• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Ktoś był?
    Ale świetnie było. Aż dziw, ze nasze miasto ich zaprosiło.
    Pozytywni i sympatyczni ludzie ! NO i muzyka jaka !Świetnie, ze ktoś tworzy jeszcze muzykę w Polsce niezapominając o naszej tradycji.
    Gitary w połączeniu ze skrzypcami czy lirą korbową ... po prostu GENIALNIE BYŁO.
  • Wiewióra.

tak masz racje...mam nadzieje że uda im sie jeszcze przyjechać do nas...:):)
  • Anonim

ja byłem i grali zajebiście; ] w tym miesiącu to juz drugi raz na nich byłem; ]
  • Piętka

fajnie że zapraszają dobre zespoły i twórców!

żywiołak, cechomor, anja garbarek, itp. brawo!!!!
  • Anonim

trochę mało koncertowa kapela...ale oczywiście dobrze, że wystąpili. Muzyka nietypowa...
  • Madre

Kiedy grala ta kapela?Kurna przegapilem...
  • Wiewióra.

w niedziele grali; )
  • Anonim

bo bylo fatalnie zareklamowane. tez przypadkiem mnie cos podkusilo zeby wejsc na strone zespolu,inaczej bym sie nie dowiedzial.
  • Wiewióra.

trzeba czytać plakaty na mieście :D
  • .

HEhe plakat imprezy zatytułowanej jako' piknik archeologiczno-etnograficzny' mało kogo intersuje :D A Żywiołaka trzeba było sie an nim doszukiwać
    Kto nie byl niech załuje

• Wiewióra.

no był częścią pikniku to nikt niebedzie robił specjalnie plakatu...chociaż było by miło;)
  • Anonim

ja nie jestem z plocka wiec nie mialem jak sie dobczytywac pozatym jak wyzej wspomniano,taki piknik nie zainteresowal by potencjalnego fana Zywiolak :]
  • .

>! ! napisała:
    >no był częścią pikniku to nikt niebedzie robił
    >specjalnie plakatu...chociaż było by miło;)

A co to za problem ?
    W sumie ja lubię jak jest tak kameralnie, ale z drugiej strony lipa, ze tak mało osób.
    Ciekawe kto bedzie w nastpenym roku
  • Wiewióra.

zapewno kto robil te plakaty to mu sie nie chciała i tyle....
  • Anonim

albo nie miala(ta osoba) pojecia o Zywiolaku,jego muzyce i tym jaka cieszy sie popularoscią.Tak to jest gdy do roboty sie bierze ktos nie do konca adekwatny
  • Wiewióra.

mogli chociaż dać wiekszy napis albo inny kolor by ludzie zobaczyli że taki koncert wogóle bedzie miał miejsce
  • Anonim

otóż to... no ale juz po ptokach,my bylismy i trzeba sie z tego cieszyc;]
  • Wiewióra.

no własnie..dobrze ze niechcacy spojrzałam na plakat he
  • .

ta nie chcący... hhihihihih
  • Wiewióra.

oj ciii niedradzajmy co my tam robiłśmy hehe
  • 1
  • 2
| |

Skojarzenia dla Płocka od jego miłośników:) Grono dla płocczan obecnych, byłych, przyszłych j...

Fotki

Miejsca grona (8)