-
Anonim
Coś nas zaskoczy, bo kończy mi się umowa w erze... i jakoś średnio jestem zadowolony... w końcu to rok, i jakieś promocje mega powinny się pojawić, czy nie? -
Anonim
odwiedz strone play polecam i sie przekonasz o promocjach a co do przechodzenia z ery to polecam mam abo 30zl i w play 30zl a w erze to ogromna roznica tu abonament sie "rozciaga" w raz z przychodzacymi rozmowami a to sie oplaca :) -
Anonim
Opanowałem tą stronę :) i zauważyłem promocje na rocznice, za darmo wewnątrz sieci do końca roku, ciekawy jestem czy nie ma żadnych haczyków... -
Anonim
ale to chyba ma byc kto pierwszy ten lepszy ..czy jakos tak .. a w sumie promo jest dobra bo i wiecznie za darmo wszystkim nie dadza :)
-
-
Bartłomiej Przybysz
-
Anonim
Nie wierzę,
w ofercie promocja urodzinowa - przejście jest napisane, że przechodząc z Play KARTA na Play Abonament dostaję 6 miesięcy za połowę abonamentu. Załóżmy, że tak robię i wybieram sobie telefon w promocji za 1zł i jest ekstra.
A co jak przenoszę numer z Orange? właśnie tego dokonałem, więc wychodzi na to, że bardziej opłaca mi się przenieść numer z prepaida orange do prepaida w play, a następnie z tego prepaida play przenieść się na abonament w play, bo bardziej mi się to opłaca niż bezpośrednie przejście z orange prepaid na abonament w play (w tej opcji mam tylko 3 miesiące za połowę abonamentu)
Czy to jest normalne???? :) Przenosząc numer z innej sieci ponoszę wieksze koszty niż ktoś kto jest już w play, a dostaje mniej. -
Anonim
-
Anonim
Play anulowało już promocję "promocja urodzinowa - przejście" Chyba sami doszli do wniosku, że to paranoja, że przenosząc się z play karta do play abonament dostaję 6 miesięcy, a z innej sieci do play tylko 3 miechy gratis :) Choć pewnie parę osób się załapało, bo promocja była ważna od 29 lutego.
Wpiszcie w google: promocja urodzinowa - przejście i wyskoczy regulamin, bo ze strony playa już go zdjęli i została sma "promocja urodzinowa" -
Anonim
choć zarzekam się, że jeszcze 2 dni temu info o tej promocji było na stronie play; ) -
Łukasz MaTysiak
>--==ALBERT==-- wrote:
>Coś nas zaskoczy, bo kończy mi się umowa w erze... i
>jakoś średnio jestem zadowolony... w końcu to rok, i
>jakieś promocje mega powinny się pojawić, czy nie?
chaczyki sa wystarczy przeczytac jakieś 3 pierwsze linijki regulaminu bo np. nie ma abonamentu 20 zł jest abonament 40 zł i 50 % taniej przez okreslony czas; P ale to itak nic w porownaniu z orange; )
-
Anonim
promocja 1000 minut do play przez 9 kolejnych miesięcy to też trochę pic na wode :)
Bo w rzeczywistości te 1000minut jest dzielone przez 9 co daje miesięcznie 111 minut do wykorzystania. Też ok, ale liczba tych minut maleje wraz z upływem miesiąca więc ostatniego dnia miesiąca do wykorzystania zostaje nam tylko jakieś 4 minuty, nawet w przypadku, gdy wcześniej nie przegadaliśmy ani jednej...
Zainteresowanych odsyłam do regulaminu.
-
Anonim
a może to jest 1000 minut co miesiąc? :) Bo już nie mogę się połapać, a aktywują mi to konto dopiero w nocy. -
Anonim
Taa... nie no jak tak jest, to... ale jesteś tego pewien? Mi się wydaje, że tak by nie zrobili, a wertowanie tego regulaminu... szczerze powiem, że mi się nie chce... ogólnie w necie są pozytywne odczucia co do tej promocji -
Di_Me
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
jak play zaczal wchodzic na rynek to myslalam ze bedzie gorzej ..a teraz mam na prawde sporo znajomych w play ,takze plotkuje czesto for free :D -
Anonim
w końcu jest już milion osób, to każdy powinien mieć jakiegoś znajomego :) -
Anonim
-
Anonim
a do mnie i tak nikt nie dzwoni z play haha... nie wiem jak to się dzieje