PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Gdzie jezdzicie? Na czym? Kiedy? Po sesji gdzie?:P
    Jakas grupa "pjwstk"?

... i wszystko co wam przyjdzie do glowy.
  • Jaggernod

ad 1. Wszedzie gdzie jest jakas gorka i kupka sniegu.
    ad 2. Oczywiscie tylko i wylacznie na nartach.
    ad 3. ! bo ja wiem!! Nie wiem nawet czy bede mial ferie
  • pawlowski

Zawsze chcialem zaliczyc dropa z dachu; ]
  • Anonim

biedny Costek, przegapiles - w tignes skakalismy z dachu :P
  • Daniel

oczywiście decha:), ostatnio w belchatowie, kiepski stok bo krotki i malo stromy, ale sporo fajnych boxow,raily itp, wiec mozna sie przejechac daleko nie ma:)
  • Anonim

my jezdzimy nawet w wawie, hmm raczej niszczymy deski w wawie, hopki, boxy, rurki :)

polecam -> http://snotown.tk
    lepiej tym linkiem, brak rekalm -> http://snowtown.foxnet.pl
  • MaLiN

Ja bylem w tym roku po swietach na slowacji - chopok - nigdy wiecej, na pewno nie w czasie swiat i sylwestrow. Zawalenie ludzi na maxa, na sama gore nie wpuszczaja samochodami chociaz sa wolne miejsca i trzeba tłuc sie w jakims zapchanym autobusie. a jak juz dojedziesz to sie okazuje ze glowne krzeselka sa zamkniete bo wieje (wiatru ani widu ani slychu) i dzialaja raptem dwa orczyki, do ktorych stoisz w kolejce 30 minut a zjezdzasz minute. A ceny jezeli chodzi o wyciagi wcale nie nizsze niz w Polsce.
  • Anonim

no widze ze nie tylko ja mam takie zdanie o chopoku - tez bylem w tym terminie

za taka kase mozna pojechac do austrii
  • pan.Tunio

ja też deseczka, glownie dlatego ze od 6yrs jezdze na deskorolce, wiec to naturalna kontynuacja deskorolki zimą. probuje sil na hopkach/rurkach/boxach.
    pzdr

ps. janusz y: moze sie kiedys ustawimy na jakis snow session:)?
  • Jarek

Tunio - jesli snow session to obowiazkowo z Bialym na hopce; ) dodatkowo ja, Pestka i Igor mozemy na boxie powywijac jakis hot tricki :D :D a dla kontrastu Jakub wywijajacy 360 na nartach; ]
  • m@ro

yyy no nie ma to jak pierdolace sie grono:P jak by co post powyzej jest moJ:P
  • bialy

Ja za skoki już dziękuję :P Mi już wystarczy a efekty moich skoków widać na fotce; /
  • Raszpel

Ja na deseczce od tego sezonu. Już trochę śmigam, ale dużo nauki przede mną.

Byłem na Chopoku w Sylwka i uważam, że miejsce jest bardzo fajne tylko termin był zły. Jeśli chodzi o wiatr to na prawdę był mocny...
  • magic chick

bialy jestes ewidentnie dzieckiem przypalu :]
  • magic chick

btw. kiedys narty, od 6 lat ( cos kolo tego w kazdym razie ) snb/ po sesji ( ktorej nie mam :] ) - szczyrk
  • Anonim

Jarosław Tomasz Aleksander aka m@ro nie wiedzialiśmy o tylu Twoich imionach; > ja chętnie poklaszcze sobie nartkami w locie; )
  • Anonim

maja już zagościłaś w moich myślach jak wywyjasz na parapecie; > Bunia lecąca po stoku na blacie w dól MNIAM MNIAM; >
  • Anonim

wspaniała zima, sesja bardziej do przodu niż do tyłu, wiec nadzieja ze juz wkrotce bede na Czantorii szalał...
    ...czego reszcie wam również serdecznie życze! :)
  • Anonim

ja sie wybieram do Zakopca po 17lutego, wiec jak ktos sie jeszcze wybiera to radze uwazac, bo mam sie zamiar dopiero nauczyc na czyms jezdzic :P
  • яazo я

na rowerkach też:)

http://bike.pjwstk.edu.pl/
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)