Pogoda na miłość (One Tree Hill) [481]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • julka

Czy były takie, które cisnęły Wam łzy do oczu? :)
  • dorota.

Ojj tak. Zdecydowanie. Wiele było takich momentów. Ale chyba najbardziej się wzruszyłam kiedy Haley wyjechała. Nathanowi się 'świat zawalił'. To było straszne.
  • Dominika

eh... własnie obejrzałam ostatni odcinek 4 serii i musze powiedziec, że ... wszystko było wzruszające!!:) kocham szczesliwe zakonczenia!:D I ... niestety teraz czekac na 5 serie:p
  • agvsia

o loool... aa skąd miałaś 4 serię; >??
  • dorota.

>agvsia napisała:
    >o loool... aa skąd miałaś 4 serię; >??

Noo wiesz zapewne z internetu :P
  • karolina

Ja tez sobie ściągam z netu :)

Lubie ten serial ale on nie jest wzruszający! Ja w ogóle nigdy nie placze na filmach...

A nie wkurza was że w każdym odcinku pod koniec jest jakaś wolna muzyka i wtedy wszystkich pokazują??? Bo mnie tak! To sie robi nudne...
  • flossy flossy xD

ja dopiero oglądam serie jestem już na 15 odcinku... do tej pory najbardziej przejmowałam sie tym co zachodziło między Nathanem i Haley... i jak zmarła ta prawdziwa matka Payton... wtedy sie nawt poplakałam... i jak Nathat mowił Haley o rozwodzie :(
  • Dominika

>agvsia napisała:
    >o loool... aa skąd miałaś 4 serię; >??

hehe ściągnęłam :D :)
  • Anonim

mnie najbardziej wzruszyl ostatni odcinek 2 sezonu, a szczegolnie moment kiedy Lucas pocalowal Brooke, a ona sobie poszla :(
  • Ewelina

gdy Nathan rzucił tymi organami Haely po jej wyjeździe.
  • Mila.

hym...ja gdy Haley i Nathan drugi raz brali ślub, gdy w 1 sezonie Nathan przepraszał Haley w deszczu, w 2 Gdy Haley wyjechała i Nathanowi zawali się świat .oj troche tego jest.
  • julka

>Karola napisała:
    >Ja tez sobie ściągam z netu :)
    >
    >Lubie ten serial ale on nie jest wzruszający! Ja w ogóle
    >nigdy nie placze na filmach...
    >
    >A nie wkurza was że w każdym odcinku pod koniec jest
    >jakaś wolna muzyka i wtedy wszystkich pokazują??? Bo mnie
    >tak! To sie robi nudne...

Mi się to podoba (: :P
  • Luśka;]

wzruszających momentów było wiele....
    ja bardzo często się wzruszam na filmach; ). i gdy jest smutno i gdy kończy się szczęśliwie :D.

a chyba najbardziej łezka mi się w oku zakręciłajak patrzałam na Brooke gdy Lucas zerwał z nią pierwszy raz i spotykał sie z Payton.
    Oraz na Payton gdy zmarła Ellie a ona rozsypywała te prochy na polu....

a te zakończenia z wolną muzyką są magiczne :D.
    właśnie one odróżniają ten serial od innych :D
  • julka

dokładnie^^
  • Kasia .

Jake i Payton ehh... :D jak sobie mowili ze sie kochaja nawzajem to bylo wzruszajace!! :C
  • Anonim

Ja uwielbiam te zakonczenia.. fajna muzyka i zazwyczaj piekna puenta.. super!

a wzruszajacy moment to ostatnio jak ogladalam 3 serie, kiedy Brook przyszla zaplakana do Lucasa z listami do niego z calych wakacji i dalszy ciag sytuacji... cudne.. mm..:)
  • principessa ℓuckystar

mi w 3 serii podobal sie moment, kiedy wysiadl prad, i Nathan i Haley calowali sie w deszczu, leciala ladna piosenka-->I'll be missing you, pokazywali tez w tym samym czasie Karen i Keitha calujacych sie i Lucasa i Brooke:)
  • Anonim

Ja uwielbiam scenę z 3 serii gdy Nathan uspokaja Haley jak leżą razem w łózku:D:D:D Gdy Haley martwi sie a Nathan ją uspokaja:) On ma taki słodki, spokojny głos... Mmmm:)

A takżę scenę kiedy dziewczyny tańczyły w Tric-u ale to nie jest wzruszające tylko śmieszne;D:D:D
    http://pl.youtube.com/watch?v=lzvWY...

• darek

oojj:) ja to beczę na tym serialu prawie co odcinek.;) przeważnie jak się kończy seria.;) wtedy, to jest nie za dobrze ze mną.;) hehe;)

wzruszyłam się chyba najbardziej jak Jake i Peyton wyznali sobie miłość.;)
    achh.;*;)
  • julka

Zaczynam oglądać ściągniętą 3 serię; ) Mam się czegoś "Bać" ? :D
  • 1
  • 2
| |

Pogoda na miłość to kolejny amerykański serial. Dwaj głowni bohaterowie to Nathan i Lukas Scott...

Fotki

Miejsca grona (0)