-
Michael Corleone
Witam wszystkich potrzebujących, służę radą i czynem; ) we wszelkich problemach dotyczących ANALIZY MATEMATYCZNEJ, MAD (matematyki dyskretnej), asd (algorytmiki), baz danych (SQL, PLSQL), programowania w c++, c, pascalu, php. Jeżeli masz kłopot pisz do mnie na priv. -
Przemek Ł.
Juz dzis MOZECIE SKORZYSTAC RPOFESJONALNYCH USLUG http://www.pogotowiekodowe.prv.pl zapraszamy -
Johnny
-
Anonim
-
-
pan.Tunio
-
mgr. inż. chox
Chuck Norris potrafi rozwiazać zadanie domowe zanim zostanie ono wymyslone;] -
igor
-
Anonim
http://www.pogotowiekodowe.prv.pl/ ????
kurwa ludzie przeciez to jakas totalna kompromitacja....
I jeszcze ten napis : " Dla uczniów PJWSTK i nie tylko! "
proponuje jeszcze wypozycjonowac ta strone w google pod haslem 'pjwstk'.... -
Anonim
-
Anonim
-
Dreamgirl
No to niech autorzy serwisu zmienią na dla studentów PW i UW i żadnych innych.
Ludzie są mistrzami w samookłamywaniu się i w płaceniu dwa razy za to samo.
Raz za czesne a potem jeszcze za wszystkie projekty zaliczeniowe, bo mamusia wysłała synusia na studia.
Usprawiedliwienie taki delikwent zawsze sobie znajdzie. A to, że nie ma czasu, a to, że to nie jego dziedzina itd.
LUDZIE!! to jest wasze życie. NIe srajcie sobie na nie. Po prostu usiąść i zapłakać. -
igor
Co racja to racja ale trzeba być troszkę wyrozumiałym. Nie warto chyba nie iść na studia dlatego bo np nie moge zaliczyć jakiegoś kolosa.
Ale generalnie ja nie zamierzam kożystać, staram się działać samemu na ile mogę :P -
Kiełczu
-
Anonim
-
Kiełczu
-
Anonim
-
Jezzo
-
Kiełczu
Niestety, i to wydawaloby sie, ze taka strone robia lepsi studenci, zeby pomoc slabszym. To jacy sa Ci slabsi?? ZENADA! Ja nie skoŻystam. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne