PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zlece prace osobie:

- znajacej bardzo dobrze jezyk flash'a,

-potrafiacej tworzyc animacje na podstawie konkretnych, dostarczonych przeze mnie scenariuszy

-posidajacej wiedze/doswiadczenie nt. kreowania obiektow w 3d

-majacej wysokie zdolnosci graficzne

Osobie, ktora podejmie sie wykonania praochlonnego projektu (programu) zrewanzuje sie bardzo atrakcyjnym stypendium lub jednorazowa zaplata.

Kontakt:
    Prosze sie zglaszac na priv badz pisac na mail: intrex@interia.pl
  • Ufo aka Juggalo

a mozna cos wiecej?
    chcesz zeby Ci endżajn 3D w AS trzasnac (wuasnie zamierzam nad tym popracowac), 3 cos bardziej banalnego?
  • Anonim

szczerze mowiac - mam male pojecie jezeli chodzi o strone techniczna flash'a - poinformowano mnie, ze projekt, ktory chce zrealizowac najkorzystniej jest zrobic we flashu.

Szczegolowe informacje moge podac juz indywidualnie.. - ale generalnie jest to stworzenie kompletnego interaktywnego programu, w ktorym zasadniczy element ma byc w 3d i zwiazane z nim bedzie dos duzo animacji. Jest to podobno praca na kilka tygodni.. - wiec raczej dosc skomplikowana

Jesli jestes lub ktos inny zaintersowany, to napisz do mnie maila z Twoimi umiejetnosciami (w opisanym zakresie) i ewentualnymi linkami do wykonanych prac badz jako zalacznik - jesli to cos malego; prosze takze o nr telefonu.

Pozdrawiam,
    Michal.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)