-
..::Black:Rose::..
po prostu to lubię, pływanie działa na mnie kojąco ,,odpływają" wszystkie problemy minionego dnia, poza tym mocno utożsamiam się z żywiołem wody jak z zadnym innym -
Anonim
Pływam od 7 roku życia, pasja o której nie zapominam. Wysiłek związany z tym pomaga się skoncentrować. Oczyszcza umysł :) Sama przyjemność. -
magdalenka
pływanie pokazuje ze w zyciu w kazdej dziedzinie mozna osiągnąc wszystko czego sie tylko chce tylko własnie ważne są ---> CHĘCI, SILNA WOLA, I WSPARCIE WEWNETRZNE a takze NAJBLIŻSZYCH.
całe zycie jest jak dystans jaki przeplywamy obojetnie jaki moze dostosowac i w takim dystansie... robimy to co chcemy albo szybko albo wolno albo perfekcyjnie albo olewczo tak jest w zyciu jak sobie poscielimy tak sie wyspimy jak poplyniemy taki bedziemy mieli wynik :))))) -
inco
-
-
Anonim
To samo jak u niektorych powyżej. Mialem problemu z kregoslupem, jakies skrzywienie. Lekarz w Centrum Zdrowia Dziecka zalecał basen, po czym od 8 roku zycia plywalem wyczynowo do 1 klasy liceum. Potem takze lecz czestosc trenignow byla o wiele mniejsza. Teraz trenuje sportowe ratownictwo wodne :). Pozdrawiam plywakow -
Aliche
Ja się czuję w wodzie jak w jakimś innym świecie. Jak pływam, to mam inne "priorytety" :d i problemy niż w normalnym życiu. Poza tym pływanie świetnie kształtuje sylwetkę, pracują wszystkie mięśnie, a w wodzie czuję się tak,jakby moje ciało w ogóle nie ważyło :) -
Agnieszka987
pływanie to wolność moja radość życia. Czuje się na prawdę zrelaksowana. -
Czarny
Bo pokochałem pływanie od małego. Potem zastąpiła to piłka nożna ale jako że nie mogę już grać powróciłem do tego cudownego sportu :) Daje mi dużą dozę satysfakcji i przyjemności; ] -
ジェームス
-
marlena
-
Anastazja ♥