-
Anonim
oj tak Madziu, Larisa króluje... :)Dobrała mi śliczny odcień włosów w kolorze kawy . Pelen profesjonalizm. -
grv
-
Pawcio
>grv napisał
>a wszyscy wyszkolili sie w Camille Albane a potem poszli na
>swoje
>
wspomniany przeze mnie i kogos jeszcze Irek nie wyszkolil sie w CA :P -
Anonim
SPROSTOWANIE:
Tak, Łukasz jest obecnie w Warszawie. Wczoraj mnie obcinał:)
Pracuje w Laurent na Szpitalnej!
Gdyby on to czytał:)
-
-
Ew Grączewska
oo szkoda że Łukasz nie pracuje już w Płocku ale nie dziwie mu sie bo naprawde świetnie obcina i jesli się na nim poznają w Wawie to może zajść daleko. Zrób sobie fotke i daj na grono, popodziwiajmy dzieło Łukasza:). Jesli może to napisz ile zapłaciłaś za obcięcie bo może warto sie do niego pofatygowac:D zawsze wymyśla odjechane fryzury:) -
Anonim
-
Anonim
nie wiem jaki jest koszt w salonie, ale myślę, że nie są to strasznie wysokie kwoty!
A tym razem tylko grzywkę skracałam!
Pozdrawiam!
P.S. Łukasz chyba zostałam Twoim Managerem:) pa! -
Anonim
-
Kaskn
> No własnie, jak ktos wie jakiekolwiek info o Łukaszu niech da znać:D bo ja chce sie obciąć. Ale swoją drogą, tak jego byla szefowa Monika tez bardzo dobrze obcina:)
Jestem jej stałą klientką od kilku miesięcy i mogę powiedzieć, że obcina świetnie. Tylko trzeba uważać, bo każdemu chce wycinać grzywkę; )
-
Ew Grączewska
> przypominam, że ja tanio tnę maszynką, równo i dokładnie :D
to super, daj swoje namiary bo mam zamiar obciać sie na łyso. Ciekawe jak będą wyglądały moje uszy:D)))))))))))))))))))))) -
Anonim
>Wrona napisał
>dość niedawno chodziłem do Łukasza pracował na
>zduńskiej teraz gdzieś sie przeniósł.....może ktoś ma
>namiary?
tak wiem :), pracuje teraz w wawie niedaleko chmielnej! -
Ruda aaaa; )
>ag_nie_cha napisała:
>"Naomi. Fryzury i pazury" a obcina Pani Ania... to jest w
>przechodniaku jak się idzie do Gazety Wyborczej... dla
>mniej zorientowanych : jak się idzie z TSSów do Tigera :)
>Obcina naprawdę super i mężczyzn i kobiety.
Agniesiu masz całkowita rację; ) Pani Ania jest najlepszą fryzjerką jaką znam.
a tak poza tym to nie wiem czemu jedna z gronowiczek napisała, że faceci są lepszymi fryzjerami od kobiet... chyba tylko w tym, że jak facet dotknie klientki to ta od razu sika po nóżkach, bo jej dobrze jest xd takie jest moje zdanie... a z tego co wiem, Łukasz nie jest aż takim dobrym fryzjerem tylko ma gadane i każdy go lubi; dd. liczy się praca, a nie gadanie xd za gadanie nikt nie płaci; d -
Kurcze.
pani Viola w salonie Viola na reja, dobra jest jak klient sobie cos wymysli co do niego nie pasuje a nie da mu sie wyperswadować, to mówi zeby sobie poszedl do innego fryzjera bo ona tego nie zrobi; ]. opowiadała kiedyś mi parę takich akcji; p -
Edyta
Czy ktoś moze wyrazić swoje zdanie na temat Pani Joanny Pankowskiej z Salonu Olivia na Dworcowej? Będę wdzięczna... -
Edyta
Ja ze swojej strony mogę polecić salon Sya - Olę i Sylwię. Naprawde się starają ....
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne