Podkowa Leśna Główna [388]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • filcowe smakołyki

Tak sobie pomyślałam, że możnaby utworzyć grono poświęcone temu klimatycznemu miejscu :))
    Chyba każdy, kto mieszka w Podkowie choć raz tu zajrzał. Atmosfera jest iście domowa, właściecielki przesympatyczne ( pozdrawiam panią Milenkę), a wnętrze zaproketowane z w dobrym guście.
    Nie wspomnie juz o jedzonku (moje ulubione - jabłko zapiekane w cieście z sosem waniliowym - mniamniuśne) i przepysznej kawie (polecam dużą - milmoi, z cukierkiem cynamonowym) lub innym wyjątkowym napoju.

Do tego można znaleźć tam wiele przecudnych szparagałów...od ręcznie robionego mydełka, a skończywszy na pięknych lapmach....
    .... ale co ja będe zachwalała.... najlepiej samemu pójść i sie przekonać....

....A kto z was tam zagląda???
  • pff.

yo yo Gosia!! No, kurcze, widzę jakieś postępy, już nawet swoje grono założyłaś... :] No, ale niestety nie trafiłaś... Ja akurat chyba tam nie byłam... :P
  • <---- Pani Mgr inż. :D

Gosiolot, ja mam duze ale co do wystroju wnetrza, takie troszke nie gustowne, cos mialo byc ale zabardzo nie wyszlo; ].
    Zabraklo jaja.

Jak tylko wyzdrowieje to idziemy!!!; ]

Monika, ona bierze przyklad ze mnie, hrhr; ]
  • pff.

:) :) no yo wszystkim... widzę, że grono się powiększa... :) A co Grzesiek?? Chory jesteś?? jak tak to szybkiego powrotu do zdrowia... Tak ogólnie to dawno cie nie widziałam... Pozdrowionka!! :)
  • filcowe smakołyki

Grzegolot ty się nie znasz i tyle.... :P

Miejsce jest naprawdę wyjątkowe... najwyraźniej nie podpasowało w twoje
    (bez)gusta... heheheh!!! (małpa ze mnie:p)

A tak wogóle to ostatnio piłam tam pyyychaaa koktajl melonowy - po prostu rewelacja....

MIODZIO!!!
  • filcowe smakołyki

... i jeszcze jedno! W ten piątek zapowiada się ciekawy wieczór:
    Krzysztof Wagner (DJ Shoovax) zaprezentuje muzykę, która została na nowo odkryta
    i przearanżowana przez wrocławską grupę "Sklapel"
    jest to polski jazz lat '60-tych i '70-tych
    DJ zagra zarówno oryginalne kawałki Nahornego, Namysłowskiego czy Jonkisza,
    jak i wspomnianego "Sklapela"
    mocno ze sobą zmiksowane
    pod koniec wieczoru powędrujemy w kierunku jazzowego hip-hopu oraz reagge....

:)))
  • Anonim

OD LAT tam nie bylam...
  • Bor tu kil

wiem bo napewno bym zauwazyl:)
  • pff.

o kurcze... co tu się dzieje!! "wiem, bo napewno bym zauważył"... Kurcze, no fajnie!! :) Coś tu się szykuje!! :)))) NO, dobra, żartuję, mam dobry humor... :) Pozdrowionka!! :*
  • Anonim

Bo jerzyn zaprezentowała owocowe piersiątka; -)
    a fotki bombowe!
  • Anonim

Po stosownym pouczeniu, poprawiam swoje braki i piersiątka nadal "cudne" i wciąż owocowe, a konkretniej Jeżynkowe!; -)
  • filcowe smakołyki

niziel ale ty jesteś dałnem :P

na zywo lepiej wygladaja niz na zdjeciu hehe; ]]]
  • filcowe smakołyki

Skonam...... Błahahahahahahhahahahahhahahha hahahahhahahahahhahaahahaa.... bez kitu leże i kwicze....
  • Anonim

Grzegolot! Podpadasz... Masz Gosiare do zagladania jej w dekolt!!!
  • Inka

Trudno sie wpsowac w te rozmowy wasze...:-)
    To ze Gosia lezy i kwiczy,w to nie watpie:D
    Foty Ani, niczego sobie, szkoda ze mozna tylko popatrzec,hehehe! Calusy dla was pieszczoszki moje!:-)
  • Anonim

Karolka - podotykaj swoich - masz mieksze; )
  • Bor tu kil

zmieniam zdanie pani zadra byla czesto widywana na ulicy 1 maja:) zrobilismy narade i nie mozemy sie mylic pozdrowionka dla wszystkich tomasz&bor tu kil
  • Anonim

Poczulam sie inwigilowana; )
| |

Stacja: Podkowa Leśna Główna.....i wszystko jasne :-)

Fotki

Miejsca grona (3)