Podstawówka 279 wawa [377]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • can't stand no more

A pamiętacie przeciekającą salę gimnastyczną? hahaha teraz mam w gimnazjum taką salę (tylko że ta jest najmniejsza ze wszstkich) chodzi mi o 13 b hahaha. Jak tam weszłam na "reklamę" naszej szkoły szóstoklasistom to oniemiałam no normalnie tak jak 13 b. heh i w dodatku nie przecieka :/ Zwalona szkoła. Pamiętam jak nie mozna bylo miec wfów w sali bo przeciekało to się chodziło na korytarz, i grało się w pingla z jednym stołem. W 27 to takich stołów jest minimum 20 heh. W ogóle nie ma porównania :/ współczuje 6-klasistom.
  • Anonim

Ja też..
    Teraz to mam olbrzymią hale, basen, a o ćwiczeniu na korytarzu to wogóle nie ma mowy..
  • Anonim

ja za to mam fajnych ludzi w szkole.. :P
  • KB

za moich czasow chyba nie przeciekala... :]
  • Anonim

Ja Aguś też mam fajnych ludzi w szkole, ale ty masz takich ten.. napisze ci na gg :P
  • ¡chica bonita!

Ja też im współczuję. I boisko mają zjebane...my teraz mamy fajnie:)
  • chwesiu

nie no nie przesadzaj...teraz mamy 6 stolow a nie 20 =) a sala w 279 jest jednak troszke wieksza od 13b. ale ze to nie ma porownania do duzej sali. w sumie fajna szkolka, az smutno troszke opuszczac nasza zolta....3majcie jakis porzadek jak odejdziemy =) Pozdrawiam.
  • Anonim

A tak apropo.. :P z tego co moi rodzice mi mówili to żółta zrobiła się strasznie menelowata.. Prawda?
  • ¡chica bonita!

yyy nie raczej, a czemu tak mowili?
  • paweł

ZA MOICH CZASOW NIE PRZYPOMONAM SOEBIE ZEBY PRZECIEKAŁA.
  • Karolina

Teraz strasznie przecieka, a szczególnie jak leje duży deszcz to sie nieda wytrzymać kapie ci na łeb.