-
Anonim
Zlece prace osobie:
- znajacej bardzo dobrze jezyk flash'a,
-potrafiacej tworzyc animacje na podstawie konkretnych, dostarczonych przeze mnie scenariuszy
-posidajacej wiedze/doswiadczenie nt. kreowania obiektow w 3d
-majacej wysokie zdolnosci graficzne
Osobie, ktora podejmie sie wykonania praochlonnego projektu (programu) zrewanzuje sie bardzo atrakcyjnym stypendium lub jednorazowa zaplata.
Kontakt:
Prosze sie zglaszac na priv badz pisac na mail: intrex@interia.pl
-
Ufo aka Juggalo
a mozna cos wiecej?
chcesz zeby Ci endżajn 3D w AS trzasnac (wuasnie zamierzam nad tym popracowac), 3 cos bardziej banalnego? -
Anonim
szczerze mowiac - mam male pojecie jezeli chodzi o strone techniczna flash'a - poinformowano mnie, ze projekt, ktory chce zrealizowac najkorzystniej jest zrobic we flashu.
Szczegolowe informacje moge podac juz indywidualnie.. - ale generalnie jest to stworzenie kompletnego interaktywnego programu, w ktorym zasadniczy element ma byc w 3d i zwiazane z nim bedzie dos duzo animacji. Jest to podobno praca na kilka tygodni.. - wiec raczej dosc skomplikowana
Jesli jestes lub ktos inny zaintersowany, to napisz do mnie maila z Twoimi umiejetnosciami (w opisanym zakresie) i ewentualnymi linkami do wykonanych prac badz jako zalacznik - jesli to cos malego; prosze takze o nr telefonu.
Pozdrawiam,
Michal.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne