-
BorysR
No ja nie bylem w klasie z matma rozszerzona wiec kurs sie przydal bo w liceum program byl mocno okrojony a kurs wyrownal troche poziom do studiow. -
Maciek 'amar' Zając
I ja dostalem sie na PJWSTK, Multimedia - animacja 3d. Wyklaldowca na dniach otwartych byl spoko, zobaczymy jak to bedzie. -
Anonim
Jak dotrwasz do 3ciego semestru.. buhahaha.. to moze i bedziesz mogl wybrac "multimedia -anim 3d" :DDD
CIESZYMY SIE TWOIM SZCZESCIEM:) -
miki
ja powiem więcej.. ja dotrwasz do KOŃCA 3 semestru to możesz się zastanawiać nad 3d.
Inna sprawa, że nie wiem co was do tego ciągnie... -
-
>Inna sprawa, że nie wiem co was do tego ciągnie...
o tak, zaraz sie zacznie dyskusja "o wyzszosci swiat wielkiej nocy nad bozego narodzenia" -
BorysR
-
Maciek 'amar' Zając
Co mnie ciagnie do 3d? Chec implementacji 3d na strony www, bo malo kto w Polsce to robi.; )
A tak marzeniami rzucajac to robota w jakims Konami, albo Ubisoft nad projektami na PS3 :p -
Ufo aka Juggalo
<OT>
3d na www?
heh...zamierzalem w swojej inzynierce troche w tym temacie poplynac...ale chyba daruje sobie to zagadnienie, 3 lata temu wydalo mi sie ciekawe, ale teraz uwazam, ze to przerost formy nad trescia. Trzeba wymagac, by uzytkownik mial zainstalowany specjalistyczny plugin, a nie kazdy moze sobie akurat zainstalowac takowy...jest duzo technologi 3d dla www. Pierwszy byl VRML, ale na szczescie zdechlo mu sie (na nowo definiowal termin "najbardziej niewygodne poruszanie sie w scenie 3D"). Niezle prezentowal sie Cult 3D (byl skierowany nie na bieganie po 3D swiatach, a na przezentacje 3D roznych produktow), ale jakos nie wyplynal na szersze wody i nie stal sie popularny.
Gorzka prawda jet taka, ze lepiej zrobic cos gdzies flashem, nawet jesli bedzie to sporo zajmowac (np. 2MB), niz meczyc sie z technikami 3D, bo we flashu to bedzie wygladalo o niebo lepiej (prerenderowane w koncu jest to mozna poplynac z GI itp), a i flasha to tez wszyscy juz na ogol maja.
Tak wiec temat 3d na stronach www jest stary jak internet; )/ niemalze :)/ i jakos ni cholery nie chce sie przyjac...
</OT> -
Adki
a własnie... jestem w tej grupie z wykładowym angielskim - dobrze zrobiłem? :> -
Anonim
no własnie, ja tez dostalem se do grupy anglojezycznej. da sie cos zrozumiec? -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne