- 1
- 2
-
.
Ktoś był?
Ale świetnie było. Aż dziw, ze nasze miasto ich zaprosiło.
Pozytywni i sympatyczni ludzie ! NO i muzyka jaka !Świetnie, ze ktoś tworzy jeszcze muzykę w Polsce niezapominając o naszej tradycji.
Gitary w połączeniu ze skrzypcami czy lirą korbową ... po prostu GENIALNIE BYŁO.
-
Wiewióra.
tak masz racje...mam nadzieje że uda im sie jeszcze przyjechać do nas...:):) -
Anonim
ja byłem i grali zajebiście; ] w tym miesiącu to juz drugi raz na nich byłem; ] -
Piętka
fajnie że zapraszają dobre zespoły i twórców!
żywiołak, cechomor, anja garbarek, itp. brawo!!!! -
-
Anonim
trochę mało koncertowa kapela...ale oczywiście dobrze, że wystąpili. Muzyka nietypowa... -
Madre
-
Wiewióra.
-
Anonim
bo bylo fatalnie zareklamowane. tez przypadkiem mnie cos podkusilo zeby wejsc na strone zespolu,inaczej bym sie nie dowiedzial. -
Wiewióra.
-
.
HEhe plakat imprezy zatytułowanej jako' piknik archeologiczno-etnograficzny' mało kogo intersuje :D A Żywiołaka trzeba było sie an nim doszukiwać
Kto nie byl niech załuje
-
Wiewióra.
no był częścią pikniku to nikt niebedzie robił specjalnie plakatu...chociaż było by miło;) -
Anonim
ja nie jestem z plocka wiec nie mialem jak sie dobczytywac pozatym jak wyzej wspomniano,taki piknik nie zainteresowal by potencjalnego fana Zywiolak :] -
.
>! ! napisała:
>no był częścią pikniku to nikt niebedzie robił
>specjalnie plakatu...chociaż było by miło;)
A co to za problem ?
W sumie ja lubię jak jest tak kameralnie, ale z drugiej strony lipa, ze tak mało osób.
Ciekawe kto bedzie w nastpenym roku
-
Wiewióra.
-
Anonim
albo nie miala(ta osoba) pojecia o Zywiolaku,jego muzyce i tym jaka cieszy sie popularoscią.Tak to jest gdy do roboty sie bierze ktos nie do konca adekwatny -
Wiewióra.
mogli chociaż dać wiekszy napis albo inny kolor by ludzie zobaczyli że taki koncert wogóle bedzie miał miejsce -
Anonim
otóż to... no ale juz po ptokach,my bylismy i trzeba sie z tego cieszyc;] -
Wiewióra.
-
.
-
Wiewióra.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne