Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ewcia

gdzie tam, nie ma to jak swieza zelatynka na lysinke:P a poza tym musialbys na cos ozdobe na wlosy przykleic, a jak sie nie ma wlosow to na zelatyne:P tylko pewnie bys cierpial bo ona zazwyczaj goraca jest;))
    jezu jak tu ludzie czytajac takie rzeczy moga zachciec plywac synchro, ale tak to bywa jak sie o takich porach dziwnych pisze:) sorry wszyscy potencjalni kandydaci, a wlasciwie kandydatki bo panowie juz sie raczej przestraszyli:P
  • panna Aquedita,w podróży; )

A co ze skokami synchronicznymi do wody?? To jest niezłe wyzwanie!! :D
  • Anonim

powodzenia; )
  • Anonim

hahahaa..... bobek haha..
  • P.

Trenowałam w PM 2 albo 3 lata ale skonczyłam, czasy wspominam miło :) bardzo poprawiłam wtedy technike pływania... :D
  • Ania

skoki synchroniczne? eee nie u nas w polsce:) a co do plywania synchronicznego to sport naprawde fajny ale mozna powiedziec ze jak skoki do wody, nie doceniony... taki kraj
  • grabasz

chyba wsie dyscypliny pływackie są wPolaczkowie mało rozpowszechnione, teraz troszke sie z samym pływaniem ruszyło ze względu na osiągnięcia Otylli ale to i tak żenada.....
  • ~AgneS~

szkoda ze pływanko synchoniczne nie jest popularne w polsce ale musze przyznać że coraz więcej osób wiec co to w ogóle jest za sport wiec to mnie cieszy:) ale szkoda że tak mało pokazują to w telewizji:( ostatnio oglądałam relacje z mistrzostw świata w montrealu...o 2 w nocy na jakiejś greckiej telewizji...:/ to wszystko tłumaczy...
  • Anonim

oo, ja też 2 lata trenowałam w PM z Kamilą i Eleni :] Tak mi się spodobało, że zrezygnowałam :]
  • ~AgneS~

zeby trenowac plywanie synchroniczne przez dluzszy czas trzeba miec naprawde duzo checi, cierpliwosci i po prostu to kochac:):):) ja trenuje juz dziewiaty rok i wiem ze dlugo jeszcze nie przestane:):*:*:*.....mimo ze kazde ferie i dlugie weekendy spedzam na obozie synchronicznym i praktycznie nie mam czasu na nic innego...
  • Anonim

oj nie ładnie nie miec czasu dla przujaciol; p
    hey aga :D :*
  • ~~>Klaudusia<~~

ja terenowalam przez rok pływanie synchroniczne a teraz 3 rok podstawy i pływanie sportowe :):):) pzdr
  • ~AgneS~

hey monika:)
  • WonderWoman

ja tez trenowalam, ale doszlam do grupy, ktora trenowala juz od roku. Pani trenerka nie wchodzila do wody, tylko pokazywala nam figury z ksiazki. Porazka, piekny sport, sprobowalam, ale teraz moge go tylko ogladac w Tv. Zaluje, bardzo zaluje.... :(
  • WonderWoman

Kurcze, milo przeczytac ze to jednak znany sport w Polsce. Ciesze sie i trzymam kciuki za wszystkie dziewuchy, ktore trenuje plywanie synchroniczne, buzka :)
  • =]

A tak wogóle to gdzie można trenować teraz synchroniczny bo ja kiedyś nawet próbowałam ale jakoś się wszystko rozwaliło Pozdro; )
  • RoZpOrEk

Fajna sprawa ,ale nie dla mnie;]
  • ~AgneS~

trenować mozna tylko w warszawie, poznaniu i lesznie. niedawno powstaly jeszcze kluby w lodzi bydgoszczy i wroclawiu... malo tego bardzo...:(
  • Alina

Ale stary temat ale ja ćwiczę synchro w Warszawie i jest fajnie ^^; P
  • Panna O.

ja bym bardzo chciala sie zapisać tylko jest jeden problem do pałacu nie chhce a nie wiem gdzie indziej w warszawie moge to znaleźdż moze byscie mi pomogli; D:D::D
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)