-
made in europe
no to teraz pewnie pare osob sie zdziwi ale tak tak lubie czytac ksiazki i robie to zawsze jak tylko cos ciekawego wpadnie mi w lapy to nie omieszkam jej przekartkowac, ale dobra do dziela, co czytaliscie ostatnio i co polecacie (plus przydal by sie krotki opis)
ja polecam John Tolland "Bogowie Wojny" jest to ksiazka o rodzinie amerykansko-japonskiej ktora zostaje tragicznie rozdzielona na skutek wojny ameryki z japonia, ksiazka jest ciekawa, intrygujaca,momentami humorystyczna i wogole wciaga, opisuje losy obu rodzin jak i potyczki na froncie obu armii, ale wiecej szczegolow nie bede zdradzal bo warto przeczytac -
made in europe
uuuu no co jest ??? czyzby szanowne gronie nie czytalo ksiazek ????? jak to , ja jestem w trakcie czytania 3 na raz :
1."Anioły i Demony" Dana Browna
2."Pokalanie" Piotra Czerwińskiego
3."Duma i Uprzedzenie" Jane Austen (ale to akurat musze do budy przeczytac) -
Anonim
-
ja to nie wiem a ty?
ja tam nie mam czasu na czytanie:/ musze sie ryc bo sesje mam <ściana>
a Browna "anioły i demony" zaczełam czytac ale mnie cos nie wciąga..bo starsznie podobne do "kodu leonarda da vinci" !!i mam wrażenie jakbym czytała ksiązke drugi raz
-
-
ja to nie wiem a ty?
ja tam nie mam czasu na czytanie:/ musze sie ryc bo sesje mam <ściana>
a Browna "anioły i demony" zaczełam czytac ale mnie cos nie wciąga..bo starsznie podobne do "kodu leonarda da vinci" !!i mam wrażenie jakbym czytała ksiązke drugi raz
-
Fiury
heh.. a ja jestem leń i mi się nie chce wypisywać wszystkiego co czytam :P -
Sylwia
-
korzybo
Co to ja ostatnio czytałem...
"Ten obcy" -ale dobry jest;) rili polecam -
Anonim
ten obcy daje rade!
i jescze o takiej slepej dziewczynce nad morzem... co lubila radia sluchac... -
Mary
-
nie budzić!
-
MATE
Marta... --> To raczej "Kod Leonarda Da Vinci" jest podobny do "Aniołów i demonów", bądź co bądź, one powstały wcześniej. :P
A ja polecam "Król szczurów", James Clavell.
Książka to coś podobnego do "Innego świata" Gustawa Herlinga-Grudzińskiego. Podobnie jak u Herlinga jest o obozie koncentracyjnym, z tym że na Wyspach Malajskich. Piekło na ziemi... -
Mary
ja czytalam ""pamietnik z powstania warszawskiego" bialoszewskiego, dzenerali spiking - polecam. -
Anonim
-
Mary
-
Anonim
-
nie budzić!
-
Anonim
-
Mary
-