PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Może ktoś mi powiedzieć jak wygląda na I szym roku egzamin z socjologii u doktora Bernatowicza?
  • Anonim

Ło rany, a to kto?; )
  • igor

Ja to nawet nie wiedziałem że mamy takie ładne koleżanki na uczelni.
  • m@ro

ehhh Igor; ] Ty tylko o jednym:P; ]

a tak poza tym to 10 do 1 ze to fotomontaze; ] hahaha; > ja w cuda nie wierze; D
  • Anonim

niech mi ktos szybko odpowie bo jutro egzamin:((
  • Anonim

Ja też bym prosił o odpowiedz bo egzamin już jutro...
  • Anonim

rok temu egzamin miał z nami Kukulski, bo Bernartowicz chorował prawie przez cały semestr. Sądząc po tym jak wyglądał z nim marketing póżniej to pewnie będzie jakaś rozmowa tylko... chyba nie ma sie czego obawiać, chociaż zobaczymy jak teraz będzie, też mamy z nim jutro tylko co innego. Powodzenia :)
  • Anonim

Przepuszcza wszystkich bez problemu :-)
  • Anonim

Przepuścił wszystkich. Wkurzył się jednak na kumpla który zupełnie nic nie kumał. Postawił mu 3 ale powiedział że go w tym półroczu przyciśnie :)
  • Anonim

e tam, tylko tak gada :) ale zajecia sie z nim ciagna caly czas... najpierw socjologia, pozniej marketing, my mielismy teraz zachowania w organizacji i na 4 sem tez z nim cos jest :) oojej jak dobrze, ze juz z Łagowskim teraz nie bedziemy miec :D
  • Paulina

w tym semestrze nie ma Łagowskiego??? nie mozliwe... bedzie mi brakowalo tych interesujacych zajec;P
  • Anonim

Kukulski przyszedł póżniej we wtorek jak juz poszłaś i mówił, że nie mamy w tym sem nic z Lagowskim, ale znowu mamy z nim, Cichockim i Bernatowiczem :) Bazy pewnie z Jokisz nadal i mamy dwa przedmiotu z tym młodym od rachunkowości
  • Paulina

oj nie wiem kto lepszy??? Cichocki czy Łagowski...
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)