-
filcowe smakołyki
Tak sobie pomyślałam, że możnaby utworzyć grono poświęcone temu klimatycznemu miejscu :))
Chyba każdy, kto mieszka w Podkowie choć raz tu zajrzał. Atmosfera jest iście domowa, właściecielki przesympatyczne ( pozdrawiam panią Milenkę), a wnętrze zaproketowane z w dobrym guście.
Nie wspomnie juz o jedzonku (moje ulubione - jabłko zapiekane w cieście z sosem waniliowym - mniamniuśne) i przepysznej kawie (polecam dużą - milmoi, z cukierkiem cynamonowym) lub innym wyjątkowym napoju.
Do tego można znaleźć tam wiele przecudnych szparagałów...od ręcznie robionego mydełka, a skończywszy na pięknych lapmach....
.... ale co ja będe zachwalała.... najlepiej samemu pójść i sie przekonać....
....A kto z was tam zagląda??? -
pff.
yo yo Gosia!! No, kurcze, widzę jakieś postępy, już nawet swoje grono założyłaś... :] No, ale niestety nie trafiłaś... Ja akurat chyba tam nie byłam... :P -
<---- Pani Mgr inż. :D
Gosiolot, ja mam duze ale co do wystroju wnetrza, takie troszke nie gustowne, cos mialo byc ale zabardzo nie wyszlo; ].
Zabraklo jaja.
Jak tylko wyzdrowieje to idziemy!!!; ]
-
-
-
pff.
:) :) no yo wszystkim... widzę, że grono się powiększa... :) A co Grzesiek?? Chory jesteś?? jak tak to szybkiego powrotu do zdrowia... Tak ogólnie to dawno cie nie widziałam... Pozdrowionka!! :) -
filcowe smakołyki
Grzegolot ty się nie znasz i tyle.... :P
Miejsce jest naprawdę wyjątkowe... najwyraźniej nie podpasowało w twoje
(bez)gusta... heheheh!!! (małpa ze mnie:p)
A tak wogóle to ostatnio piłam tam pyyychaaa koktajl melonowy - po prostu rewelacja....
MIODZIO!!! -
filcowe smakołyki
... i jeszcze jedno! W ten piątek zapowiada się ciekawy wieczór:
Krzysztof Wagner (DJ Shoovax) zaprezentuje muzykę, która została na nowo odkryta
i przearanżowana przez wrocławską grupę "Sklapel"
jest to polski jazz lat '60-tych i '70-tych
DJ zagra zarówno oryginalne kawałki Nahornego, Namysłowskiego czy Jonkisza,
jak i wspomnianego "Sklapela"
mocno ze sobą zmiksowane
pod koniec wieczoru powędrujemy w kierunku jazzowego hip-hopu oraz reagge....
:))) -
Anonim
-
Bor tu kil
-
pff.
o kurcze... co tu się dzieje!! "wiem, bo napewno bym zauważył"... Kurcze, no fajnie!! :) Coś tu się szykuje!! :)))) NO, dobra, żartuję, mam dobry humor... :) Pozdrowionka!! :* -
Anonim
-
Anonim
Po stosownym pouczeniu, poprawiam swoje braki i piersiątka nadal "cudne" i wciąż owocowe, a konkretniej Jeżynkowe!; -) -
filcowe smakołyki
-
-
filcowe smakołyki
Skonam...... Błahahahahahahhahahahahhahahha hahahahhahahahahhahaahahaa.... bez kitu leże i kwicze.... -
Anonim
-
Inka
Trudno sie wpsowac w te rozmowy wasze...:-)
To ze Gosia lezy i kwiczy,w to nie watpie:D
Foty Ani, niczego sobie, szkoda ze mozna tylko popatrzec,hehehe! Calusy dla was pieszczoszki moje!:-) -
Anonim
-
Bor tu kil
zmieniam zdanie pani zadra byla czesto widywana na ulicy 1 maja:) zrobilismy narade i nie mozemy sie mylic pozdrowionka dla wszystkich tomasz&bor tu kil -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Inne
- Przeglądaj grona w okolicy Podkowa Leśna
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem