PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil Trzeciak

Sorki za to pytanie, ale nie wiem jakie zwyczaje panują w PJWSTK...
  • m@ro

heh na pewno nie mozna zalozyc szortow bo zimno jest:///// no i sam t-shirt tez odpada; ] no chyba nie trzeba az tak formalnie?! bez zartow:D
  • BorysR

No wlasnie chyba trzeba oficjalnie czytaj garniak. :/
  • bialy

Co wy gadacie... Zwykły egzamin jakich będzie jeszcze wiele...
    Przy obronie magistra to rozumiem ale na egzamin; >
  • igor

w gruncie rzeczy - dobre pytanie
  • Anonim

moim skromnym studenckim zdaniem złe pytanie i co teraz? a teraz do sedna: ubierz się tak jak czujesz, w tym sezonie modne będa kowbijskie buty połączone z gwiazdą szeryfa na klapie, do tego delikatnie zdobiony sznurkiem kapelusz z rondem, brode oczywiście golimy na pana norrisa i to chyba tyle nie musze wspominać o umiejętności kopu z pół obrotu w razie oblania?
  • Aleksander Górski

Jak zdajecie takie pytania wnioskuje ze jesteście z pierwszego roku. Tam jest dużo egzaminów przy pompie (jakoś tak teraz jest). Ten garnitur to po co wam co by ładniej wyglądać przy komputerze? A na egzaminie na DA jest się tylko częścią tej masy ludzi co też piszą.
  • Anonim

Ja proponuje: http://j.31337.pl/egzaminy.php
  • igor

ja mam lepszy http://co.babcia.to.babcia.patrz.pl...
  • igor

Gdy spytasz Chucka Norrisa, która jest godzina zawsze odpowie: " Dwie
    sekundy do". Gdy się spytasz " Dwie sekundy do czego?" kopie cię z połobrotu
    w twarz.
  • Zawieszony w AbSuRdzie

nigdy sie tym nie przejmowalem.. chyba tylko na maturze bylem w gajerze. oni maja sprawdzac wiedze, a ciuchy niech ... "ignoruja".
  • Agnieszka

na egzamin wszyscy ubieraja sie raczej zwyczajnie :)) tylko na inzynierski/magisterski trzeba sie wystroić; )))
  • Iza właśnie

Kto by sie tam stroił na pisemny? Jeszcze nei tzreba pisać na pracy w co byłes ubrany na egzminie :P
  • mgr. inż. chox

taaa... według ostatniego rosporządzenia rektora na egzamin
    każdy powinien założyć wrotki wyczynowe, szkocką spódnice,
    kamizelke kewlarową, krawat samoobrony, oraz co najważniejsze
    hełm żołnierza wehrmachtu, by parująca wiedza mogła się skroplić
    i wrócić strumieniami przez uszy;]
  • nist

zawsze mozesz przyjsc na go...:)
  • • ®emi •

ubierac sie trzeba tak zeby bylo sie jak zaslonic. Czyli podstawa to szerokie rekawy i stonowane kolory.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)