Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ofelia

Znacie jakies przyjemne, niedrogie, w okolicach Centrum i/lub Muranów?? chodzilam dotad na Inflancka ale coraz bardziej sie standardem zrazam..
  • valdi

Niestety Ci nie pomoge, nie jestem z tamtych stron :P
  • ralf

basen przyjemny i całkiem spoko z sauną i takimi tam akcjami na ul. Polnej -na tyłach akademika Riviery.
  • Ofelia

dzieki! a wiesz do ktorej jest otwarty w tyg i w weekendy? i ile kosztuje wstep (jak dlugo mozna plywac?)
  • ralf

basenik jest czynny od 6.45 do 22.00
    wjazd na 45 min dla studentów 11 zł , za 30min-8zł
    normalny na 45 min -13 zł i 30min-9 zeta
    są oczyfiście karneciki , możesz zarezerwować sobie cały tor za jakieś 70 zeta
    no i jak nie masz pomysłu gdzie zrobić urodzinowy melanż to za 4 stówki na 45min możesz mieć cały basen ,
    jedyna krzywa opcja to to że są godziny wejść-wiadomo o co biega
  • Qki G

polecam warszawianke
    fajne jest ze tam jest basen 50 metrowy hehe a nie jak w wiekszosci 25
  • gąszcz

jestem za warszawianką :)
  • Anonim

Fajny basenik jest też na ulicy Jagielonskiej, nie daleko Willenskiego, łatwy dojazd przez most sląsko - dąbrowski. basenik kamerlany i nie taki drogi, tez można karnecik wykupić. Dokładny adres to Jagiellonska 6.Pozdrawiam
  • Anonim

warszawianka rulezz chociaż potocka też jest całkiem cacy jak nie ma ludzi oczywiście :-)
  • Anonim

i Escherichia Coli :>
  • >> Ăŋϊά <<

Warszawianka jest wspaniała tylko szkoda ze jak sie plynie to wlosy miedzy palce wpadaja :D dziewczyny noscie czepki, aaa
    idlaczego wszytskim sie tam wydaje ze umieja plywac i plywaja na pasie dla szybko plywajacych..; >?
  • Paszczak

jest na to metoda; ) co ciekawe wchodze kiedys na warszafianke a tam na torze dla szybkich pomykają sobie emerytki odkrytom żabką hehe...wpadłem zrobiłem kilka basenow kraulem od razu sie pusto zrobiło :) bo im w oczki nachlapałem i zrobiłem fale :)
  • >> Ăŋϊά <<

hehehe, ja raczej trafiam na takich co im sie wydaje ze plywaja jak ja :D i jak podplywam do konca to oni w tym momencie ruszaja :D luz jest jak jest malo osob i mozna wyprzedzic ale gorzej jak tlum i trzeba sie za nimi ciagnac :]
  • Paszczak

kilka dobrych machnięc nogami i będzie po sprawie:P proponuje jak będziesz miała przy wyprzedzaniu nogi na wysokosci ich twarzy je dac tak zeby robiły jak największy kocioł :P od razu będzie wesoło; )
  • >> Ăŋϊά <<

sprobuje napewno :D
  • Przem

jezeli chodzi o okolice to polecam basenik w Gorze kalwarii niezły klimat i cos z czym sie na zadnym basenie nei spotkałem .. mianowicie płaci sie przy wejsciu 10pln a jak wychodzisz to zwracaja Ci kasiore godz takiej przyjemnosci to 5.40 ulg 7.20 norm buahha i skakac mozna nikt sie do stroju nie czepia dobry klimat pod gibonika
  • Anonim

co do gibona to polecam zjeżdżalnie na warszawiance wieczorową porą-wrażenia niezapomniane:)
  • K. O. K. A. I

Inflancka- basen może już troche stary ale dobry gdy chcecie naprawde popływać a nie tylko moczyć d***,z torami o długości 50m. :D

• tyrytyry

Delfinek czy jakoś tak:p na Karolkowej.Dawno mnie tamnie było,ale basen krótki i z woda ozonowaną podobno,choc jak dla mnie była ona chlorowana na bank:) Z centrum busikiem w miare szybko.
  • Anonim

Popieram inflancka to basen dla ludzi ktorzy plywaja.Jest tani i ma 50 metrow.Jak się wie kiedy chodzic to można mieć cały tor dla siebie.Czego wiecej chciec.
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)