Płock [4649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

oj tak Madziu, Larisa króluje... :)Dobrała mi śliczny odcień włosów w kolorze kawy . Pelen profesjonalizm.
  • grv

a wszyscy wyszkolili sie w Camille Albane a potem poszli na swoje
  • Pawcio

>grv napisał
    >a wszyscy wyszkolili sie w Camille Albane a potem poszli na
    >swoje
    >

wspomniany przeze mnie i kogos jeszcze Irek nie wyszkolil sie w CA :P
  • Anonim

SPROSTOWANIE:

Tak, Łukasz jest obecnie w Warszawie. Wczoraj mnie obcinał:)
    Pracuje w Laurent na Szpitalnej!
    Gdyby on to czytał:)

• Ew Grączewska

oo szkoda że Łukasz nie pracuje już w Płocku ale nie dziwie mu sie bo naprawde świetnie obcina i jesli się na nim poznają w Wawie to może zajść daleko. Zrób sobie fotke i daj na grono, popodziwiajmy dzieło Łukasza:). Jesli może to napisz ile zapłaciłaś za obcięcie bo może warto sie do niego pofatygowac:D zawsze wymyśla odjechane fryzury:)
  • Anonim

a ja odwiedzam lovely look bo mam zawsze po drodze :D
  • Anonim

nie wiem jaki jest koszt w salonie, ale myślę, że nie są to strasznie wysokie kwoty!
    A tym razem tylko grzywkę skracałam!
    Pozdrawiam!

P.S. Łukasz chyba zostałam Twoim Managerem:) pa!
  • Anonim

przypominam, że ja tanio tnę maszynką, równo i dokładnie :D
  • Kaskn

> No własnie, jak ktos wie jakiekolwiek info o Łukaszu niech da znać:D bo ja chce sie obciąć. Ale swoją drogą, tak jego byla szefowa Monika tez bardzo dobrze obcina:)
    Jestem jej stałą klientką od kilku miesięcy i mogę powiedzieć, że obcina świetnie. Tylko trzeba uważać, bo każdemu chce wycinać grzywkę; )
  • Ew Grączewska

> przypominam, że ja tanio tnę maszynką, równo i dokładnie :D
    to super, daj swoje namiary bo mam zamiar obciać sie na łyso. Ciekawe jak będą wyglądały moje uszy:D))))))))))))))))))))))
  • Anonim

>Wrona napisał
    >dość niedawno chodziłem do Łukasza pracował na
    >zduńskiej teraz gdzieś sie przeniósł.....może ktoś ma
    >namiary?

tak wiem :), pracuje teraz w wawie niedaleko chmielnej!
  • Ruda aaaa; )

>ag_nie_cha napisała:
    >"Naomi. Fryzury i pazury" a obcina Pani Ania... to jest w
    >przechodniaku jak się idzie do Gazety Wyborczej... dla
    >mniej zorientowanych : jak się idzie z TSSów do Tigera :)
    >Obcina naprawdę super i mężczyzn i kobiety.

Agniesiu masz całkowita rację; ) Pani Ania jest najlepszą fryzjerką jaką znam.

a tak poza tym to nie wiem czemu jedna z gronowiczek napisała, że faceci są lepszymi fryzjerami od kobiet... chyba tylko w tym, że jak facet dotknie klientki to ta od razu sika po nóżkach, bo jej dobrze jest xd takie jest moje zdanie... a z tego co wiem, Łukasz nie jest aż takim dobrym fryzjerem tylko ma gadane i każdy go lubi; dd. liczy się praca, a nie gadanie xd za gadanie nikt nie płaci; d
  • Kurcze.

pani Viola w salonie Viola na reja, dobra jest jak klient sobie cos wymysli co do niego nie pasuje a nie da mu sie wyperswadować, to mówi zeby sobie poszedl do innego fryzjera bo ona tego nie zrobi; ]. opowiadała kiedyś mi parę takich akcji; p
  • Edyta

Czy ktoś moze wyrazić swoje zdanie na temat Pani Joanny Pankowskiej z Salonu Olivia na Dworcowej? Będę wdzięczna...
  • Edyta

Ja ze swojej strony mogę polecić salon Sya - Olę i Sylwię. Naprawde się starają ....
| |

Skojarzenia dla Płocka od jego miłośników:) Grono dla płocczan obecnych, byłych, przyszłych j...

Fotki

Miejsca grona (8)