Play Mobile [889]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paulinka.

dziękuję bardzo :)
  • Anonim

spoko; )
  • Maciej Łamasz

interesuje mnie nokia e66 przemyśl albo jarosław, jest gdzieś?
  • Maciej Łamasz

widze, ze Artur usunal konto wiec raczej nie mam co spodziewac sie odpowiedzi, no nic; ) pozdrawiam
  • matig

moge prosic o informacje gdzie dostac motorole milestone w Wawie? (w ktorym salonie :) )
  • Piotr Juchniewicz

Mógłby ktoś poinformować mnie kiedy dojdzie do salonu Play telefon (Samsung i5700) jeśli został zamówiony dziś przed 9 z magazynu?
    Dodam, że w sobotę prosiłem o zamówienie.
  • jänusz

samsunga omnii 2 poszukuje - warszawa i okolice
  • natala s

SPRZEDAM SAMSUNGA F480 ZA 250 ZL CALY KOMPLET ZADBANY NA GWARANCJI BARDZO LADNY 880408155
  • ewa bajabongo1

Mam ogromną prośbę nie wiecie gdzie mogę dostać telefon lg gw 300 Sony Ericsson c510. LG ku990,lG gd330, badz Samsung Avilla ( najtańsza wersja)na śląsku ( tychy,katowice, bielsko biała, pszczyna mikołów ) ewentualnie gdzieś dalej. normalnie szukam szukam i nic; ( w piątek ukradli mi telefon i muszę wziaść nową umowę a tych tańszych telefonów nigdzie nie ma:( Z góry dziękuję za pomoc . A wiecie może co ile się zmieniają te cenniki albo dodawane są nowe telefony???
  • Anonim

Witam Poszukuje nokii C6 w szczecinie i okolicach. Pozdrawiam
  • Agnieszka F

Czy samsunga F480 mogę jeszcze kupić w jakimś salonie play w Krakowie???; /
    PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!
  • Marcin G

Jeśli potrzebujecie jakiegoś telefonu , który jest mało dostępny w sieci Play to służę pomocą. Jestem doradcą biznesowym Play.
    Piszcie na prv.
  • Tomek Matoga

Czy gdzies w salonie Play w Krakowie jest dostępna Nokia C6?
  • Joanna Kaźmierczak

Poszukuję Samsunga Diva S7070 najlepiej w Toruniu lub Bydgoszczy. Pozdrawiam
  • Suchar

Orientuje sie ktos moze gdzie w warszawie dostane Htc Desire HD?
  • Gremlinek

Komisy z telefonami komórkowymi? Allegro? Ebay?
| |

Playmobile. Dawniej "P4". Grono pracowników, użytkowników i sympatyków nadchodzi4.com i "czwarte...

Fotki

Miejsca grona (0)