-
Adrian
Wynajmę pokój w mieszkaniu studenckim. Pokój jest duży, widny, z nowymi meblami. Dostęp do kuchni i łazienki. Bezkonfliktowi współlokatorzy. Lokalizacja: ekslkuzywne, strzeżone, nowe osiedle - Włodarzewska na Ochocie (opis: http://www.wlodarzewska.com.pl), blisko Parku Szczęśliwickiego i Górki Szczęśliwickiej (coś dla amatorów narciarstwa), blisko pętli autobusowej, w okolicy delikatesy, Carrefour, Blue City.
Cena 550zł + opłaty licznikowe (ok. 30-40-zł). Mile widziana spokojna, niepaląca studentka :). Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. -
SDM-W
-
Trzciniak
Jeżeli bardzo duży to we dwujke da rade nająć, wtedy tanio wyjdzie. Ale studenci raczej nadzani nie są i nie będą przepłacać :P -
Martu$ka
za 1000 można wynająć mieszkanie z 2 pokojami i spokojnie więcej osób sobie pomieszka! -
-
Anonim
-
Trzciniak
Wole za 1500 bardzo duże z 4rema pokojami xD Ale mam swoje, więc nie będe się rozglądał :] -
Martu$ka
własnie z takiego w październiku sie wyprowadzam ale fajniutkie i super punkcik -
Martu$ka
-
Anonim
a ktos tam juz sie wprowadzil? wiecie cos??? te 4 pokoje za 1500 by pasowaly...no i te 2 tez....help meeeeeeee -
Grabson
wlasnie jak kto cos ma do zaoferowania w wawxce najlepiej 2-pokojowe mieszkanie to ja szukam; ] -
Trzciniak
To mieszkanie 4ro pokojowe jest zajęte przez 4rech niepoczytalnych osobników i odbywają się tam często dzikie imprezy. Fajnie jest, że dojazd do metra 15 minut raptem, bo to Praga. -
Konrad
>Los Adrianos napisał
> Górki
>Szczęśliwickiej (coś dla amatorów
>narciarstwa),
... a widziałeś przez ostatnie parę miesięcy choć jednego narciarza na tej górce?
-
*Ola*
ojaaa a ja tyle szukalam wspołlokatorek do mieszkania .... :P a tu tyle chetnych :) -
Kudłata :)
Jeśli czegoś szukacie, to można umieścić ogłoszenie na http://w8.grono.net/forum/topic/108... zawsze ktoś się znajdzie :) a wie ktoś moze ile kosztuje wynajem mieszkania w Płocku? -
Darky
duzo taniej w Plocku :P
w wawie to zalezy od dzielnicy tez bardzo i od tego, jak stare to mieszkanie, czy strzezona okolica - za takie warunki jak podal autor cena wydaje sie normalna jak na wawe -
Trzciniak
Jak miałem mieszkanie na ul. Bielskiej to radzice je za jakieś 600 zeta wynajmowali, no do tego rachunki jeszcze. Miszekanie było 3 pokojowe, kuchnia łazienka, balkon, piwnica, z 60 metrów pewnie było. No 2gie piętro i bez windy. Ale w Płocku jest zdeydowanie taniej. -
Anonim
ja poszukuje w wawce pokoju do wynajecia...jakbyscie cos wiedzieli to dajcie znac.. -
Martu$ka
od listopada za 1100 bedzie wolne fajniutkie mieszknako na Szanajcy przy rondzie starzyńskiego
-
PoradnikWynajmu.pl
Wszystko o wynajmie mieszkania. Średnie ceny mieszkań do wynajęcia i co je kształtuje, umowy, jak taniej wynająć mieszkanie.
Opisane praktyki oszustów i sposoby jak się przednimi przestrzec.
Średnie ceny wynajmu dla każdej dzielnicy Warszawy.
Wynajęcie mieszkanie jeszcze nigdy nie było tak łatwe!
http://www.PoradnikWynajmu.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne