Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.Sz.

http://sklep.kfd.pl/product_info.ph...

^Carb Bx od Biogenix'a...
  • M.Sz.

• gozdal

http://www.megakoks.pl :D
  • Anonim

Kurwa odzywek wam sie chce?? pojebalo was?? Mi wystarczy to ze to kocham i sama ta motywacja. Jesc duzo pelnowartoscowych potraw- to jest sposob na doskonalosc
    po co kurwa psuc sobie zdrowie??
    Przytocze przyklad mojego brata ktory od zawsze byl zagorzalym sportowcem, jest dobry we wszystkim ale najbardziej krecila go kulturystyka, jest czysty jak lza pod wzgledem koksow. od paru ladnych lat cwiczy dzien w dzien i nie cpa zadnych gowien a jedyne co daje mu sile to motywacja i milosc do sportu (i jedzenie oczywiscie)
    wiec jesli myslicie o odzywkach to sie zastanowcie czy wy chcecie uprawiac ten sport z checi pasji i milosci..
    bo jesli nie to dajcie sobie spokuj znajdzcie sobie inny sport albo zajecie
  • Ania

cos sie chyba komus pomylilo, bo odzywki a koks to dwie calkiem rozne sprawy..
  • Anonim

jezeli juz to tylko izoplus. po co jakies inne odzywki.
  • Anonim

ja polecam białko.... izoplus... carbo.... albo gainer... pływa,m codziennie po minimum 1.5 h
  • Anonim

hehehehe zestaw węglowodanów = koks, no niezle, czasem lepiej przemyslec swoja wypowiedz - niz pozniej wyjsc na idiotę
  • Anonim

:)
  • M.Sz.

"Kurwa odzywek wam sie chce?? pojebalo was?? Mi wystarczy to ze to kocham i sama ta motywacja. Jesc duzo pelnowartoscowych potraw- to jest sposob na doskonalosc
    po co kurwa psuc sobie zdrowie??"

Jak ktoś dużo trenuje to raczej zwykłe jedzenie mu nie wystarczy... Jestem na pełnowartościowej diecie, poza tym czasem nie mam jak zjeść posiłku więc odżywka jest niezastąpopna, a zwykłe żarce to czasem za mało. Potrzebna też jest suplementacją np. siadają mi stawy biodrowe, bo zaczyna mi brakować mazi stawowej, a więc dodatkowo muszę brać jakieś prochy na stawy...
  • marcin.

"dla moich kumpli jestem spox, jak jestem na siłce to łykam koks" to fragment piosenki o blokersach z Radomia :D
    ja jak pływam bo pije Red Bulla... i mi pomaga, przynajmniej gasi pragnienie :D
  • Anonim

Znam bardzo dobrych plywakow ktorzy trenuja codziennie i jakos im nie potrzeba zadnych odzywek. Jak twoj organizm nie moze wytrzymac treningow to widocznie jestes cienki z natury
  • M.Sz.

Zawsze gdzieś kończy się granica wytrzymałości, nikt nie jest doskonały genetycznie. Poza tym każdy wysokowytrenowany sportowiec "bierze wiadrami" odżywi, czy suplementy. Normalka.
  • M.Sz.

A i ten kto trenuje codziennie to wcale nie oznacza, że jest dobrym pływaniem. Co prawda wszystko w jakimś zakresie można wytrenować czy poprawić, ale możliwości wydolnościowymi jest inaczej. Jakieś 80% maksymalnej wydolności zależą od czynnika genetyczneo, a więc nawet jeśli będziesz solidnie trenował to i tak nie będziesz w stanie podnieść swojej wydolności do oczekiwanego poziomu i inny z lepszą pulą genową mino iż będą mniej trenowali to i tak bedą równie dobrzy, a nawet lepsi... :] Znam się na tym, bo piszę licencjat o wydolności ludzkiego organizmu;)
  • Anonim

niewiem kto to powiedział sle mniejsz z tym. odzywki albo suplementy sa zalecane sportowca plus do tego dochodzi opowiednia dieta a jesli o tym niewie ktos to znaczy ze nie jest zawodwce tylko amatorem. pływajac co dziennie po 1,5 godziny traci sie mikro i makro elemeny. takze odzywki sa zalecane.
  • Anonim

sport wyczynowy jest dla harpaganow
    nie ma co sie porywac z motyka na slonce:D
    ale tak serio to to jest tylko moje zdanie jak uwazasz ze to jest dobre to wpierdalaj wiadrami te gowna ale wedlug mnie do sportu sa ci wlasnie z genetyka dobra czy jak to tam.
    jak ktos nie ma wrodzonych mozliwosci to nie ma co sie porywac na wielkie medale
    jedyna metoda na to jest skrocenie treningow:D
    pzdr
  • a

>Shvedzyo napisał
    >Znam bardzo dobrych plywakow ktorzy trenuja codziennie i
    >jakos im nie potrzeba zadnych odzywek. Jak twoj organizm nie
    >moze wytrzymac treningow to widocznie jestes cienki z
    >natury

Jak mi pokazesz plywaka z czolowki (nawet krajowej) który nie bierze odżywek to dam Ci 2 zlote. Z tego co mowisz to o treningu plywackim wiesz tyle ile moja babcia o programowaniu obiektowym w C++.
  • Anonim

ja nie musze wiedziec-mam trenera od ukladania treningu
    a pozatym to plywam okolo 2 miesiace
    no wiadomo ze jak sie nic innego nie robi tylko spanie plywanie to cos tam trzeba wpierdalac ale nie na takim stopniu jak wy tu prezentujecie(nie obrazajac nikogo:)
    a czesto trafiaja sie takie przypadki ze nie maja zdolnosci i wrodzonych walorow a chca stac sie najlepsi i ida na latwizne biorac odzywki.
    ale huj
    ,,robta co chceta"
    wasze zdrowie

• M.Sz.

Gdyby każdy myślał tak jak Ty to nawet odżywki Gerber dla dzieci i niemowląt byłyby sterydami. Poczytaj sobie trochę o odżywkach dla sportowców najlepiej z jakiegoś obiektywnego żródła żebyś miał pewność to wtedy pogadamy.
  • a

Zalezy o jakim poziomie mówimy. Jezeli ktos chodzi sobie pare razy w tygodniu na basen na karnecik to nie ma sensu żeby bral odzywki.
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)