Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kati

szukam basenu w Warszawie z karnetem open na miesiąc do 70 zł. student:) dziękuję z góry za info :)
  • Kamyk?

niema :(
  • Kati

kurcze tak trąbią że Warszawa to miasto gdzie jest wszystko... aglomeracja bla bla bla:( a ceny są jak z kosmosu :(
    znalazłam jakiś basenik na bemowie za 55 zł. :)
    ale zamknięty do odwołania...ehh szkoda gadać...
  • Anonim

a może inflancka? chociaz sama nie wiem. Ale to prawda w warszawie jest wszystko np masz basenik na bemowie za 55 zl i masz tez warszawianke za 70 zyla za dwa dni :):):):):):)
  • Kati

niestety!inflancka ma na ilość wejść i wychodzi jakaś chorendalna cena za h... 100zł za 12 wejść :/ licząc że na innych basenach h kosztuje np.12zł to nie tak drogo :) ale jak mam za 55zł nie limitowane wejścia:)
  • Anonim

Na Brudnie jest basen "Muszelka". Dokładniej to na ulicy Balkonowej. Jest nowy ( 1,5 roku ) i karnet open na miesiąc kosztuje 70 zł :P z tym że w godzinach popołudniowych jest oblegany...
  • gozdal

Na inflanckiej wejscie na 2 godziny kosztuje 7,5 (studencki) wiec cos pokrecilas z tym karnetem. Slyszalem o basenach, na ktorych sa poranne promocje, tj. wchodzisz o 6 rano i placisz max. 3 zlote. Niestety nie pamietam gdzie tak jest... Jak znajdziesz jakis kuszacy karnet, to napisz na forum bo sam chetnie bym skorzystal.
  • Kati

nie pokręciłam:)
    http://www.inflancka.waw.pl/index.p...
    masz karnety :) a wejście jest na 90 min.:) a nie 2h:)

co do balkonowej to tam szkoły chodzą:)a basenik spoko,miałam tam zajęcia w podstawówce,teraz jest odnowiony i wygląda rewelacyjnie:)

co do karnetów to jest basen za 55zł. na Brygadzistów na Jelonkach ale zamknięty z powodu zepsutej instalacji.jest jeszcze za 55zł.na ursusie ale to kawał drogi od centrum czy innej dzielnicy,a korki są i to duże:/ powinni nie długo otworzyć na Brygadzistów :)
    http://www.osirbemowo.pl/basen_bryg...
    to chyba tyle:) aha na Namysłowskiej jest za 3zł. za pół godz.:)
    http://www.namyslowska.waw.pl/index...
  • Blaaaaaa

Koleżanko studentko która poszukuje basenu ursus wcale nie jest daleko a masz piękną sesję zdjęciową z fabryk w ursusie więc wiesz chyba jak trafić :p polecam. pozdro :]
  • Kati

dzięki;)
    ursus -wypad na jednorazową sesję zdjęciową nie jest daleko tym bardziej jeśli jedzie się samochodem:)
    a ja mam zamiar chodzić na basen 3-4 razy w tygodniu i przekonałam się że dojazd tam kiedy są korki a na nie natrafiam zajmuję mi więcej niż sam pobyt na basenie:) +plus powrót...

• Anonim

polecam muszelkę na balkonowej
  • Hubert

• Kati

wszyscy tą "Muszelkę" polecają, chyba się tam przejdę :D
  • Łukasz

Karnet OPEN, wejścia nielimitowane – ważny w okresie kolejnych 30 dni od daty zakupu. --> rozumiem ze wchodzie na ile chce. A na ile wejsc on jest wazny? 10, 15? Czy moge na niego chodzic codzienie?
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)