-
:::HeAveN is a Place on Earth:::
mam pytanko, zna ktos moze jakies pewne linki do stron z takimi telefonami????moga byc made in poland or other countries.....wiem ze istnieja takie stronki gdzie mozna kupic telefon o 50% taniej niz normalna cena rynkowa.......pozdrawiam -
pan.Tunio
stronki niby istnieją, ale chyba nie wierzysz ze bez żadnych haczyków kupisz nowy telefon za 50% jego ceny rynkowej:) w cuda nie wierz.
w większości przypadków ów haczykiem jest konieczność zamowienia ilości hurtowej, a od tej ilości zależy rabat który czasem moze sięgnąć tych 50%, jak kupisz pareset telefonow;)
jesli szukasz tanich telefonow to albo
http://www.allegro.pl
albo
http://www.msklep.pl
albo któryś ze stolecznych komisów gdzie można często dostać tanie 'jeszcze cieplutkie' telefony
pozdr -
Anonim
ta, dostaniesz za 50% taniej - chyba za wczesniejszym macaniem murzynskiego przyrodzenia :P -
Anonim
Ja rok temu miałem ochotę na nową Nokie 6630 i skusiłem się na ofertę dość atrakcyjną na serwisie swistak.pl Tyle tylko, że miałem to szczęście i trafiłem na oszusta, a kase cudem odzyskałem po 4 miesiącach po paru wizytach na policji. Jeśli chcesz tanio telefon, to polecam wyjazd na wakacje do Hong Kongu, jedynie tam są tanie elektroniczne zabawki. =) -
-
jezeli nalezysz do cierpliwych to poluj na ebay'u
mozna trafic sluchawki za calkiem sensowne pieniazki
polecam drobny handel z brytolami, platnosci via paypal (nie wiedziec czemu niemcy w wiekszosci upieraja sie przy przelewach) i wysoka jakosc "obslugi"
>>>>Pawel<<< napisał
>mam pytanko, zna ktos moze jakies pewne linki do stron z
>takimi telefonami????moga byc made in poland or other
>countries.....wiem ze istnieja takie stronki gdzie mozna
>kupic telefon o 50% taniej niz normalna cena
>rynkowa.......pozdrawiam
-
jiivan
-
-
Kulek
...moze napisz co Cie interesuje to pewnie da sie cos LEGALNIE zalatwic:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne