- 1
- 2
-
Anonim
ul.bartoszewicza. mieszkanie 51 m2, 2 pokoje, szukam dziewczyny do pokoju (do dzielenia go ze mna). 375 czynsz. o wiecej info prosze priv. od pazdziernika -
Anonim
-
mgr. inż. chox
>₫яivər napisał
>czemu akurat dziewczyny...?
A Ty byś wolał chłopaka;D -
Anonim
-
-
Anonim
mniemam że poszukiwanie tylko i wyłącznie współlokatorki wynika z ograniczenia umysłowego autorki postu, no ale takie przypadki też się zdarzają -
BorysR
-
Ufo aka Juggalo
trzeba byc otwartym na swiat i nowe mozliwosci jakie ze soba niesie :) -
Anonim
nie, mylisz sie nie wynika z ograniczenia umyslowego autorki, tylko po prostu autorka nie chce mieszkac w pokoju z osobnikiem plci przeciwnej z roznych powodow, ktorych akurat Ty nie musisz znac, proste. I bez sensu jest odpowiadanie na takie ogloszenie idiotycznym komentarzem. Idz sie wyzyj na dworze a nie na gronie wrzucasz komus kogo nie znasz. Najlatwiej, prawda? -
Ufo aka Juggalo
nieno, nie generalizujmy. Nie wszyscy faceci lubuja sie w gUosnym puszczaniu baqw i chodzeniu przez caUy dzien w gaciach (np. ja tylko przez pooU)
;) -
Mariusz
niektorzy co sie ty wypowiedzili powinni zastanowic sie nad soba... bo to ni fajne, ni madre... -
Anonim
-
Anonim
ja już wiem czemu nie chcesz mieszkać z facetem w pokoju HA HA HA ; > Pewnie chcesz ukryć to co ukrył Ray Finkle w ACE VENTURA! WYDAŁO SIĘĘĘ -
Anonim
IMO 375zł za osobe w pokoju w którym mają mieszkać dwie osoby to chyba jest gruba przesada. -
Ufo aka Juggalo
-
Mariusz
>JAKUB napisał
>dodaj podpowiedź którzy, mam nadzieje że to
>nie aluzja
tak glownie do Ciebie to jest...
i nie jest trudno napisac wszystko w jednym poscie, nie musisz robic nowego posta na nowa mysl, starczy zrobic odstep w pomiedzy watkami.... -
Anonim
-
pan.Tunio
hahahahahahhahaha
pierwsza rzecz która mnie maaaax rozbawiła po poprawce z madów -
eMe
-
pan.Tunio
>proponuje w kisiel i na gole klaty
to znaczy tak: napewno to co mówisz jest fajne, ale zastosowania swego nie ma tu -
eMe
wyjasnie...a propos doszukiwania sie czegos w tym ze dziewczyna chce wspollokatorke a nie wspollokatora...
blad moze polegac tesh na tym ze moje zarciki sa z reguly smieszne i zrozumiale tylko dla mnie:D
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne