- 1
- 2
-
piot®uś =(•̪●)=
co sądzicie o tej nowej ofercie play?? mi się wydaje ze play zmienia się coraz bardziej na lepsze i już zaczął przyciągać coraz szersze rzesze konsumentów... -
Cloe
Oczywiście jest kilka plusów i minusów, ale wydaje się OK. nie wiem, jak reszta, ale ja już dołaczyłam do Play Fresh, na razie tylko prowizorycznie, ale może przeniosę się na stałe. Do najważniejszych zalet należą:
*po doładowaniu konta nawet wartością 5zł masz kartę aktywną przez rok i nie musisz się bać, że za 2 dni pieniądze Ci przepadną :)
*nawet 1000 darmowych sms-ów do wszystkich (tylko, że te trzeba już szybko wykorzystywać)
*za 2 odebrane minuty masz 1 minutę gratis (też ważną chyba 30dni)
*bardzo niskie stawki!
Pytania:
*jak mam starter za 9 lub 30zł to odpowiednio 30 i 50% gratis doładowania dotyczy każdego doładowania czy tylko pierwszego?
*czy istnieje bramka sms z internetu na numery w play?
Minusy:
*w porównaniu z Orange mam mało darmowych minut na stacjonarne i uboga oferta piosenek na muzykę na czekanie :)
*<zapomniałam, jak sobie przypomnę to dopiszę> :)
*ludzie z innych sieci mają drogo do mnie; ) -
Anonim
ja wzielam play fresh tylko i wylacznie dla 3k smsow za 30zl za darmo do kazdej sieci. poki co, sa :)
byle jak najdluzej! -
Cloe
-
-
dead can dance
-
Cloe
-
piot®uś =(•̪●)=
według mnie to daje tylko satysfakcje i to że nabijaja sobie tym samym liczbe użytkowników -
Anonim
bez zarejestrowanego numeru nikt nie pomoze Ci w zadnej sprawie na biurze obslugi klienta -
Anonim
Witam mam pytanko czy jesli przechodze z abonamentu na fresh-a to czy moze wiecie czy dostane jakis pakiet zlotowek za to ze zostalem czy cos podobnego ? -
Anonim
Powiem wam jedno dzisiaj automatycznie po skonczonej umowie przelaczyli mnie z play abonament na play fresz i stwierdzam fakt ze lepiej maja Ci co przenosza numery z innych sieci niz Ci co zostaja bo Ci co zostaja nie dostaja zlamanego grosza na konto a inni 60zl i inne profity to taka mala informacja dla innych :) -
Matełóż B
ale 60 pln to była za przeniesienie numery bo kiedys tzn dokładniej do 1 lipca jak ktos przenosił numer to placił siano operatorowi dawcy , a operator biorca czyt. Play oddawał je klinetowi w postaci doładowan 3 x20 plników . a jak Uke tego zakazoła - pobierania siana to Play nie dezaktywował usługi z dawaniem siana i tak zostało; ) -
Anonim
czy gdy w sobote doladowalem sie kwota 50zl i teraz doladowalbym sie kwota 10zl gdyz kusza mnie promocja 30min do wszystkich przez miesiac to czy skroci mi sie czas darmowych smsow zamiast 50dni to 10dni czy przedluzy sie o te 10dni z gory dziekuje za odpowiedz :) -
aga zzz
-
Anonim
-
matig
a 1 chyba wlacz :) bo to o ta opcje chodzilo :) ale jesli zrobisz jak wyzej bedziesz mial to do wyboru razem z opisem:) -
Anonim
-
aga zzz
-
Anonim
-
Woody -DE#90 Warsaw Eagles
-
kagie
>Woody -DE#90 Warsaw Eagles napisał
>a czy ktoś z Was próbował aktywować to:
>
> http://komorkomania.pl/2010/02/04/b...
No własnie tez sie zastanawiam ,zwłaszcza ze na telepolisie czytałam ze jednak dalej ta usługa działa.
- 1
- 2