PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ul.bartoszewicza. mieszkanie 51 m2, 2 pokoje, szukam dziewczyny do pokoju (do dzielenia go ze mna). 375 czynsz. o wiecej info prosze priv. od pazdziernika
  • Anonim

czemu akurat dziewczyny...?
  • mgr. inż. chox

>₫яivər napisał
    >czemu akurat dziewczyny...?

A Ty byś wolał chłopaka;D
  • Anonim

dziewczyny? taki unijny wymog =P
  • Anonim

mniemam że poszukiwanie tylko i wyłącznie współlokatorki wynika z ograniczenia umysłowego autorki postu, no ale takie przypadki też się zdarzają
  • BorysR

Kuba... Jak ostro... :]
  • Ufo aka Juggalo

trzeba byc otwartym na swiat i nowe mozliwosci jakie ze soba niesie :)
  • Anonim

nie, mylisz sie nie wynika z ograniczenia umyslowego autorki, tylko po prostu autorka nie chce mieszkac w pokoju z osobnikiem plci przeciwnej z roznych powodow, ktorych akurat Ty nie musisz znac, proste. I bez sensu jest odpowiadanie na takie ogloszenie idiotycznym komentarzem. Idz sie wyzyj na dworze a nie na gronie wrzucasz komus kogo nie znasz. Najlatwiej, prawda?
  • Ufo aka Juggalo

nieno, nie generalizujmy. Nie wszyscy faceci lubuja sie w gUosnym puszczaniu baqw i chodzeniu przez caUy dzien w gaciach (np. ja tylko przez pooU)
    ;)
  • Mariusz

niektorzy co sie ty wypowiedzili powinni zastanowic sie nad soba... bo to ni fajne, ni madre...
  • Anonim

dodaj podpowiedź którzy, mam nadzieje że to nie aluzja
  • Anonim

ja już wiem czemu nie chcesz mieszkać z facetem w pokoju HA HA HA ; > Pewnie chcesz ukryć to co ukrył Ray Finkle w ACE VENTURA! WYDAŁO SIĘĘĘ
  • Anonim

IMO 375zł za osobe w pokoju w którym mają mieszkać dwie osoby to chyba jest gruba przesada.
  • Ufo aka Juggalo

cjakies 75,- przesady
  • Mariusz

>JAKUB napisał
    >dodaj podpowiedź którzy, mam nadzieje że to
    >nie aluzja

tak glownie do Ciebie to jest...
    i nie jest trudno napisac wszystko w jednym poscie, nie musisz robic nowego posta na nowa mysl, starczy zrobic odstep w pomiedzy watkami....
  • Anonim

Nie jestem w stanie.
  • pan.Tunio

hahahahahahhahaha
    pierwsza rzecz która mnie maaaax rozbawiła po poprawce z madów
  • eMe

proponuje w kisiel i na gole klaty
  • pan.Tunio

>proponuje w kisiel i na gole klaty
    to znaczy tak: napewno to co mówisz jest fajne, ale zastosowania swego nie ma tu
  • eMe

wyjasnie...a propos doszukiwania sie czegos w tym ze dziewczyna chce wspollokatorke a nie wspollokatora...
    blad moze polegac tesh na tym ze moje zarciki sa z reguly smieszne i zrozumiale tylko dla mnie:D
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)