-
Piotr XXX
w 55 min robie 120 tyle ze nie potrafie robic nawrotow no i plyne 10 kraul + 2 żabka takimi cyklami -
ジェームス
-
Bartek B**
Około 192 robiłem 12.06.2010roku ale dotego trzeba dodac zmęczenie więc około 185 na dzień dzisiejszy ale dzis mam slaby dzien; P (PS. Pływam juz 5 rok :) -
poetka uchachana
w 60 min. pływania ciagiem,nieforsujacym ,luznym tempem spokojnie da rade 60 basenow czyli 1,5 km -
-
cudownynick
60 min to około 130-140 długości, zwykle pływam 135 min i przepływam dystans 7,5km, czyli jak na zawodnikia olimpijskiego to średnio tuchtem a jak na amatora leszcza to całkiem wporzo :) pozdro z białego -
Leśny Włóczykij
Dzisiaj zrobiłem dokładnie 96 basenów w godzinę. Głównie żabka, parę basenów kraulem. Z tymże ja na basen chodzę od października, a tak w ogóle to pływać się nauczyłem 2 lata temu (w wieku 20 lat), więc można powiedzieć, że jestem cienki jak dupa węża. Jestem w stanie uwierzyć w wyniki typu 130 - 140 basenów, ale jak ktoś pisze, że pociska prawie 200 w godzinę to albo jest jebanym phelpsem albo oszukuje w internecie, co samo w sobie jest tak żałosne, że przyprawia mnie o swędzenie lewego suta.