WF

• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam
    mam pytanie dotyczace zajec na silowni...wiecie moze gdzie ona sie znajduje ??
  • Jaggernod

na ul Raszyńskiej 22
  • Anonim

a zajęcia z Aikido?
  • Anonim

Ma ktoś może zdjęcie, jak ona wygląda i czy warto się zapisać?
  • Jaggernod

aikido jest w Zespole Szkol nr 24 ul. Ks. Janusza 45/47
  • Jaggernod

no oczywiscie juz nie ma miejsc na sialowni!!!!:( I teraz mam dylemat co wybrac... taki wielki wybor tu maja :( Jak wprowadzili obowiazkowy WF to mogli by dodac siatkowke, basen i moze jeszcze innych rzeczy. I juz sie nie zastanawiam dlaczego tyle ludzi zalatwia sobie zewe zwolnienia!!!!! O i jeszcze jedna rzecz mnie cekawi: jest u nas na uczeni pare dziewczyn ciekawe gdzie one beda odrabiac ten wf?? Pojda sobie pograc w halowke czy w kosza z chlopakami, czy tez moze na aikido?
  • miki

na polibudzie była na koszykówe jedna dziewczyna... na siatkówce z kolei to standart
  • Anonim

Aikido ćwiczyłem ponad 3 lata na Gwardii. Przychodziło sporo kobitek.
  • bialy

Dziewczyny to tylko i obowiązkowo na silownie; )
  • BorysR

A nie wie ktos czy jakby silownia mi nie pasowala ze szkoly to mozna swoja dodatkowo platnie zalatwic tak by do wfu sie liczylo?
  • Anonim

Chętnie bym załatwił sobie płatnie basen :/ może ktoś wie, czy jest taka możliwość?
  • eMe

fajnie ja z pewnoscia bede grac w kosza z moim wzrostem to moge byc tam niezauwazona:P
    ale chyba ten wf dotyczny II roku czy mi sie cos jeblo?
  • miki

gra kto chce.... nie ma podziału na rok;]
    a wzrost się nie liczy...przypomnę,że konkurs wsadów w tym roku w meczu gwiazd wygrał Nate Robinson- 175 cm;]
  • rud

nie wiecie jak to jest z zaliczeniem wfu na zewnątrz, czy jakbym się zapisał na siłownię to by mi zaliczyło wf po uprzednim dogadaniu się z panem od wf'u (jest na pjwstk ktoś taki?). nie wiece czy jest jakieś kółko mtb? ludzi zasówających na góralach? bo uprawiających dual to znając informatyków nie znajde żadnych...
  • m@ro

a jak jest z halowcami z zeszlego semestru? jesli bylismy zapisani to zostajemy czy wygryzaja nas ludzie z drugiego roku bo oni musza to zaliczyc? teraz to beda tloki dopiero :(( moze jakas inna hala z kilkoma malymi boiskami?

swoja droga wystarczy popatrzec na studentow zeby nasunal sie wniosek ze wf lub przejaw jakiegokolwiek usportowienia powinien byc obowiazkowy na kazdym semestrze a nie jako kilkadziesiat godzin w skali calych studiow:P
  • Jaggernod

no ja tez uwazam ze 30 dodzin wf'u na cale studja to troszke za malo :). Ale nawet mi by sie nie chcialo zaliczac tych 30 godzin jakbym musial chodzic na kosza, noge czy aikido. Moze kiedys dadza jakis wiekszy wybor
  • m@ro

a Ty to miales zalatwic nam jakas siatkowke;P juz rok caly nie gralem:(( jakby cos sie udalo zorganizowac to informuj:D
  • Jaggernod

no to informuje. Pol roku temu byly ogloszenia na PJcie wiec myslalem ze Ty tez je widziales i nie chcailes sie juz zapisac. Gramy co sobote na Ciszewskiego i mamy zamiar spotykac sie jeszcze raz w tygodniu. Jest nas komplet ale jak jeszcze jestes chetny to Cie sprobuje wkrecic.
  • Anonim

A może wie ktoś jak to jest z tym wf'em jeśli chciałbym chodzić na zupełnie coś innego, bo oferta pj w dziedzinie sportu pozostawia wiele do życzenia... Miało co prawda powstać kółko wspinaczkowe, ale widzę, że shit z tego wyszedł.
    Rude boy, ja z kolei w trialu jeżdżę i znam jednego gościa z pj, który też w tym siedzi tudzież siedział, więc szukaj, to, że jest to kierunek informatyczny wcale nie znaczy, że nie ma tu takich osób.
  • Anonim

Jeśli chodzi o wf z zewnątrz:

"Witam,

tak istnieje mozliwość zaliczenia WF uczeszczajac na inne zajecia (nie
    oferowane przez PJWSTK).

Procedura jest nastepujaca:

Najpozniej do 15 marca br. przekazuje Pan podanie do Dziekanatu z prosba o
    zaliczenie WF w zwiazku z uczeszczaniem na zajecia sportowe - inne niz
    oferowane przez Uczelnie. Podanie prosze zaadresowac na Kierownika Studium
    Wychowania Fizycznego. Do podania zalacza Pan zaswiadczenie (z podpisem i
    pieczatka instruktora/trenera/obiektu sportowego) o uczeszczaniu na w/w
    zajecia.

Podanie jest rozpatrywane, jesli jest zgoda, to musi Pan przyniesc do konca
    zajec w semestrze (22 czerwca) zaswiadczenie (bedzie do sciagniecia ze ston
    Uczelni), w ktorym bedzie potwierdzenie, ze uczestniczyl Pan w min. 30
    godzinach zajec. Zaswiadczenie musi miec podpis i pieczatke osoby
    prowadzacej oraz pieczatke klubu, obiektu sportowego.

Z powazaniem

Paweł Wiemann
    Kierownik Studium Wychowania Fizycznego"
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)