Płock [4649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • made in europe

no to teraz pewnie pare osob sie zdziwi ale tak tak lubie czytac ksiazki i robie to zawsze jak tylko cos ciekawego wpadnie mi w lapy to nie omieszkam jej przekartkowac, ale dobra do dziela, co czytaliscie ostatnio i co polecacie (plus przydal by sie krotki opis)

ja polecam John Tolland "Bogowie Wojny" jest to ksiazka o rodzinie amerykansko-japonskiej ktora zostaje tragicznie rozdzielona na skutek wojny ameryki z japonia, ksiazka jest ciekawa, intrygujaca,momentami humorystyczna i wogole wciaga, opisuje losy obu rodzin jak i potyczki na froncie obu armii, ale wiecej szczegolow nie bede zdradzal bo warto przeczytac
  • made in europe

uuuu no co jest ??? czyzby szanowne gronie nie czytalo ksiazek ????? jak to , ja jestem w trakcie czytania 3 na raz :
    1."Anioły i Demony" Dana Browna
    2."Pokalanie" Piotra Czerwińskiego
    3."Duma i Uprzedzenie" Jane Austen (ale to akurat musze do budy przeczytac)
  • Anonim

stad do wiecznosci - james jones
  • ja to nie wiem a ty?

ja tam nie mam czasu na czytanie:/ musze sie ryc bo sesje mam <ściana>
    a Browna "anioły i demony" zaczełam czytac ale mnie cos nie wciąga..bo starsznie podobne do "kodu leonarda da vinci" !!i mam wrażenie jakbym czytała ksiązke drugi raz
  • ja to nie wiem a ty?

ja tam nie mam czasu na czytanie:/ musze sie ryc bo sesje mam <ściana>
    a Browna "anioły i demony" zaczełam czytac ale mnie cos nie wciąga..bo starsznie podobne do "kodu leonarda da vinci" !!i mam wrażenie jakbym czytała ksiązke drugi raz
  • Fiury

heh.. a ja jestem leń i mi się nie chce wypisywać wszystkiego co czytam :P
  • Sylwia

"S@motność w sieci" J.Wiśniewski
  • korzybo

Co to ja ostatnio czytałem...
    "Ten obcy" -ale dobry jest;) rili polecam
  • Anonim

ten obcy daje rade!
    i jescze o takiej slepej dziewczynce nad morzem... co lubila radia sluchac...
  • Mary

Spotkanie nad morzem:D
  • nie budzić!

"karolcia" roxx

popis...
  • MATE

Marta... --> To raczej "Kod Leonarda Da Vinci" jest podobny do "Aniołów i demonów", bądź co bądź, one powstały wcześniej. :P

A ja polecam "Król szczurów", James Clavell.
    Książka to coś podobnego do "Innego świata" Gustawa Herlinga-Grudzińskiego. Podobnie jak u Herlinga jest o obozie koncentracyjnym, z tym że na Wyspach Malajskich. Piekło na ziemi...
  • Mary

ja czytalam ""pamietnik z powstania warszawskiego" bialoszewskiego, dzenerali spiking - polecam.
  • Anonim

spartakus, nie wiem czyj.
  • Mary

uczniowie spartakusa sie to nazywalo! za kazdym razem:)
  • Anonim

o spartakusie bylo, czerwona okladke mialo.
  • nie budzić!

polonistka - wynocha jak masz wszystkich poprawiać :P
  • Anonim

jezycjada sucks ass!; P
  • Mary

nie wiem o czym mowisz:p

• Mary

jezycjada RULEZ!!!
| |

Skojarzenia dla Płocka od jego miłośników:) Grono dla płocczan obecnych, byłych, przyszłych j...

Fotki

Miejsca grona (8)