Placebo [2590]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Słyszeliście kiedyś cover Placebo -
    "Where is my mind" ? :D
    to jest dopiero cudo :)))
  • Anonim

hehe, no jasne, ze slyszelismy; ) Chyba kazdy wie co to, a na pewno wiekszosc :)
    No wlasnie Rafael Where is your mind?? :>
  • oliwka

way out in the water see it swimmin' ; )
  • WoodStein

łał...szkoda, że nie poadło pytanie, czy słyszeliśmy na przykład WYIN...
    bez urazy, ale skoro takie podejście do coverów, to wiesz co to b-side???
  • Inermis

nawet nie trzeba wiedziec bo grali go na trasie na bisach :]
  • pikczer

no dobra...nie lejcie tak z kolesia...

a rozpływacie sie na running up that hill...??jak dla mnie to ten cover jest jednym z lepszych jakie wykonalo placebo...a co do piesni...to jest to najlepszy cover tej piesni...[no...jeszcze zajebiaszczy within temptation zrobil]...a where is my mind...no...rześkie...rześkie. ..;)
  • Anonim

:D ja od niedawna słucham Placebo !
    ale z niektórych was to pajace... !!!
    ehehhehe zwala , dobra looz :P

poza tym w tym gronie nie ma samych zagorzały fanów Placebo ,a Where is my mind jest cool track'iem więc zapytałem...

a te paszczaki co cieszyły wafla to ukazały swój poziom :D

PUSTAKI !!!!!!
  • Inermis

nie zgubuliles gdzies mamusi chlopczyku? idz do ladniejszej piaskownicy, co bedziesz z pustakami siedzial :]

• Inermis

a no i Running Up That Hill jest swietny, genialny, boski - moj ulubiony cover.

no pozatym jeszcze I Fell You i 20th Century Boy tez sa dobre :)
  • Anonim

chill out :>
    where is your minds, boys?

ja np. nie słyszałam running up that hill w wykonaniu placebo (jeszcze!) za to oryginalną wersję kate bush uwielbiam.

a where is my mind... no, genialne jest.
  • Anonim

Witam.

z pewnością Running up that hill jest świetne i tu zgadzam się w 100%, ale warto też zwrócić uwagę np. na Holocaust.
  • Frenchy

co do where is my mind to nie mam watpliwosci : BOSKIE!!! i jakie.... hm.... zyciowe :)
    tylko dlaczego ilekroc to slysze (czyli jakies 5razy dziennie) mam przed oczami Nortona trzymajacego za reke H. Bohnam-Carter na tle rozwalajacych sie budynkow?!
    Holocaust tez ladny, ale zdecydowanie 20thCB wygrywa!!!
  • trzy duże kropki. . .

aaaa!
    ...where is my mind...
    dzieki za ten temat

piosenka jest genialna. mam do niej ogromny sentyment. mimo, ze jest coverem kiedy pomysle o Placebo od razu w glowie slysze wlasnie ja...i mysle, ze jest zdecydowanie lepsza niz wersja Pixies, ale slyszalam rozne opinie; )

poza tym...uuu uuuu uuuu. zawsze sie moge wydrzec z Brianem i od razu jest lepiej- where is my mind stwarza do tego swietne warunki :P :)
  • pikczer

no ba;) ale nie tylko ta pieśń stwarza warunki do 'wydarcia się' jak ty to nazywasz z brianem;)
    a 20th cb...tez zajebiaszcze...zajebiaszcze...; )
  • Anonim

mi sie ten cover nie bardzo podoba - pixies orginal rules
  • trzy duże kropki. . .

ach! no wlasnie dla wielu osob oryginal jest niezastapiony... a ja jakos sie do niego nie moge przekonac:> znaczy wole Placebo;)
    ale ile ludzi tyle opinii...:)
  • Anonim

no jasne:P a "leni"??
  • Anonim

Ja b. lubie Jackie :)
  • trzy duże kropki. . .

leni... calkiem fajny kawalek, ale jakos nie slucham go zbyt czesto. niby wszystko w nim ok, ale jest troszke... jednostajny?
  • agnes

a ja wolę oryginał
  • 1
  • 2
| |

'Slip and stumble at my first offences It's not treason, it's no lie You talk in paragraphs I write ...

Fotki

Miejsca grona (0)