temat: Czy uważasz że jest za mało miejsc gdzie można posiedziec i poklikac na komputerku, albo Czy tak samo jak ja sądzisz że w szkole jest za mało gnizadek sieciowych i sieciowych?; > Ja bym bardziej do tego się przyczepił. To granda że nie można nigdzie spokjnie się rozpakowac ze sprzętem bo zawsze wszędzie jest pełno hint bibilioteka/antresola.
  • Anonim

Hmm jak zjechaliśmy Barstara po I semestrze to sie ogarnął..=DD
  • Marcin Miotk

Jest 1 lipca 2009 i do tej pory nic sie nie zmienilo.
  • dejewi

>Marcin Miotk napisał
    >Jest 1 lipca 2009 i do tej pory nic sie nie zmienilo.

I raczej się nic nie zmieni...
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)