- 1
- 2
-
BorysR
Czy ktos moglby mi przyblizyc jak jest na studiach zaocznych? Konkretnie czy sa warte pieniedzy, jakie sa problemy itp itd? -
Anonim
Fajnie jest, właśnie siedzimy sobie na WPR i programujemy; )
Ogólnie bardzo wporządku, jeśli chodzi o zakres materiału to taki sam jak na dziennych (przynajmniej programowanie, ale z tego co wiem to reszta też). -
BorysR
-
Anonim
Ja się przeniosłem :)
Idziesz do pani Ewy i robisz sobie transfer ocen. Nie ma problemu żadnego. Do tego opłata za zmiane trybu studiów 200 PLN i mozna się uczyć już. -
-
BorysR
A jak wypada przeniesienie przedmiotow bo jak patrzylem na rozpiske przedmiotow to na zaocznych wszystko jest jakby pol roku pozniej. :) JEst jakis problem by dac rade z poziomem?? -
Anonim
Poziom spokojnie do ogarnięcia, przedmioty wszystkie sobie przenosisz i powoli studiujesz. Zaliczasz co Ci brakuje do zaliczenia danego semestru i tyle.
Mi jakoś szczególnie ciężko nie jest (może dlatego że lubię programowanie). -
BorysR
-
Anonim
>..:: Misiek ::.. napisał
>Fajnie jest, właśnie siedzimy sobie na WPR i
>programujemy; )
Właśnie widać jak sobie ,,programujecie'' :)
Ja to proponowałbym wieczorowo niż zaocznie cokolowiek studiować. -
BorysR
-
Anonim
Nie wszyscy mogą sobie pozwolić na wieczorowy tryb ze względu na inne zajęcia. Ja studiuję dziennie Telekomunikacje na Polibudzie, często zajęcia mam do późnych godzin i nie wyrobiłbym na PJWSTK czasowo, nie mówiąc już o zmęczeniu fizycznym jak i psychicznym.
Ale jak mój kolega mawia - "każdy robi to co lubi". -
Anonim
Moim skromnym zdaniem jak ktos pracuje ambitniej niz jako telemarketer to na wieczorowych trudno wyrobic, tak przynajmniej bylo w moim przypadku. Przyczyna prosta, praca codziennie 8-16 + PJWSTK 17-21 i soboty 8-12 = brak zycia.
Minal semestr na zaocznych, luzny raczej bo duzo przedmiotow sobie przepisalem, kilka poprawilem i jestem w 100% zadowolony, a od semestru letniego kolejny kolega z wieczorowych do nas dolaczyl... :)
-
BorysR
No na podobnej zasadzie nad tym rozmyslam. Praca+ co 2 tygodnie szkola to nie jest zle, tylko studia pozniej sie konczy. :] -
Anonim
-
BorysR
Na dziennych inzynier jest chyba po 3.5 roku wiec poslizg pol roku ale nie jest zle. :) -
Anonim
>dUSk napisał
>Moim skromnym zdaniem jak ktos pracuje ambitniej niz jako
>telemarketer to na wieczorowych trudno wyrobic, tak
>przynajmniej bylo w moim przypadku. Przyczyna prosta, praca
>codziennie 8-16 + PJWSTK 17-21 i soboty 8-12 = brak zycia.
W takiej formule odbywają się studia magisterskie, gdzie spory procent osób pracuje i to raczej nie jako telemarketer :)
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
frytol
Prace zaczalem na 2 semestrze dziennych, teraz jestem na 6 semestrze i nie narzekam, a zajecie mam raczej malo telemarketerskie. -
Anonim
@..:: Misiek ::.. ja zaczalem na 6tym semestrze i praca w ogole nie haczyla mi o zajecia bo bylo ich malo.aha zeby nie bylo jestem i bylem na dziennych
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-