I LO im. Henryka Sienkiewicza w Płońsku vel Płocka [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Niewielki ruch na tym gronie panuje.. nooo wcale nie ma ruchu :D moze jakos by to rozruszal...

A wiec witam obecnych i przyszlych gronowiczow, ktorzy mieli tudzież mają coś wspólnego z tą szkołą...
    Mi maturka w roku 2003 jakos w 4F poszla (cóż to za klasa byla - Kuba potwierdzi :P). A cały okres nauki tutaj (taaaa; )) wspominam jako najpiękniejszy w moim życiu. Moze uda mi sie ściągnac jeszcze paru głąbów od nas :D

A co tam słychac w starej budzie?? Przyznam sie ze nie byłem tam od matury... Osti nadal tępi bezmyślną dzieciarnię? Ależ sentyment mi do tej osoby pozostał... :P
  • Anonim

Osti tempi, nawet z moją siostra ma matematyke, ale moja siorka jakos sie nie daje i jest jedna z lepszych w klasie. jelsi chdozi o nasza kalse to fajan byla ale mam maly kontakt z niektrymi osoabmi. Ponad polowy to juz strasznie danwo nie widzialem i urzymuje kontakt tlyko z tymi któzy wlasciwie w plonsku mieszkaja. Z restza sie nie widuje. Pozdrawiam
  • Anonim

...a ja pozdrawiam sorkę Minakowską która to miałam ostatnio przyjemność spotkać tam, gdzie bym się tego najmniej spodziewała- na Uniwersytecie:P
    oh, co to było za spotkanie...
  • Paulinka

ja równiez dobrze wspominam lata spedzone w tym liceum...było bardzo ciekawie i sympatycznie ...a nasza klasa 4F była naprawde niezła klasa(bardzo ciekawi ludzie; ) z masa ciekawych pomysłów (nie koniecznie madrych :D)
    Sorke O. szczególnie pamietam,rozne jej akcje na lekcjach matematyki ...;)
    pozdrawiam...
  • Anonim

Z sorka Minakowska przyjemnosci nie mialem ale slyszalem to i owo ze poczciwa z niej kobiecina wiec pewnie wiele stracilem :P No i te ponetne, kragle ksztalty, niczym eSeSman przechadzajacej sie po korytarzu sorki M. przyciagajace meskie spojrzenia z oddali... uuuhhh sie rozmarzylem :P Ciekawe co robila na UW??; ]
    A co do tych "madrych" pomyslow 4F... Przypomina mi sie akcja jak to na lekcji historii (czy WOSu) z dezodorantu marki Rexona (darmowej probki - zeby nie bylo ze uzywam; )) i zapalniczki niczym MacGyver skonstruowalismy miotacz plomieni :P Az sor Jarosiewicz musial interweniowac jak kolezanka malo co wlosow nie stracila :D
  • Grono.Net

A czy Barbara to nadal uczy??? ja już 6 lat temu słyszalem, że przechodzi na emeryturę...
  • Lucysia

uczy uczy...i straszy dalej...podobnie jak szymborska;)
  • Grono.Net

a to prawda, że Szymbora zamieniła swój legendarny rower z koszykiem na 4 kółka???:))))
    eh francuski z nią to byly naprawdę świetne zajęcia, z łezką w oku wspominam ten okres...
  • Lucysia

na micra
  • Grono.Net

Lucynka, a Ty też w humanistycznej byłaś? pod czyim "dowództwem"???
  • Lucysia

a ja bylam u tereski kozery;) a co...
  • Anonim

No nie mogę :) Ja kończyłam tą szkołę 5 lat temu ale widzę, że główni pogromcy nic się nie zmienili. Uwielbiałam ta szkółkę- nigdy dotąd się tak nie bawiłam jak wtedy gdy do niej chodziłam.Ja tez byłam w 4F pod przywództwem babeczek które juz nie uczą- Kasiakowa :), która nie wytrzymała nerwowo i przejeła nas Zdończyk , która po roku się wyniosła. Miałam to szczeście, ze Osti ani Minia mnie nie dopadły. Ale najwiękasz porażka tego liceum to Krysia P. A najfajniejszy nauczyciel to Cieślińska od biologii.
  • Anonim

Ze Zdonczyk to my w pierwszej klasie walczylismy :D A co do Cieslinskiej... Mimo ze mialem zawsze 4 hehe to raczej kiepsko wspominam te elaboraty ktorych na klasowach wymagala. No ale nie byla az taka zla... Z nauczycieli ktorzy z nami nie wytrzymali nerwowo to Chojnackiego bym chyba wymienil.. zreszta nie dziwie sie... na angolu goraco bywalo :D Najlepiej jednak Osti wspominam. Kiedys sie musze przejsc i pogadac; D
  • Grono.Net

Kryśki krytykować nie pozwolę! gdyby nie jej dobra wola, to bym miał z cyferek lufę jak ta lala! a tak przez całe 4 lata zawsze miałem dst jak w banku...:))))))
    pozdro serdeczne dla Wszystkich Absolwentów!!!
  • Anonim

no pewnie... zawsze poprawiala 'do skutku' :D

- A Piotrus pofatyguje sie do tablicy?
    - Nie... :P
    - To zeszyt prosze
  • Paulinka

pamietam ta sytuacje...:D

Krysia zawsze fajnie mierzyła wzrokiem swoja ofiare,która stała przy tablicy i marzyła tylko o powrocie do ławki....nie raz czułam jej wzrok na sobie; P
  • Anonim

a nie ma tu wcale licealistów? moze cos sie zmienilo i mamy nieaktualne info.
    moze osti juz nie pije rozpuszczalnej kawy maxwell i nie nosi czarnych stanikow do bialych bluzek, he?
  • Anonim

to ja tylko napiszę bezsens, żeby zaznaczyć tutaj swoją obecność, bo nie mam czasu tego czytać:

BEZSENS

;)
  • Grzesiek

siemka
    kryska byla najlepsza sorki ale nikt jej nie przebije
    wiekszosci "kadry", coz za piekanbe okreslenie, i tak za 2 moze 3 lata nie bede kojarzyl ale kryska to na dobre zapadla w pamiec
    A kto pamieta:
    No dzieci kto powie co to jest??!!!
    - to "pas" jest! zapiszcie sobie

no sorry... ta akcje to ja nazawsze zapamietam

pozdro dla wszystkich z klasy
    a co tam dla wszystkich z plockiej :)
  • Anonim

Oczywiscie, ze Krysia pije Maxwell i nosi czarne staniki do bialych bluzek :) i jak sie spoci to strasznie cuchnie :) i nadal spoglada z politowaniem na stracencow pod tablica oraz na wszystkich tych, ktorzy odwaza sie costam powiedziec nie po jej mysli :)

"no, to zalales kolejke" :D
| |

Płocka

I LO im. Henryka Sienkiewicza

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)