- 1
- 2
-
Anonim
-
bialy
-
igor
-
BorysR
-
-
eMe
hmmm moze gdybym sie nie spoznila godzine to bym zdala...ale pol h to troche malo:P -
pawlowski
tak dokladnie:)
dzis pobilem rekord...przejechalem 6km w...............1,5h:] i kto jest debesciak:D -
BorysR
2 lata temu kawalek po al. jerozolimskich od pacu zawiszy do dworca przejechalem w 1.5 godziny. :) -
Anonim
-
bialy
-
PoPióŁ
ja slyszalem ze maja byc na ftp-ie ale kiedy to nikt nie wie :/ Zabier nic nie mowil. -
Stanislaw Gliniewicz
hej, czy ktos posiada jakies materialy do alg ?? jakies wzory, rozwiazane zadania z poprzednich lat ?? bede wdzieczny :) -
bialy
na ftpie w katalogu zabiera są egzaminy z tamtego roku. Są bardzo podobne do wczorajszych. -
rozoweskarpetki
-
Stanislaw Gliniewicz
-
PoPióŁ
Na forum admin napisal ze do godz 10 w piatek maja byc dostarczone wyniki -
m@ro
Kolek - wiem, ze trzymales kciuki przez cala ALG zeby mi sie nie udalo ale przypadek i fart znow inaczej sprawil :D hahaha i mam 3! bez kitu - po tych MAD, TAK i ALGach moge juz wyrobic sobie koncesje na wrozbiarstwo i szarlatanstwo buahahaha
oferuje: estyminacje kursow gieldowych, wyniki totolotka, losowania z fantami lub bez, ew poszukiwania zaginionych samochodow i ludzi; D no i zdawanie egzaminow na PJWSTK :D hahah
p.s wyniki mam bo ja zaliczalem przy okazji cwiczenia... wiec nie pytac gdzie sa wyniki itd bo maja je tylko ci ktorzy zaliczali cwiczenia z grup anglojezycznych :) -
arvind
http://juneja.info/pliki/algebra-ko...
jak ktos moze rozwiazac tez zadania z egzaminu poprawkowego i opublikowac rozwiazania to bylo by po prostu bosko...
-
mgr. inż. chox
dokładam się do prośby kolegi
swoją droga 22 osoby na 176+2 to całkiem dobry wynik;] -
miki
nie 22....bo jeszcze kilka osób było zwolnionych a w tabelce zabier uwzględnił ich(nas:)) jako 0 pkt -
mgr. inż. chox
no to ładnie wam pojechał;]
skoro jestes zwolniony to może przyczynisz się
dla dobra ogółu i machniesz zadanka - mam kopie
egzaminu z 7.02 grupa A - grupe B tez moge załatwić
jak ktoś by bardzo chciał.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne