-
can't stand no more
A pamiętacie przeciekającą salę gimnastyczną? hahaha teraz mam w gimnazjum taką salę (tylko że ta jest najmniejsza ze wszstkich) chodzi mi o 13 b hahaha. Jak tam weszłam na "reklamę" naszej szkoły szóstoklasistom to oniemiałam no normalnie tak jak 13 b. heh i w dodatku nie przecieka :/ Zwalona szkoła. Pamiętam jak nie mozna bylo miec wfów w sali bo przeciekało to się chodziło na korytarz, i grało się w pingla z jednym stołem. W 27 to takich stołów jest minimum 20 heh. W ogóle nie ma porównania :/ współczuje 6-klasistom. -
Anonim
Ja też..
Teraz to mam olbrzymią hale, basen, a o ćwiczeniu na korytarzu to wogóle nie ma mowy..
-
Anonim
-
KB
-
-
Anonim
Ja Aguś też mam fajnych ludzi w szkole, ale ty masz takich ten.. napisze ci na gg :P -
¡chica bonita!
-
chwesiu
nie no nie przesadzaj...teraz mamy 6 stolow a nie 20 =) a sala w 279 jest jednak troszke wieksza od 13b. ale ze to nie ma porownania do duzej sali. w sumie fajna szkolka, az smutno troszke opuszczac nasza zolta....3majcie jakis porzadek jak odejdziemy =) Pozdrawiam. -
Anonim
A tak apropo.. :P z tego co moi rodzice mi mówili to żółta zrobiła się strasznie menelowata.. Prawda? -
¡chica bonita!
-
paweł
-
Karolina
Teraz strasznie przecieka, a szczególnie jak leje duży deszcz to sie nieda wytrzymać kapie ci na łeb.