- 1
- 2
-
julka
-
dorota.
Ojj tak. Zdecydowanie. Wiele było takich momentów. Ale chyba najbardziej się wzruszyłam kiedy Haley wyjechała. Nathanowi się 'świat zawalił'. To było straszne. -
Dominika
eh... własnie obejrzałam ostatni odcinek 4 serii i musze powiedziec, że ... wszystko było wzruszające!!:) kocham szczesliwe zakonczenia!:D I ... niestety teraz czekac na 5 serie:p -
agvsia
-
-
dorota.
>agvsia napisała:
>o loool... aa skąd miałaś 4 serię; >??
Noo wiesz zapewne z internetu :P -
karolina
Ja tez sobie ściągam z netu :)
Lubie ten serial ale on nie jest wzruszający! Ja w ogóle nigdy nie placze na filmach...
A nie wkurza was że w każdym odcinku pod koniec jest jakaś wolna muzyka i wtedy wszystkich pokazują??? Bo mnie tak! To sie robi nudne... -
flossy flossy xD
ja dopiero oglądam serie jestem już na 15 odcinku... do tej pory najbardziej przejmowałam sie tym co zachodziło między Nathanem i Haley... i jak zmarła ta prawdziwa matka Payton... wtedy sie nawt poplakałam... i jak Nathat mowił Haley o rozwodzie :( -
Dominika
>agvsia napisała:
>o loool... aa skąd miałaś 4 serię; >??
hehe ściągnęłam :D :) -
Anonim
mnie najbardziej wzruszyl ostatni odcinek 2 sezonu, a szczegolnie moment kiedy Lucas pocalowal Brooke, a ona sobie poszla :( -
Ewelina
-
Mila.
hym...ja gdy Haley i Nathan drugi raz brali ślub, gdy w 1 sezonie Nathan przepraszał Haley w deszczu, w 2 Gdy Haley wyjechała i Nathanowi zawali się świat .oj troche tego jest. -
julka
>Karola napisała:
>Ja tez sobie ściągam z netu :)
>
>Lubie ten serial ale on nie jest wzruszający! Ja w ogóle
>nigdy nie placze na filmach...
>
>A nie wkurza was że w każdym odcinku pod koniec jest
>jakaś wolna muzyka i wtedy wszystkich pokazują??? Bo mnie
>tak! To sie robi nudne...
Mi się to podoba (: :P -
Luśka;]
wzruszających momentów było wiele....
ja bardzo często się wzruszam na filmach; ). i gdy jest smutno i gdy kończy się szczęśliwie :D.
a chyba najbardziej łezka mi się w oku zakręciłajak patrzałam na Brooke gdy Lucas zerwał z nią pierwszy raz i spotykał sie z Payton.
Oraz na Payton gdy zmarła Ellie a ona rozsypywała te prochy na polu....
a te zakończenia z wolną muzyką są magiczne :D.
właśnie one odróżniają ten serial od innych :D -
julka
-
Kasia .
Jake i Payton ehh... :D jak sobie mowili ze sie kochaja nawzajem to bylo wzruszajace!! :C -
Anonim
Ja uwielbiam te zakonczenia.. fajna muzyka i zazwyczaj piekna puenta.. super!
a wzruszajacy moment to ostatnio jak ogladalam 3 serie, kiedy Brook przyszla zaplakana do Lucasa z listami do niego z calych wakacji i dalszy ciag sytuacji... cudne.. mm..:) -
principessa ℓuckystar
mi w 3 serii podobal sie moment, kiedy wysiadl prad, i Nathan i Haley calowali sie w deszczu, leciala ladna piosenka-->I'll be missing you, pokazywali tez w tym samym czasie Karen i Keitha calujacych sie i Lucasa i Brooke:) -
Anonim
Ja uwielbiam scenę z 3 serii gdy Nathan uspokaja Haley jak leżą razem w łózku:D:D:D Gdy Haley martwi sie a Nathan ją uspokaja:) On ma taki słodki, spokojny głos... Mmmm:)
A takżę scenę kiedy dziewczyny tańczyły w Tric-u ale to nie jest wzruszające tylko śmieszne;D:D:D
http://pl.youtube.com/watch?v=lzvWY...
-
darek
oojj:) ja to beczę na tym serialu prawie co odcinek.;) przeważnie jak się kończy seria.;) wtedy, to jest nie za dobrze ze mną.;) hehe;)
wzruszyłam się chyba najbardziej jak Jake i Peyton wyznali sobie miłość.;)
achh.;*;)
-
julka
- 1
- 2