Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Warszawa

na targówku ul. Balkonowa
    basen "Muszelka"

Był ktoś już???
  • Anonim

Tak:) polecam... szczególnie miło zaskoczyły mnie ceny!!!
  • olek (aka Reynevan)

To nowy basen?
    Bo o ile pamietam, to jakis basen na Balkonowej okupowal ostatnie miejsce w rankingu baseny.waw.pl... :)
  • Warszawa

oj, to lepiej pójdź teraz i sam oceń czy zasługuje dalej na ostatnie miejsce..
    ceny rzeczywiście są ciekawe, zdobyłam cennik
  • misiek.

hehe a ja wczoraj wrucilem z zawodow na muszelce; p SUPER BASENIK POLECAM xD
  • misiek.

wróciłem* :P
    Pozdrawiam; )
  • Karolinka:)

basenik jest kozacki:) i do tego bardzo blisko mnie...;)
  • Anonim

chodzę ze szkołą.
    no i generalnie w porównaniu z tym co było to jest kozacko.
    tak żeby potrenować, to jest git.
    mało ludzi i w ogóle.
    a tak żeby poświrować, to jednak łabiszyńską wolę; ]
  • Remek

Ja pamiętam stary dobry basen na Balkonowej z czasów dzieciństwa :) Chyba się z ciekawości przejadę, skoro powiadacie, że nastąpiły zmiany.
  • Anonim

a co powiecie o basenie 'szuwarek' na kwatery w warszawie? jak Wam sie podoba?
  • wsd wojtula

Dla mnie miodzio :) Dzięki temu, że nie ma żadnych zjeżdżalni, bąbli i innych bajerów to jest bardzo mało ludzi. Prawie o każdej porze dnia. Po prostu basen do pływania. Poza tym mam do niego 2 przystanki :P
    ulgowy za godzinę: 9zł

Mankamentem są tylko ściany wyłożone śliskimi kafelkami, co z początku strasznie wq..., ale można się przyzwyczaić.
  • Anonim

ja zadnego^^ minuta drogi. to wielki plus. malo ludzi. milo i sympatycznie. no i tanio w sumie.
  • Warszawa

ktoś jeszcze był i chce się podzielić wrażeniami?
  • Anonim

byłam...chodzę i nie polecam ... jakbym miała wybór bym tam nie chodziła... szczególnie mnie odraża to nie miła obsługa!
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)