-
Anonim
Podobno będzie prowadził u nas WF. Ktoś coś o tym słyszał?
Jak się podobało spotkanie z MR NORRISEM? HAHA -
Geek Widmo...
-
Anonim
"Osoby zainteresowane odbiorem zdjęć (w formie elektronicznej) z Chuckiem Norrisem proszone są o zgłaszanie się od 23 marca (czwartek) do
Działu Wydawnictw (Antresola nad Rektoratem) w godzinach 10 - 16." -
Anna z natury zła..
-
-
LSD
Chuck jest wybitnie utalentowanym informatykiem... skopiował w końcu Internecik na dyskieteczkę i po problemiku :) -
Ufo aka Juggalo
litosci! dżoUki z czakiem to byUy smieszne i zabawne (tudziez modne) w styczniu, ewe na poczatq lutego jak ktos nie zaUapaU...a mamy juz prawie kwiecien na Boga! nie ropcie drugiego 4 fanu; )) -
Anna z natury zła..
-
miki
a tak przy okazji pisanie U zamiast ł itp. wyszło z mody kilka lat temu i tylko gorące 13-nastolatki jeszcze tak piszą(albo i one już przestały) -
Anna z natury zła..
-
Ufo aka Juggalo
miki: rozumiem, ze wciaz zasmiewasz sie z dżoUqw z czakiem, sorewicz, nie chciaUem urazic :) -
miki
"Ufo aka Juggalo east side of reality": do chucka nic po prostu nie mam... a denerwują mnie ludzie, którzy ominęli kilka klas w podstawówce i nie potrafią pisać normalną polszczyzną. A jeszcze bardziej denerwują mnie ludzie co specjalnie niszczą nasz jezyk tworząc hybrydy angielsko - polskie. Ok...rozumiem od czasu do czasu można napisac jakiś wyraz w inny sposób, może żeby podkreślić jego znaczenie... ale bez przesady.
Tylko dobrze mnie zrozum.. nic do ciebie nie mam jako do osoby. Twoje wypowiedzi są składne, logiczne etc. tylko to "U"... :) -
Anonim
miki: użyj opcji wyszykuj posty użytkownika i zoabczysz że ona tak pisze co jest ogolną tragedią, ale co począc? nie wytłumaczysz mu tego -
Ufo aka Juggalo
-
Anna z natury zła..
ewidentnie zgadzam sie z Mikim.. nie rozumiem jak mozna kaleczyc nasz jezyk.. czasami az mi sie rece trzesą jak czytam niektore wypowiedzi,i niewazne czy to na gronie czy gdziekolwiek indziej.. nie rozumiem tej fascynacji mieszaniną językową,ktora tak sie naszemu społeczenstwu spodobała ze juz nawet niektorzy zaczynaja mowic w ten sposob... przykre.. -
Ufo aka Juggalo
ale jestes w stanie odroznic forme uzywana SWIADOMIE od zwykUych bUedow jezykowych?
Mnie tez boli to, ze ludzie wala ortografy (nie bedace wynikiem przyjetej konwencji jezykowej, a po prostu zwykuymi ordynarnymi "bykami"), uzywaja sUow nizgodnie z ich znaczeniem, uzywaja kalek jezykowych nie zadawszy sobie trudu sprawdzenia, czy takie sUowo juz u nas nie istnieje (i stad nie ma juz u nas kierowniqw, bo sa menadżerzy, w odwrocie sa sklepy zastepowane "szopami" etc), ze o bUedach logicznych juz nie wspomne i innych rowniez (swoista prlowska nowomowa, ktora nadmiernie epatowaUa sUowami ze sUownika wyrazow obcych)...i to, ze ktos buduje zdanie jeszcze dUuzsze od moich; ))
Ale nie latam w qUko, nie macham rekami, nie robie rabanu..bo przykUad przeciez idzie z gory/ fascynujace sa przerozne bUedy jezykowe jakie mozna znalezc w textach przemowien przeroznych dostojniqw panstwowych/ -
Mariusz
stary co ty z bledami wyjezdzasz? piszesz jak 13latka co czyta brawo i sie boi ze zajdzie w ciaze przez pocalunek... ogarnij sie! i zacznij wreszcie pisac jak Polak. -
Anna z natury zła..
>Ufo aka Juggalo napisał
>ale jestes w stanie odroznic forme uzywana SWIADOMIE od
>zwykUych bUedow jezykowych?
własnie błędy popełniane swiadomie bolą i kolą w oczy najbardziej..:/
-
Ufo aka Juggalo
Prawdziwy Polak zik haj!
:D
3li tradycyjne dla studentow tej uczelni (choc wydaje mi sie ze bardziej na miejscu jest napisac "uzytkownikow 4um i grona uczelni") problemy z forma wypowiedzi innych osob....noale cooz, sa ludzie, taborety etc
Mariusz...: ty za to uzywasz slownictwa jak 15to latek zajmujacy sie calymi dniami paleniem blantoof z chopakami pod blokiem...noale ja jestem wyrozumiaUy -
Mariusz
>Ufo aka Juggalo napisał
....
>Mariusz...: ty za to uzywasz slownictwa jak 15to latek
>zajmujacy sie calymi dniami paleniem blantoof z chopakami
>pod blokiem...noale ja jestem wyrozumiaUy
rotfl, ale teraz to dowaliles; ) -
Anna z natury zła..
no coz..pozostaje mi tylko dodac ze ja nie studiuje na PJWSTK,a problemem nie jest nieakceptacja wypowiedzi tylko swiadome kaleczenie Jezyka Polskiego.. a z tymi blantami przesadziłes i to stanowczo:))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne