-
Ponieważ ostatnio pojawiło się kilka wątków, w których padały propozycje umawiania się na wspólne pływanie, postanowiłem skopiować pomysł z grona "bieganie".
Na razie go podwieszam, a jeżeli nie zdobędzie popularności, to odkleję.
Wpisujcie tu wszystkie zaproszenia dotyczące wspólnych wypadów pływackich czy treningów.
Miłego! -
Anonim
-
aleksandra. .
-
gozdal
Chetnie poplywam, chetnie pobiegam, chetnie sie napije... Ludzie konkrety! Ja jutro rano ide na inflancka, okolo 8-9. Zapraszam! -
-
Szulikos
chętnie bym pochodził na inflandzką ale jutro robotę zaczynam... zaś zapraszam wszystkich chętnych na GOSiR o 17:00 od pn. do pt., jak coś pisać na priv. -
>Ludzie konkrety! Ja jutro rano ide na inflancka, okolo 8-9.
>Zapraszam!
Matko, myślałem, że nie trzeba tego pisać...
Oczywiście - konkrety!
Pływanie inne niż rekreacyjne z druga osobą bardzo pomoga. Ja na Inflanckiej poznałem dziewczyną, z która zaczęliśmy wspólne treningi. Nie dość, że dużo mi to dało od strony pływackiej, to teraz jest ona moją narzeczoną. Tak więc polecam!; )
A na poważnie - jeżeli pływacie, albo chcecie się do kogoś dołączyć, to piszcie. Im wiecej konkretow (kiedy? o ktorej? co chcecie cwiczyc i na jakim poziomie?) tym wieksza szansa na znalezienie towarzysza/towarzyszki.
-
Anonim
Ja mam czas jutro no może być 12.00-13.00.Na inflanckiej jeszcze nie byłam ale chętnie bym sie wybrała.No myśle ze tak na 2-3 km do przepłyniecia .Bo w basenowa godzine i tak wiecej sie nie da.Jak ktos sie zgłosi to piszcie tu to sie ustawimy. -
Szulikos
No więc:
17:30-19:00/30
pływalnia GOSiR w Piasecznie
dystanse - 4km-6km
głównie na wytrzymałość tlenową (oczywiście czasem jakieś luźniejsze np.doskonalenie techniki)
od poniedziałku do piątku
całe treningi mogę przesyłać na priv
zapraszam;) -
Anonim
ja tam nie lubie plywac z kims, wiecej zrobie basenow sama niz jak ktos mi co basen brecha do ucha; ] -
..::WytaraBanionY::..
"No myśle ze tak na 2-3 km do przepłyniecia .Bo w basenowa godzine i tak wiecej sie nie da"
Meg ---- uwierz mi ,że sie DA :))) -
Anonim
>Monii:( napisała:
>ja tam nie lubie plywac z kims, wiecej zrobie basenow sama
>niz jak ktos mi co basen brecha do ucha; ]
jak sie zatrzymujesz to tak jest..... -
Anonim
wiem że się da bo pływałam 11 lat zawodowo , ale jak się na co dzień nie pływa to sie jest trochę zmęczonym po 1km , a poza tym są tez inni ludzie w basenie którzy zdarza sie ze "przeszkadzają"... -
Anonim
to takich nieudaczników wystarcz walnąć lub kopnąć pare razy przez "przypadek" to sobie pójdą... -
Szulikos
U mnie wystarcza przepłynięcie 25m motylem na maxa:P no najwyżej 50m i niema nikogo:D -
Anonim
-
>Byczek napisał
>U mnie wystarcza przepłynięcie 25m motylem na maxa:P no
>najwyżej 50m i niema nikogo:D
Kopanie jest nieeleganckie, a motylek... faktycznie skuteczny :)
Zwlaszcza, jezeli przepłyną tak przynajmniej 2-3 osoby... :)
-
Anonim
Tylko gorzej jak na Warszawiance jest jakaś uparta osoba i mimo że 10 osób płynie delfinem w łapkach to ona nadal nie chce zmenić toru:/ -
M@$(L)@K
Wystraszanie nie jest takie najgorsze, gorzej jest jakiś cwany wielorybek pod 50 wskoczy do basenu tuż przed ciebię albo inny będzie chciał przepłynąć pod tobą na inny tor i nagle zbraknie mu tlenu i walnie ci z dołu ze łba. Ludzie na basenach są pojebani.... -
Kathleen
Na oławskiej (pingwin) najgorzej pływa się o 17,18 i 19;/ zawsze od wieloryba albo staruszka dostane w łeb bo pływają środkiem; / -
Miszczunio
>Kathleen napisała:
>Na oławskiej (pingwin) najgorzej pływa się o 17,18 i 19;/
>zawsze od wieloryba albo staruszka dostane w łeb bo
>pływają środkiem; /
no tak późnym po południem za dobrze nie jest, ale najgorzej rano; / to może koleżanka chętna do popływania ze mną ??;> tylko że ja na razie formę odzyskuje po pół roku nie pływania więc bez szaleństw; ]:P