- 1
- 2
-
Anonim
Gdzie jezdzicie? Na czym? Kiedy? Po sesji gdzie?:P
Jakas grupa "pjwstk"?
... i wszystko co wam przyjdzie do glowy. -
Jaggernod
ad 1. Wszedzie gdzie jest jakas gorka i kupka sniegu.
ad 2. Oczywiscie tylko i wylacznie na nartach.
ad 3. ! bo ja wiem!! Nie wiem nawet czy bede mial ferie -
pawlowski
-
Anonim
-
-
Daniel
oczywiście decha:), ostatnio w belchatowie, kiepski stok bo krotki i malo stromy, ale sporo fajnych boxow,raily itp, wiec mozna sie przejechac daleko nie ma:) -
Anonim
my jezdzimy nawet w wawie, hmm raczej niszczymy deski w wawie, hopki, boxy, rurki :)
polecam -> http://snotown.tk
lepiej tym linkiem, brak rekalm -> http://snowtown.foxnet.pl -
MaLiN
Ja bylem w tym roku po swietach na slowacji - chopok - nigdy wiecej, na pewno nie w czasie swiat i sylwestrow. Zawalenie ludzi na maxa, na sama gore nie wpuszczaja samochodami chociaz sa wolne miejsca i trzeba tłuc sie w jakims zapchanym autobusie. a jak juz dojedziesz to sie okazuje ze glowne krzeselka sa zamkniete bo wieje (wiatru ani widu ani slychu) i dzialaja raptem dwa orczyki, do ktorych stoisz w kolejce 30 minut a zjezdzasz minute. A ceny jezeli chodzi o wyciagi wcale nie nizsze niz w Polsce.
-
Anonim
no widze ze nie tylko ja mam takie zdanie o chopoku - tez bylem w tym terminie
za taka kase mozna pojechac do austrii -
pan.Tunio
ja też deseczka, glownie dlatego ze od 6yrs jezdze na deskorolce, wiec to naturalna kontynuacja deskorolki zimą. probuje sil na hopkach/rurkach/boxach.
pzdr
ps. janusz y: moze sie kiedys ustawimy na jakis snow session:)? -
Jarek
Tunio - jesli snow session to obowiazkowo z Bialym na hopce; ) dodatkowo ja, Pestka i Igor mozemy na boxie powywijac jakis hot tricki :D :D a dla kontrastu Jakub wywijajacy 360 na nartach; ] -
m@ro
yyy no nie ma to jak pierdolace sie grono:P jak by co post powyzej jest moJ:P -
bialy
Ja za skoki już dziękuję :P Mi już wystarczy a efekty moich skoków widać na fotce; / -
Raszpel
Ja na deseczce od tego sezonu. Już trochę śmigam, ale dużo nauki przede mną.
Byłem na Chopoku w Sylwka i uważam, że miejsce jest bardzo fajne tylko termin był zły. Jeśli chodzi o wiatr to na prawdę był mocny... -
magic chick
-
magic chick
btw. kiedys narty, od 6 lat ( cos kolo tego w kazdym razie ) snb/ po sesji ( ktorej nie mam :] ) - szczyrk -
Anonim
Jarosław Tomasz Aleksander aka m@ro nie wiedzialiśmy o tylu Twoich imionach; > ja chętnie poklaszcze sobie nartkami w locie; ) -
Anonim
maja już zagościłaś w moich myślach jak wywyjasz na parapecie; > Bunia lecąca po stoku na blacie w dól MNIAM MNIAM; > -
Anonim
wspaniała zima, sesja bardziej do przodu niż do tyłu, wiec nadzieja ze juz wkrotce bede na Czantorii szalał...
...czego reszcie wam również serdecznie życze! :) -
Anonim
ja sie wybieram do Zakopca po 17lutego, wiec jak ktos sie jeszcze wybiera to radze uwazac, bo mam sie zamiar dopiero nauczyc na czyms jezdzic :P -
яazo я
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne