-
Rafał EEEEEEEEE
Co można zrobić? Dziewczynie skradziono telefon (był na abonament) i nim jej mama zdążyła go zablokować złodziej wytracił 960zł. Jest jakis sposób by tego nie zapłacić? -
Anonim
skoro nr zostal zablokowany po 35 h...
kazdy moglby dzwonic dzwonc, potem zglaszac kradziez.
mi nic do tego, ale podejrzewam, ze tak patrzy na to operator -
Rafał EEEEEEEEE
ale wydaje mi sie ze powinni zauwazyc ze to jest kradzież.. wszystkie inne miesiące nie przekraczały 50zł czy 40zł a w tym nagle 960zł. wiec raczej da sie zauwazyc ze coś jest nie tak... moze na policje sprawe zgłosić i dopiero wtedy do play iść? ale w sumie i tak policja nic nie zrobi. -
Anonim
to jeszcze nie zostało zgłoszone !?
Takie rzeczy zgłasza się od razu..
Co teraz.. hym zamów biling zobacz gdzie dzwoniono z telefonu i właściciel abo zgłasza to na policji..
Policja prowadzi śledztwo a właściciel tel pisze odręczną reklamacje i wysyła do Komornik (BOK).
Po 10 reklamacjach można prosić o rozłożenie zadłużenia na raty..
TYLE co można zrobić! nie ma szans żeby to "anulowano" bo komuś nie chciało się zgłosić kradzieży.. -
-
Rafał EEEEEEEEE
zarejstrowałem sie na play i sprawdzałem juz połaczenia wychodzace.. złodziej sciagał gry i dzwonił na jakies dziwne numery.. minuta kosztowała około 8zł
mógłbyś mi napisac jak ta reklamacje napisac zeby rozłożyli to na raty?
Z góry dzieki! -
Anonim
Z tytułu otrzymania faktury (tu nr faktury), na kwotę (tu kwotę), proszę o rozłożenie jej na X rat - nie jestem w stanie spłacić tak wysokiej kwoty jednorazowo. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji - cała filozofia i ciężkość tworzenia.. eh pozdrawiam -
Rafał EEEEEEEEE