PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kot.

Elo! Pragnę zdawać na PJWSTK, na wydział graficzny. W rekrutacji podali, ze mam przynieść swoją teczucie z prackami.
    Tu zaczynają się schody, bo o ile z rysunka i digit jest git, z malarstwa jestem noga...

Do rzeczy. Jak powinna wyglądać moja teczka na tą pikną uczelnie? Na co szczególnie zwracają uwagę w teczce

Pozdrawiam i liczę na odpowiedz ^^
  • Anonim

placisz... studiujesz ot co :) a teczka bym sie raczej nie przejmowal, szczegolnie ze juz tam cos jest :)
  • Anonim

może tylko naucz się pisać - to pomaga....
  • Kot.

Soso: Spoko, uspokoiłeś mnie troche, hehe ^^

Butthead: Co masz do mojej Poloszczyzny? Mosze Ci sie nu podoba, cu?
  • Anna z natury zła..

co do Twojej "poloszczyzny". czytając Twoje wypowiedzi aż mnie ciarki ze zgryzoty przechodziły.Nie zdawałam sobie sprawy,że można tak okropnie,niegramatycznie pisać.. zaznaczam ze J.Polski to piękny język i grzechem jest kalanie go takimi zwrotami jakie przedstawiłes w swoich postach... i nieważnym jest,że zapewne(mam nadzieje) robiłeś to świadomie.Tak się po prostu nie robi...
  • BorysR

shinmoteuchi-> Ty do XXX l.o chodzisz?? Do sniadka?
  • Anonim

jesli chodzi Ci o dostanie sie na snm

http://w8.grono.net/forum/topic/494...

to tutaj sobie troche poczytaj :D:D:D:D:D
  • *** inso ***

A generalnie to lepiej sobie daruj tą chujową szkołę. A te pieniążki zainwestuj w coś lepszego.
    Ja napewno nie chciałbym mieć takich wykładowców jak tutaj :)
  • Mariusz

.inso a nie jest Ci glupio ze wydales "swoje" pieniadze na ta chujowa szkole ?
    a jak nie uczysz sie tu to daruj sobie takie komentarze...
  • Shent

Ja nie inso, ale powiem Ci ze mi jest zajebiscie glupio ze wydalam tyle mojej kasy na te szkole.
    I ze np teraz place ponad 9stow miesiecznie po to by zobaczyc sie na 1,5h z panem od angielskiego w tygodniu, bo zajecia projektowe (3h) to jest pic na wode.
    Koledzy z multimediow maja identycznie. Chca cos zrobic to tu nie dziala, tu sie skonczyla licencja, tam sie nie da.
    Ja rozumiem kupowianie sobie wyksztalcenia, ale bez przesady.
  • Anonim

Ja w sumie jestem zadowolony.
    Jak się chcesz czegoś nauczyć, to napewno znajdą się w tej szkole ludzie, którzy Ci to umożliwią i pomogą.
    A jak myślisz, że przyjdziesz, posiedzisz i dostaniesz jakiś papierek, to się mylisz - no chyba, że będziesz zżynał jak się da, ale trzeba być frajerem, żeby tyle płacić i na wszystko lać.

Ale fakt jest faktem, straszny tu burdel i nieraz można się mocno wkurwić na to, że 'góra' na Ciebie leje i że niektóre przedmioty są z dupy wzięte.
  • theD

.inso przeciez ty nie studiujesz na snm .. to o czym mowisz :> ?
  • Ufo aka Juggalo

#1 mą! naprawde wiecej tu purystow jezykowych niz na filologi polskiej na uw
    /paradoxalnie wrecz/

to co pisaU Shent a propos kasy i tego ze co i rusz cos nie dziaUa. Jestem na multimediach, w zeszUym semestrze realizowaUem projekt i w ktoryms momencie okazaUo sie, ze przydaUoby sie skorzystac ze studia zeby nagrac lektora. Przez caUy czas myslaUem, ze jak jestem na multimediach to z dostepem do studia nie ma wiekszego problemu, tyle co wpisac sie na liste oczeqjacych, poczekac na swoja kolej, przyjsc z lektorem i jush. Nie. Nie jest tak. OkazaUo sie, ze musze napisac podanie do mojegogo promotora (szefa katedry) i jeszcze do kogos (prorektor? niepamietam juz) i jeszcze gdzies...I dopiero wtedy gdy mi oni odpowiedza (niewiadomo kiedy) to bede mogU sie wpisac na liste...ouc! zajebioszka, wyszUoby pewnie na to, ze do studia weszlibysmy dopiero na koncu semestru (jesli wogole nie w nastepnym)...PowiedziaUem do qmpla "okej, obsrac to, zrobimy to inaczej: pojdziemy do kolesia, ktory jest opiekunem studia, dogadamy sie, ewe pacyfikacja z uzyciem narzedzi i przyjdziemy sobie ktoregos pieknego dnia, jak on bedzie miaU tam dyzur 3 cos, bo w koncu potrzebujemy tego cholernego studia na max 3o minut"...I tak tez chcielismy zrobic, ale okazaUo sie w studiu spaliUa sie pUyta gUowna w jakims komputerze, a ze zaqp nowej wchodziU w rachube dopiero w nastepnym semestrze, wiec studio przez blisko pooU semestru byUo nie3nne.
    Dodajmy (dla tych co nie wiedza), ze szkoUa posiada profesjonalne studio nagraniowe, idealnie wytUumione (chyba ze Ci z 3d graja aqrat w kregle; )). choc pewna zagadke stanowi dla mnie fakt, ze uzywane sa zwykle glosniczki komputerowe (cena max 1oo zl) zamiast monitorow bliskiego pola (cena min 2ooo zl), ktore stoja sobie obok i wygladaja :)
    Biorac pod uwage, ze prawdopodobnie na inncyh kierunkach jest podobnie, to moze niech kolega #1 zastanowi sie, 3 mozeby tak gdzies indziej nie isc? Polecam sprawdzic ta uczelnie na kole (przy PANie) kiedys b.dobre opinie zbieraUa, nie wiem jak jest teraz/ mozliwe, ze sa juz od nas lepsi/
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)