Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rafał EEEEEEEEE

Witam. Ostatnio został skradziony telefon mojej dziewczynie. Była to sobota.. Telefon jest na abonament. w poniedziałek karta została już zablokowana. Ktoś wydzwonił ponad 900zł. Czy da sie jakoś uniknąć tej zapłaty? albo dotrzeć na jaki numer telefonowano z jej numeru?
    Bardzo pilne. Pozdrawiam
  • Anonim

jesli zrobila sobie duplikat karty, wystarczy zarejestrowac sie na playmobile.pl zakladka moj play 24 i tam mozna sobie sprawdzic wykaz polaczen wychodzacych. 2 opcja to telefon do bok i moga przyslac biling poczta, z tym ze na to poczeka i jesli sie nie myle taki billing dodatkowo kosztuje
  • Rafał EEEEEEEEE

Zrobiła sobie duplikat karty.. jak tylko sie obudzi to się tam zarejestruje i zobacze. Dzieki wielkie!;]
    a jak sadzisz, jest możliwe że nie bedzie musiała zapłacić tych 900zł? bo to jest juz troche kasy i szkoda..
  • Anonim

nie ma sprawy

ciezko mi powiedziec, tak na moj rozum to moze byc problem
  • Rafał EEEEEEEEE

Sie okaże.. a swoją drogą w około 35h wygadać 900zł.. Czy to jest realne? chyba ze ten ktoś za granice dzwonił..
  • Anonim

za granice, na teleaudio, w 35 h to ja bym sciagnal gier i aplikacji za sporo wiecej niz 900 zl

niekoniecznie musial dzwonic; p
  • Rafał EEEEEEEEE

a to niewiem.. ale jak sie dzwoniło na numer to tak jakby był wyłaczony albo zajęty, więc gry i aplikacje raczej odpadają, możliwe ze na jakieś gorące linie albo coś dzwonił. zresztą się okażę jak sie zarejestruje.. miejmy nadzieje że bedzie oprócz jakiś przeróżnych numerów bedzie jakiś jeden która pomoże w rozwiązaniu problemu.
  • Rafał EEEEEEEEE

na jakis numer 708...... dzwonił/dzwoniła kilka razy, a tam minuta kosztowała 8zł i gry sciagał i aplikacje..
    nie wiem co teraz robic..