Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olek (aka Reynevan)

Ponieważ ostatnio pojawiło się kilka wątków, w których padały propozycje umawiania się na wspólne pływanie, postanowiłem skopiować pomysł z grona "bieganie".
    Na razie go podwieszam, a jeżeli nie zdobędzie popularności, to odkleję.

Wpisujcie tu wszystkie zaproszenia dotyczące wspólnych wypadów pływackich czy treningów.
    Miłego!
  • Anonim

chetnie popływam....
  • aleksandra. .

ja chętnie wybiore się na bieganie:)
  • gozdal

Chetnie poplywam, chetnie pobiegam, chetnie sie napije... Ludzie konkrety! Ja jutro rano ide na inflancka, okolo 8-9. Zapraszam!
  • Szulikos

chętnie bym pochodził na inflandzką ale jutro robotę zaczynam... zaś zapraszam wszystkich chętnych na GOSiR o 17:00 od pn. do pt., jak coś pisać na priv.
  • olek (aka Reynevan)

>Ludzie konkrety! Ja jutro rano ide na inflancka, okolo 8-9.
    >Zapraszam!

Matko, myślałem, że nie trzeba tego pisać...
    Oczywiście - konkrety!

Pływanie inne niż rekreacyjne z druga osobą bardzo pomoga. Ja na Inflanckiej poznałem dziewczyną, z która zaczęliśmy wspólne treningi. Nie dość, że dużo mi to dało od strony pływackiej, to teraz jest ona moją narzeczoną. Tak więc polecam!; )

A na poważnie - jeżeli pływacie, albo chcecie się do kogoś dołączyć, to piszcie. Im wiecej konkretow (kiedy? o ktorej? co chcecie cwiczyc i na jakim poziomie?) tym wieksza szansa na znalezienie towarzysza/towarzyszki.

• Anonim

Ja mam czas jutro no może być 12.00-13.00.Na inflanckiej jeszcze nie byłam ale chętnie bym sie wybrała.No myśle ze tak na 2-3 km do przepłyniecia .Bo w basenowa godzine i tak wiecej sie nie da.Jak ktos sie zgłosi to piszcie tu to sie ustawimy.
  • Szulikos

No więc:
    17:30-19:00/30
    pływalnia GOSiR w Piasecznie
    dystanse - 4km-6km
    głównie na wytrzymałość tlenową (oczywiście czasem jakieś luźniejsze np.doskonalenie techniki)
    od poniedziałku do piątku
    całe treningi mogę przesyłać na priv
    zapraszam;)
  • Anonim

ja tam nie lubie plywac z kims, wiecej zrobie basenow sama niz jak ktos mi co basen brecha do ucha; ]
  • ..::WytaraBanionY::..

"No myśle ze tak na 2-3 km do przepłyniecia .Bo w basenowa godzine i tak wiecej sie nie da"

Meg ---- uwierz mi ,że sie DA :)))
  • Anonim

>Monii:( napisała:
    >ja tam nie lubie plywac z kims, wiecej zrobie basenow sama
    >niz jak ktos mi co basen brecha do ucha; ]

jak sie zatrzymujesz to tak jest.....
  • Anonim

wiem że się da bo pływałam 11 lat zawodowo , ale jak się na co dzień nie pływa to sie jest trochę zmęczonym po 1km , a poza tym są tez inni ludzie w basenie którzy zdarza sie ze "przeszkadzają"...
  • Anonim

to takich nieudaczników wystarcz walnąć lub kopnąć pare razy przez "przypadek" to sobie pójdą...
  • Szulikos

U mnie wystarcza przepłynięcie 25m motylem na maxa:P no najwyżej 50m i niema nikogo:D
  • Anonim

to jest najlepsze, tylko ze nie zawsze sie chce...; )
  • olek (aka Reynevan)

>Byczek napisał
    >U mnie wystarcza przepłynięcie 25m motylem na maxa:P no
    >najwyżej 50m i niema nikogo:D

Kopanie jest nieeleganckie, a motylek... faktycznie skuteczny :)

Zwlaszcza, jezeli przepłyną tak przynajmniej 2-3 osoby... :)

• Anonim

Tylko gorzej jak na Warszawiance jest jakaś uparta osoba i mimo że 10 osób płynie delfinem w łapkach to ona nadal nie chce zmenić toru:/
  • M@$(L)@K

Wystraszanie nie jest takie najgorsze, gorzej jest jakiś cwany wielorybek pod 50 wskoczy do basenu tuż przed ciebię albo inny będzie chciał przepłynąć pod tobą na inny tor i nagle zbraknie mu tlenu i walnie ci z dołu ze łba. Ludzie na basenach są pojebani....
  • Kathleen

Na oławskiej (pingwin) najgorzej pływa się o 17,18 i 19;/ zawsze od wieloryba albo staruszka dostane w łeb bo pływają środkiem; /
  • Miszczunio

>Kathleen napisała:
    >Na oławskiej (pingwin) najgorzej pływa się o 17,18 i 19;/
    >zawsze od wieloryba albo staruszka dostane w łeb bo
    >pływają środkiem; /

no tak późnym po południem za dobrze nie jest, ale najgorzej rano; / to może koleżanka chętna do popływania ze mną ??;> tylko że ja na razie formę odzyskuje po pół roku nie pływania więc bez szaleństw; ]:P
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)