-
marcin.
ja średnio 60-70, raz mi sie udało 90.. a sprint mam do dupy :( :( ale to przez to ze pływałem o 7 rano i mialem słabe sniadanie; p -
M.Sz.
160 basenów na lajcie.
W sprincie też jestem cieńki, bo trening wytrzymałościowy jest nie do pogodzenia z kształtowaniem szybkości. Długodystansowiec nigdy nie będzie dobry w sprintach. Ale i tak wole być dystansowcem niż sprinterem; P -
marcin.
-
britney
-
-
pb
-
Słodki gamoń :)
-
gozdal
a gozdal 90 kilka w pol godziny, a na godzine nigdy sie nie sprawdzalem -
Sydney
-
Blaaaaaa
ja kiedyś w 40 minut setkę pojechałem a teraz to w godzinę może z 10 zrobię :D :D :D -
P.
Ostatnio zrobilismy 80, w ciagu 50 minut... z czego 32 zmiennym [8 x 100m].... -
Słodki gamoń :)
-
Anonim
-
P.
-
Anonim
Od 10 lat nie byłem na basenie, ale jak byłem szczeniakiem (14 lat) to było conajmniej 60 basenów w 45 minut. -
Paweł
-
przem.
nie chc mi sie liczyc ile to jestg basenow ale dzis na treningu zrobile 4 kilosy w godzine -
RoZpOrEk
Coś mi sie nie chce w to wierzyc że młucicie 160 basenów(4km) przez godzine.To macie treningi na wytrzymałośc pewnie.No ja sie nie mierzyłem ale wiem że te 140 jak by mi sie chciało bym zrobił jednak mam treningi srednio 2400-3200 przez póltorejgodziny. -
Anonim
Ja wiem jedynie ile mam na cuperze (12 min) zrobilem tak sobie lajtowo 24 baseny -
Anonim
-
Anonim