-
paulinka.
-
Anonim
-
Maciej Łamasz
-
Maciej Łamasz
widze, ze Artur usunal konto wiec raczej nie mam co spodziewac sie odpowiedzi, no nic; ) pozdrawiam -
-
matig
moge prosic o informacje gdzie dostac motorole milestone w Wawie? (w ktorym salonie :) ) -
Piotr Juchniewicz
Mógłby ktoś poinformować mnie kiedy dojdzie do salonu Play telefon (Samsung i5700) jeśli został zamówiony dziś przed 9 z magazynu?
Dodam, że w sobotę prosiłem o zamówienie. -
jänusz
-
natala s
SPRZEDAM SAMSUNGA F480 ZA 250 ZL CALY KOMPLET ZADBANY NA GWARANCJI BARDZO LADNY 880408155 -
ewa bajabongo1
Mam ogromną prośbę nie wiecie gdzie mogę dostać telefon lg gw 300 Sony Ericsson c510. LG ku990,lG gd330, badz Samsung Avilla ( najtańsza wersja)na śląsku ( tychy,katowice, bielsko biała, pszczyna mikołów ) ewentualnie gdzieś dalej. normalnie szukam szukam i nic; ( w piątek ukradli mi telefon i muszę wziaść nową umowę a tych tańszych telefonów nigdzie nie ma:( Z góry dziękuję za pomoc . A wiecie może co ile się zmieniają te cenniki albo dodawane są nowe telefony??? -
Anonim
-
Agnieszka F
Czy samsunga F480 mogę jeszcze kupić w jakimś salonie play w Krakowie???; /
PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!! -
Marcin G
Jeśli potrzebujecie jakiegoś telefonu , który jest mało dostępny w sieci Play to służę pomocą. Jestem doradcą biznesowym Play.
Piszcie na prv.
-
Tomek Matoga
-
Joanna Kaźmierczak
Poszukuję Samsunga Diva S7070 najlepiej w Toruniu lub Bydgoszczy. Pozdrawiam -
Suchar
-