- 1
- 2
-
>>>>>Justyna<<<<<
-
Pawcio
-
Wrona
dość niedawno chodziłem do Łukasza pracował na zduńskiej teraz gdzieś sie przeniósł.....może ktoś ma namiary? -
Plocman
Polecam zakład pani Renaty Bieniek na ulicy Jesiennej (skręcamy ze spółdzielczej w jesienną (przy wiadukcie), jedziemy około 200 metrów i po lewej stronie mamy mini market na rogu a obok drzwi do Jej zakładu). Bardzo dobre podejście do klienta, zarówno młodego jak i starszego, potrafi świetnie zaproponować.
Zdecydowanie polecam. -
-
*Ola*
ja od lat chodze do pana Krzysia :) teraz na Bielskiej,za salonem samochodowym,a kiedys na Rembielinskiego.polecam-tanio, ładnie,szybko:) -
ag_nie_cha
"Naomi. Fryzury i pazury" a obcina Pani Ania... to jest w przechodniaku jak się idzie do Gazety Wyborczej... dla mniej zorientowanych : jak się idzie z TSSów do Tigera :) Obcina naprawdę super i mężczyzn i kobiety. -
Anonim
-
Anonim
>Wrona napisał
>dość niedawno chodziłem do Łukasza pracował na
>zduńskiej teraz gdzieś sie przeniósł.....może ktoś ma
>namiary?
Chodzi Ci o tego co pracował w Camille Albane prz Panoramie na zielonym jarze? Super jest. Bo ja też go szukam. -
Sylwia
ja chodzilam prawie cale LO do Łukasza na zduńska, ale przeniósł sie do wawy a ja do Irka do salonu "Ona i On". ostatnio slyszalam ze Łukasz jest znow w Płocku i ma jakiś salon na ulicy Dworcowej... ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to plotka czy prawda. w kazdym razie faceci sa lepszymi fryzjerami niż laski :)
Aha i najwazniejsze! nigdy nie chodzcie do studia Visage!!!!! -
Anonim
>slyszalam ze Łukasz jest znow w Płocku i ma
>jakiś salon na ulicy Dworcowej... ale nie jestem w stanie
>powiedzieć czy to plotka czy prawda.
prawda, prawda; )
-
Ew Grączewska
Kurcze, widzę że Łukasz króluje. ja też chodziłam do Łukasza ale nie wiem czy do tego samego co Wy, ja chodziłam do Łukasza który pracował na ul. Okrzei. Jego szefowa byla Monika. Słyszałam że wyjechał do Warszawy, a szkoda bo bardzo lubiłam do niego chodzić. Czy my piszemy o tym samym fryzjerze? -
Sylwia
tak piszemy dokładnie o tym samym Lukaszu. i to byla ul Zdunska a nie okrzei :)
a gdzie dokładnie pracuje teraz Lukasz? -
Ew Grączewska
No własnie, jak ktos wie jakiekolwiek info o Łukaszu niech da znać:D bo ja chce sie obciąć. Ale swoją drogą, tak jego byla szefowa Monika tez bardzo dobrze obcina:) -
Anonim
A ja polecam Kuzzeee :) Zawsze coś wymodzą na moich " pięciu włoskach"
Kuba, Emilka jak i Paulina zawsze podpowiedzą w jakiej fryzurce bądź kolorku będzie Ci dobrze :) :P
Pozdrawiam. -
Anonim
na zduńskiej Monika.....tam tez taki Łukasz pracował......nie wiem czy jeszcze jest -
Anonim
przecież piszę wam, że najlepiej maszynkę tnę ja. Potrafię obciąć równo nawet samego siebie! :P -
Anonim
ja mam na imię Łukasz i jak ktos chce to moge go obciac :P
poki co eksperymentuje na swoich wlosach z maszynka :P -
Anonim
-
mortan
-
Anonim
Larisa - Rosjanka z dużym stażem i profesjonalną podejrzewam szkołą fryzjerską za sobą. Fajnie doradzi, zawsze ma jakiś pomysł, dobiera fryzurę pod typ włosa, częstość mycia, koloryzacji itd, a w razie wątpliwości co do pielęgnacji czy układania można przyjść na darmowe porady przy herbacie :)
ma salon jakby na przeciw Laguny, wejscie od klatki. Lokal 15 na I piętrze.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne