- 1
- 2
-
Anonim
Słyszeliście kiedyś cover Placebo -
"Where is my mind" ? :D
to jest dopiero cudo :))) -
Anonim
hehe, no jasne, ze slyszelismy; ) Chyba kazdy wie co to, a na pewno wiekszosc :)
No wlasnie Rafael Where is your mind?? :> -
oliwka
-
WoodStein
łał...szkoda, że nie poadło pytanie, czy słyszeliśmy na przykład WYIN...
bez urazy, ale skoro takie podejście do coverów, to wiesz co to b-side??? -
-
Inermis
-
pikczer
no dobra...nie lejcie tak z kolesia...
a rozpływacie sie na running up that hill...??jak dla mnie to ten cover jest jednym z lepszych jakie wykonalo placebo...a co do piesni...to jest to najlepszy cover tej piesni...[no...jeszcze zajebiaszczy within temptation zrobil]...a where is my mind...no...rześkie...rześkie. ..;) -
Anonim
:D ja od niedawna słucham Placebo !
ale z niektórych was to pajace... !!!
ehehhehe zwala , dobra looz :P
poza tym w tym gronie nie ma samych zagorzały fanów Placebo ,a Where is my mind jest cool track'iem więc zapytałem...
a te paszczaki co cieszyły wafla to ukazały swój poziom :D
PUSTAKI !!!!!! -
Inermis
nie zgubuliles gdzies mamusi chlopczyku? idz do ladniejszej piaskownicy, co bedziesz z pustakami siedzial :]
-
Inermis
a no i Running Up That Hill jest swietny, genialny, boski - moj ulubiony cover.
no pozatym jeszcze I Fell You i 20th Century Boy tez sa dobre :) -
Anonim
chill out :>
where is your minds, boys?
ja np. nie słyszałam running up that hill w wykonaniu placebo (jeszcze!) za to oryginalną wersję kate bush uwielbiam.
a where is my mind... no, genialne jest. -
Anonim
Witam.
z pewnością Running up that hill jest świetne i tu zgadzam się w 100%, ale warto też zwrócić uwagę np. na Holocaust. -
Frenchy
co do where is my mind to nie mam watpliwosci : BOSKIE!!! i jakie.... hm.... zyciowe :)
tylko dlaczego ilekroc to slysze (czyli jakies 5razy dziennie) mam przed oczami Nortona trzymajacego za reke H. Bohnam-Carter na tle rozwalajacych sie budynkow?!
Holocaust tez ladny, ale zdecydowanie 20thCB wygrywa!!! -
trzy duże kropki. . .
aaaa!
...where is my mind...
dzieki za ten temat
piosenka jest genialna. mam do niej ogromny sentyment. mimo, ze jest coverem kiedy pomysle o Placebo od razu w glowie slysze wlasnie ja...i mysle, ze jest zdecydowanie lepsza niz wersja Pixies, ale slyszalam rozne opinie; )
poza tym...uuu uuuu uuuu. zawsze sie moge wydrzec z Brianem i od razu jest lepiej- where is my mind stwarza do tego swietne warunki :P :) -
pikczer
no ba;) ale nie tylko ta pieśń stwarza warunki do 'wydarcia się' jak ty to nazywasz z brianem;)
a 20th cb...tez zajebiaszcze...zajebiaszcze...; ) -
Anonim
-
trzy duże kropki. . .
ach! no wlasnie dla wielu osob oryginal jest niezastapiony... a ja jakos sie do niego nie moge przekonac:> znaczy wole Placebo;)
ale ile ludzi tyle opinii...:) -
Anonim
-
Anonim
-
trzy duże kropki. . .
leni... calkiem fajny kawalek, ale jakos nie slucham go zbyt czesto. niby wszystko w nim ok, ale jest troszke... jednostajny? -
agnes
- 1
- 2