- 1
- 2
-
Anonim
Witam
mam pytanie dotyczace zajec na silowni...wiecie moze gdzie ona sie znajduje ?? -
Jaggernod
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Jaggernod
-
Jaggernod
no oczywiscie juz nie ma miejsc na sialowni!!!!:( I teraz mam dylemat co wybrac... taki wielki wybor tu maja :( Jak wprowadzili obowiazkowy WF to mogli by dodac siatkowke, basen i moze jeszcze innych rzeczy. I juz sie nie zastanawiam dlaczego tyle ludzi zalatwia sobie zewe zwolnienia!!!!! O i jeszcze jedna rzecz mnie cekawi: jest u nas na uczeni pare dziewczyn ciekawe gdzie one beda odrabiac ten wf?? Pojda sobie pograc w halowke czy w kosza z chlopakami, czy tez moze na aikido? -
miki
na polibudzie była na koszykówe jedna dziewczyna... na siatkówce z kolei to standart -
Anonim
Aikido ćwiczyłem ponad 3 lata na Gwardii. Przychodziło sporo kobitek. -
bialy
-
BorysR
A nie wie ktos czy jakby silownia mi nie pasowala ze szkoly to mozna swoja dodatkowo platnie zalatwic tak by do wfu sie liczylo? -
Anonim
Chętnie bym załatwił sobie płatnie basen :/ może ktoś wie, czy jest taka możliwość? -
eMe
fajnie ja z pewnoscia bede grac w kosza z moim wzrostem to moge byc tam niezauwazona:P
ale chyba ten wf dotyczny II roku czy mi sie cos jeblo? -
miki
gra kto chce.... nie ma podziału na rok;]
a wzrost się nie liczy...przypomnę,że konkurs wsadów w tym roku w meczu gwiazd wygrał Nate Robinson- 175 cm;] -
rud
nie wiecie jak to jest z zaliczeniem wfu na zewnątrz, czy jakbym się zapisał na siłownię to by mi zaliczyło wf po uprzednim dogadaniu się z panem od wf'u (jest na pjwstk ktoś taki?). nie wiece czy jest jakieś kółko mtb? ludzi zasówających na góralach? bo uprawiających dual to znając informatyków nie znajde żadnych... -
m@ro
a jak jest z halowcami z zeszlego semestru? jesli bylismy zapisani to zostajemy czy wygryzaja nas ludzie z drugiego roku bo oni musza to zaliczyc? teraz to beda tloki dopiero :(( moze jakas inna hala z kilkoma malymi boiskami?
swoja droga wystarczy popatrzec na studentow zeby nasunal sie wniosek ze wf lub przejaw jakiegokolwiek usportowienia powinien byc obowiazkowy na kazdym semestrze a nie jako kilkadziesiat godzin w skali calych studiow:P -
Jaggernod
no ja tez uwazam ze 30 dodzin wf'u na cale studja to troszke za malo :). Ale nawet mi by sie nie chcialo zaliczac tych 30 godzin jakbym musial chodzic na kosza, noge czy aikido. Moze kiedys dadza jakis wiekszy wybor -
m@ro
a Ty to miales zalatwic nam jakas siatkowke;P juz rok caly nie gralem:(( jakby cos sie udalo zorganizowac to informuj:D -
Jaggernod
no to informuje. Pol roku temu byly ogloszenia na PJcie wiec myslalem ze Ty tez je widziales i nie chcailes sie juz zapisac. Gramy co sobote na Ciszewskiego i mamy zamiar spotykac sie jeszcze raz w tygodniu. Jest nas komplet ale jak jeszcze jestes chetny to Cie sprobuje wkrecic. -
Anonim
A może wie ktoś jak to jest z tym wf'em jeśli chciałbym chodzić na zupełnie coś innego, bo oferta pj w dziedzinie sportu pozostawia wiele do życzenia... Miało co prawda powstać kółko wspinaczkowe, ale widzę, że shit z tego wyszedł.
Rude boy, ja z kolei w trialu jeżdżę i znam jednego gościa z pj, który też w tym siedzi tudzież siedział, więc szukaj, to, że jest to kierunek informatyczny wcale nie znaczy, że nie ma tu takich osób. -
Anonim
Jeśli chodzi o wf z zewnątrz:
"Witam,
tak istnieje mozliwość zaliczenia WF uczeszczajac na inne zajecia (nie
oferowane przez PJWSTK).
Procedura jest nastepujaca:
Najpozniej do 15 marca br. przekazuje Pan podanie do Dziekanatu z prosba o
zaliczenie WF w zwiazku z uczeszczaniem na zajecia sportowe - inne niz
oferowane przez Uczelnie. Podanie prosze zaadresowac na Kierownika Studium
Wychowania Fizycznego. Do podania zalacza Pan zaswiadczenie (z podpisem i
pieczatka instruktora/trenera/obiektu sportowego) o uczeszczaniu na w/w
zajecia.
Podanie jest rozpatrywane, jesli jest zgoda, to musi Pan przyniesc do konca
zajec w semestrze (22 czerwca) zaswiadczenie (bedzie do sciagniecia ze ston
Uczelni), w ktorym bedzie potwierdzenie, ze uczestniczyl Pan w min. 30
godzinach zajec. Zaswiadczenie musi miec podpis i pieczatke osoby
prowadzacej oraz pieczatke klubu, obiektu sportowego.
Z powazaniem
Paweł Wiemann
Kierownik Studium Wychowania Fizycznego"
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-