-
Anonim
Uwaga Jest Bardzo dużo tematów w których opisujecie to co wam się Podoba czy nie podoba, nie róbmy bałaganu; )
Chcesz coś Powiedzieć?
Chcesz nam Coś przekazać nie krepuj się i WAL
TYLKO PRAWDA ! POZDRO. -
Anonim
podoba: jedna płaska stawka do wszystkich sieci, tanie smsy, mmsy, pakiet 5MB za 5 zł, tani i fajny telefon, zbieranie darmowych minut za odbieranie połączeń, gratisy przy doładowaniu, itp, itd :P Super tani Play Online
nie podoba: muszę lecieć na plusie w wielu miejscowościach, ale to kwestia czasu :P
Ogólnie siec na + -
Inteligentny
plus:
-stała stawka
-moj abonament
-tanie telefony w porównaniu z innymi sieciami
-darmowe min. za odebrane połączenia
minus:
-zasięg (jak przeskakuje mi z play na plus lub na odwrót to mi połączenie zrywa)
-dostępność telefonów (niedługo mam przedłużenie i nie wiem czy dostanę swoją wymarzoną nokię e71 lub HTC Diamond Touch
-BOK (kłamią :P)
-obiecywali promocje dla stałych abonentów. Przez ponad 1,5 roku cisza w tym względzie...
-miało nie być rozróżniania czy to karta czy abo. ale teraz różnice są widoczne... -
Anonim
Podam po jednym:
+ świetne telefony w rewelacyjnych cenach
- jeśli w nowej ofercie - dla nowych klientów - dają np. 200 SMS-ów gratis przez x m-cy, to tym bardziej powinni też dać starym klientom, ew. tylko jakaś drobna opłata "aktywacyjna" -
-
Janek
-
Anonim
ale prawie darmowe, 5 zł miesięcznie to wcale nie jest dużo, ja w każdej chwili mogę im taką kasę zapłacić, ponieważ dzięki temu mam miesięcznie ponad 100 minut gratis; ) Za 5 zł do wszystkich sieci, to dużo?? :P Nikt inny nam tego nie da.
A na zasięg nie narzekam, wcześniej miałem Erę i wcale nie było lepiej, a tak teraz w miastach przynajmniej 3G robią a i na wioskach się rozbudowują nieźle :)
Nie dają nic stałym abonentom? No to co z tego? Jak myślę, że mam w mixie minutę po 25 groszy nie licząc "zbieraj minuty" i ogólnie fajnie, a w nowych ofertach jest drożej, to mogę olać te darmowe smsy :P przeżyję :) i tak mam taniej niż u innych trzech sieci :P -
Anonim
co do aneksów pierwsze pojawią się w LUTYM,
Oferta już jest i z tego co słyszałem w "super tajnej rozmowie" TO JEST REWELACYJNA.
Więc nie panikujcie że nikt nie dzwoni, jak zadzwonimy to z KONKRETAMI a nie z głupotami jak wielka 3ca.
Jak będę znał info i będę mógł je wam ujawnić to od razu wszystko napisze ^^
-
Anonim
+ dobra oferta telefonów
+ Play Online
- nowa taryfa pre-paid
- zmniejszona liczba ofert dla starej taryfy pre-paid
- powolne rozpatrywane zgłoszeń
- żeby rozwiązać jakiekolwiek ważniejsze zgłoszenie, trzeba mieć zarejestrowany numer
- niekompetentni pracownicy
- pracownicy bez kultury(tyczy się salonu Play'a w CH Janki, gdzie to pewna pani nie chciała mi pomóc rozwiązać problemu ze zmianą taryfy, no i ten "wylewający się brzuch" spod jej koszuli O_o
-
Anonim
Chciałem napisać, że na stronie Play są reklamowane dwa samsunga - GALAXY z Androidem i Avila ale przy Avili też jest obrazek Galaxy... -
- większość konsultantów PLAY to idioci
+ jeśli faktycznie jest błąd PLAY to przyznają rekompensatę (w Orange tego nie było)
+ 12 miesięcy ważne połączenia wychodzące
+ jest jeszcze kilka
Anonim:
W innych sieciach też musisz mieć zarejestrowany numer aby cokolwiek załatwić. Poza tym nie dziw się. Wielu złych ludzi wykorzystywało/wykorzystuje numery prepaid aby np "podłożyć bombę".