Play Mobile [889]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Inteligentny

> PLAY robi wszystkich w chuja sms 15gr ta kurwa za 60 chyba znakow 15 gr to sie nie oplaca w orange mamy za 20gr 190znakow wiec to jest oszostwo w PLAY nie ma zadnych promocji sms tak jak w orange bo PLAY oszukuje i im by sie nie oplacalo.PLAY niech spierdala mam go dosc place 5dych miesiecznie i mam 426 chyba usow do wszystkich sieci ha to poracha w orange mam za 6zł 600 osow do orange nowa siec playmobile jest ok wszystko pieknie rozpisane co za ile umowa mi sie niedlugo konczy wiec zrywam i ide do orange albo mobilking loknijcie na ich strone i radze wam to samo zrobic jesli duzo piszecie albo gadacie

Nie generalizuj, oki? Że Ciebie zrobili w Ch... to nie znaczy, że wszystkich. Ja wziąłem tel w Play na abo 100 i uważam, że to jest najlepsza na razie decyzja jaką podjąłem odnośnie tel. Wcześniej miałem Abo w Erze i Orange i tam dopiero były jazdy typu 100 min do sieci i 80 do innych, tu mam 300 do wszystkich i jako były tester 1000 do Play. A że jestem chodzącą reklamą Play to już kilka osób przekonałem do tej sieci i mogę te darmowe minuty wykorzystywać :D

Pozdrawiam...

Ps. Idź do Orange, tam nie zrobią CIę w ch... tam Ci załadują...
  • Anonim

>Karo(L) wrote:
    >PLAY robi wszystkich w chuja sms 15gr ta kurwa za 60 chyba
    >znakow 15 gr to sie nie oplaca w orange mamy za 20gr
    >190znakow wiec to jest oszostwo

co jak co ale to prawda; / sms 15 znaków - pff... żal

• Anonim

>motylleekk napisała:
    >>Paweł napisał
    >>>Karo(L) napisał
    >>>PLAY robi wszystkich w chuja sms 15gr ta kurwa za 60
    >chyba
    >>>znakow 15 gr to sie nie oplaca w orange mamy za 20gr
    >>>190znakow wiec to jest oszostwo w PLAY nie ma zadnych
    >>>promocji sms tak jak w orange bo PLAY oszukuje i im by
    >sie
    >>>nie oplacalo.PLAY niech spierdala mam go dosc place 5dych
    >>>miesiecznie i mam 426 chyba usow do wszystkich sieci ha
    >to
    >>>poracha w orange mam za 6zł 600 osow do orange nowa siec
    >>>playmobile jest ok wszystko pieknie rozpisane co za ile
    >>>umowa mi sie niedlugo konczy wiec zrywam i ide do orange
    >>>albo mobilking loknijcie na ich strone i radze wam to
    >samo
    >>>zrobic jesli duzo piszecie albo gadacie
    >>
    >>Interpunkcja i ortografia na poziomie podstawówki.
    >>Skoro czujesz się oszukany przez PLAY bo nie odpowiadają
    >>Ci warunki to następnym razem zapoznaj się z ofertą
    >>abonamentową zanim podpiszesz umowę. Bo wszystko jest
    >>jasno wytłumaczone, czarno na białym, dodatkowo jak nie
    >>rozumiesz słowa pisanego to konsultant w salonie wszystko
    >>Ci wytłumaczy. Więc pretensje powinieneś mieć tylko i
    >>wyłącznie do siebie, bo to, że podpisałeś umowę na
    >>warunkach, które Ci nie odpowiadają to tylko Twoja wina.
    >
    >popieram:)

i ja również popieram...

swoją drogą poczekajmy aż kolega sympatyczny przejdzie np.: do Mobilking'a... ciekawe czy też będziesz prawił takie "superlatywy"?
  • Piotr Szafrański

Też popieram, że sieć Play wcale nie jest rewelacyjną ofertą, oprócz trochę tańszych połączeń i smsów tak naprawdę nic ciekawego nie oferuje. Nie ma ani zbyt ciekawych pakietów, włączenie jakiejkolwiek usługi trwa zwykle parę godzin (zawsze piszą, że do 24h mają czas) i tak naprawdę za wszystko kasują pieniądze - a przy tym usługi na strasznie marnym poziomie. Przykładem niech będzie Biuro Numerów na stronie Play, specjalnie od początku się zarejestrowałem w ich salonie aby figurować w tym Biurze, ale co się okazuje nigdy swojego numeru nie mogę znaleźć - wyskakuje komunikat, że abonenta nie znaleziono. Pomimo dwukrotnych interwencji w odstępie pół rocznym za pomocą formularzy kontaktowych nie zmieniło się nic, oprócz przepraszania i wskazywania na cierpliwość z mojej strony. Uważam, że sieć się nie wywiązuje z tego z czym się reklamuje, bo jeśli nie umieją usługi uruchomić przez okres prawie roczny, to nie powinni się chwalić czymś czego nie umieją zrealizować (szkoda, że jeszcze nie wpadli na pomysł aby za to brać kasę od ludzi, czego nie realizują :D). Czekam tylko kiedy inne sieci wprowadzą dłuższe czasy doładowań minimalnych i się wypisuje z tego Play bo to są dla mnie oszuści i naciągacze.
  • jacww swdwdwd

Witam!!

JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM PLAY FRESH. JEST PROMOCJA POLEĆ ZNAJOMEMU. A WIĘC JAK KTOŚ CHCE BYĆ POLECONYM LUB CHCE MNIE POLECIC TO PISAĆ NA GG 2538477 LUB mail kokoszek8@wp.pl . (TRZEBA BYĆ NIE DŁUŻEJ NIŻ 50 W PLAY NA KARTĘ) 15ZŁ BONUSU ZA TO JEST:) !!!
| |

Playmobile. Dawniej "P4". Grono pracowników, użytkowników i sympatyków nadchodzi4.com i "czwarte...

Fotki

Miejsca grona (0)