-
Paula
mam problem bo skonczyl mi limit transfedru danych i nie weim kiedy bede miala go ,,od początku na nowo'' mam napisane ze on jest miesieczny ale ja go bralam 8.09 a jest 13 a dzis mi przyslalo ze mi sie skonczyl i nie wiem kiedy go włączą czy jak zaplace rachynek czy musze czekac jesZCe miesiąc...????
tylko ze to by były 2 miechy...wiec..; /;/ nie wiem...... POMOCY.... ???:) -
Anonim
ważne informacje, czy to 1 umowa czy masz abonament na tel ?
jeśli tak to twój okres rozliczeniowy w internecie jest taki sam jak w abo jeśli nie to twój okres rozliczeniowy jest od 20 do 19 więc twój limit zostanie odnowiony 20 :P
PROSTE. -
Paula
bo było tak ze:
najpierw wzielam telefon na abonament i po 2 czy 3 dnach neta . i to wszystko sie dzialo jakos okolo 6 -7 wiem ze neta wzielam 8.nom i teraz dzisaj 13.10 dostalam waidomosc na play internet nom wiecie o co chodzi zebym zaplacila rachunek i tez dzisiaj wyslali mi ze juz przekroczylam limit a moja matka placila dzisiaj za ten rachunek ale za nim przyszla mi ta wiadomosc... no tak.
a dlaczego tak wogole 20??? zostanie odnowiomy?? -
Anonim
20 bo tak sobie PLAY ustalił :P
i nie da się tego inaczej wytłumaczyć :)
W telefonie masz tak samo wszystkie minuty musisz wydzwonić od 20 do 19 bo inaczej je stracisz :P
jak masz więcej pytań to idź do salonu tam ci ktoś wytłumaczy :P -
-
Paula
aha dzięki wielkie bo szukałam odpowiedzi u wielu osób ale nikt nie mial w play... xD
to musze czekać.. o lol jescze 6 dni z polgodzinnym zaplonem... o ..nie
dobra juz mozecie ten watek usunąć chyba ze komus si eon przyda :D -
JBW
no no no no, niech nie usuwają :-D
mam pytania do ludzi, którzy korzystają z play on-line: jak to jest z limitami transferu?? 5 czy 10 giga wystarczają wam na miesiąc?? a jak duzo i jak często z netu korzystacie?? - codziennie czy nie, po ile minut/ godzin
jak z zasięgiem?? wg mapy na stronie playa lewa strona Wisły działa idealnie. Rzeczywiście jest tak różowo w tym fioletowym tworku???
i jeszcze o modemach- co myślicie o E220????
Plizzzzzzzzzz, niech ktoś się odezwie............... -
Paula
no to tak . ja mam 10 GIGA i korzystam codziennie po 5 godzin jakos nie wiem roznie ale minimum to 2:D i ogladam nawet sporo filmikow na youtube i sporo ściagam obrazkow ale to malo zajmuą nom i mi ledwo starcza na miesiac ale tam jakos starcza na 26 -29 dni:D czasami mi sie uda ze starczy aole ogolem to sporo korzystam bardzo sporo:D -
Anonim
-
Rafał Głogowski
sluchajcie czy modemy Play mają sim locka? Czy mogę włożyc kartę np.: Heyah i korzystac z internetu? Era i marka zależna - właśnie Heyah daje również możliowsc korzystania z Internetu za doładowaniem. Jest to o tyle wygodne, że zasieg Ery jest szerszy i tak gdy jestem w Warszawie to korzystam z Play'a, ale gdy wyjeżdzam gdzies gdzie Play nie ma zasiegu wkładam kartę sim innej sieci.
Tylko czy modemy mają sim locka? Jesli tak to nie opłącasie kupowac startera innej sieci.
W sumie nie powinno byc sim locka, skoro podpisałem umowę na rok to Play i tak za sam abonament wyciagnie sobie za modem.
Co sądzicie? Ma ktoś doświadczenie w tym temacie?
Z góry dziękuję,
raf. -
Anonim
-
Rafał Głogowski
nie wiesz/ wiecie ile kosztuje zdjecie takiej blokady?
W komórkach Nokii kosztowało to 20-30 zł. Np.: pod Pałacem.
Zdejmowałem 3 lata temu telefon chodzi bez zarzutu.
Jesli jest ktos kto swiadczy takie usługi to ja jestem zainteresowany proszę o kontakt i dziękuję,
raf.
-
Anonim
jeśli chcesz zdjąć simloka z urządzenia marki PLAY to zapłacisz za to 500 PLNów, chyba ze skończy się umowa to Simlocka zdejmujemy za free. -
Anonim
>gbox24.org napisał
>nie wiesz/ wiecie ile kosztuje zdjecie takiej blokady?
>
Simlock zdjęcie to koszt pomiędzy 50 zł a 100 pln .
Simlock - telefon 10 euro
Simlock - modem 15 euro
więcej info na http://kulankendi.com/
tylko jaki sens jest zdejmować simlock w Polskiej sieci gdzie
cała infrastruktura siada już od lat w sylwestra gdzie
smsy dochodzą po kilku godzinach i widać że serwery
operatorów wszystkich siadają przy zmasowanym ruchu .
a kasę za zdjęcie Simlocka polecam zatrzymać w kieszeni i
rozejrzeć się za kawiarenką internetową , znam takie w
których jeszcze browara podstawiają pod nos na stanowisko
pomiędzy myszą a monitorem :) więc facetowi nic do szczęścia
więcej nie potrzeba , a czasami też fajna dziewczyna usiądzie obok
więc połączenie lepsze i tańsze , niż zmiana kart w modemie czy telefonie i konfiguracja połączenia .
:-) -
Anonim
od tygodnia używam internetu w playu, wszystko jest niby ok, ale mam pewien problem..
niestety nie mogę zalogować się na pocztę w onet.pl; inne skrzynki (np: na wp, orange.pl) działają, na grono czy allegro loguję się bez problemu, zasięg mam bardzo dobry
czy ktoś może ma podobny problem? -
Elżbieta Szczygieł
Witam Pana!
Ja mam ten sam problem. Od soboty mam internet bezprzewodowy z Playa opcja 45zł za miesiąc do komputera stacjonarnego. Wszystko super działa tylko nie mogę wejść dom poczty onet pl. Dziś pytałam w punkcie Playa w Krakowie tu też mieszkam ale pracownik salonu Play był zdziwiony moim problemem i nie potrafił wyjaśnić mi przyczyny dlaczego tak się dzieje. W poczcie onet wpisuję swój adres mailowy i hasło i nie ma połączenia z pocztą. Co dalej robić? Mogę oddać modem ale zależy mi na tym internecie. Może Pan już zna odowiedź to proszę mio wysłać ją na drugi mó e-mail: elad0879@gmail.com Pozdrawiam Ela -
Anonim
coś tam chodzi po ścianie że niektórzy nie mogą otwierać konkretnej strony..
jedno co można zrobić to zgłosić to do BOK. -
Li§ek
>Artur jestem =) napisał
>20 bo tak sobie PLAY ustalił :P
>
>i nie da się tego inaczej wytłumaczyć :)
Cwaniaczki... -
Anonim
mi tez onet nie działa... a oprocz tego pare innych skryptów na przeróżnych stronach :/... co jak co ale onet mus działac !!!! ktoś już cos wie? -
pebil
-
Anonim
Nie.
Jeśli chodzi o dorazne rozwiazanie problemu to poczta onet-u działa mi gdy wchodze na nia przez proxy...