PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

chwalcie sie... jak wam poszlo?=]
  • bialy

moze się zda :)
    Kiedy będą wyniki ??
  • igor

Nie WKUR*&%a%CIE MNIE!!; )
  • BorysR

Ja sie ucze na poprawke. :|
  • eMe

hmmm moze gdybym sie nie spoznila godzine to bym zdala...ale pol h to troche malo:P
  • pawlowski

tak dokladnie:)

dzis pobilem rekord...przejechalem 6km w...............1,5h:] i kto jest debesciak:D
  • BorysR

2 lata temu kawalek po al. jerozolimskich od pacu zawiszy do dworca przejechalem w 1.5 godziny. :)
  • Anonim

Bo taki macie fury! Ja moją "dwudziestką" lece jak piorun.
  • bialy

To wie ktoś kiedy będą wyniki z egzaminu??
  • PoPióŁ

ja slyszalem ze maja byc na ftp-ie ale kiedy to nikt nie wie :/ Zabier nic nie mowil.
  • Stanislaw Gliniewicz

hej, czy ktos posiada jakies materialy do alg ?? jakies wzory, rozwiazane zadania z poprzednich lat ?? bede wdzieczny :)
  • bialy

na ftpie w katalogu zabiera są egzaminy z tamtego roku. Są bardzo podobne do wczorajszych.
  • rozoweskarpetki

Podobno wyniki mają być do piątku na ftp'ie.
  • Stanislaw Gliniewicz

dzieki :)
  • PoPióŁ

Na forum admin napisal ze do godz 10 w piatek maja byc dostarczone wyniki
  • m@ro

Kolek - wiem, ze trzymales kciuki przez cala ALG zeby mi sie nie udalo ale przypadek i fart znow inaczej sprawil :D hahaha i mam 3! bez kitu - po tych MAD, TAK i ALGach moge juz wyrobic sobie koncesje na wrozbiarstwo i szarlatanstwo buahahaha

oferuje: estyminacje kursow gieldowych, wyniki totolotka, losowania z fantami lub bez, ew poszukiwania zaginionych samochodow i ludzi; D no i zdawanie egzaminow na PJWSTK :D hahah

p.s wyniki mam bo ja zaliczalem przy okazji cwiczenia... wiec nie pytac gdzie sa wyniki itd bo maja je tylko ci ktorzy zaliczali cwiczenia z grup anglojezycznych :)
  • arvind

http://juneja.info/pliki/algebra-ko...

jak ktos moze rozwiazac tez zadania z egzaminu poprawkowego i opublikowac rozwiazania to bylo by po prostu bosko...

• mgr. inż. chox

dokładam się do prośby kolegi

swoją droga 22 osoby na 176+2 to całkiem dobry wynik;]
  • miki

nie 22....bo jeszcze kilka osób było zwolnionych a w tabelce zabier uwzględnił ich(nas:)) jako 0 pkt
  • mgr. inż. chox

no to ładnie wam pojechał;]
    skoro jestes zwolniony to może przyczynisz się
    dla dobra ogółu i machniesz zadanka - mam kopie
    egzaminu z 7.02 grupa A - grupe B tez moge załatwić
    jak ktoś by bardzo chciał.
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)