-
Anonim
witam! ostanio dotarło do mnie ze Pogodno bedzie w wegorzewie na festiwalu (7 lipca). moze ktos wie w jakich cenach bedzie wjazd na festiwal? -
Anonim
-
JaQ
festiwal w wegorzewie, na mazurach :)
bylem w zeszlym roku i za wejsciowke jednodniowa chcieli 15zl... z tego co czytalem to Pogodno gra w czwartek, jako ostatni zespol, przed nimi sidnej polak, kult, braty z rakemna
to kto jedzie? -
dydo
-
-
Anonim
-
Anonim
no wlasnie chyba sie wybiore jelsi kogos jeszcze naciagne z Poznania.
a jesli chodzi o woodstock ktos juz jest pewien ze jedzie?
zielona w tym roku w koncu trzeba sie spotkac;) i pozdrowienia od A.A;) -
JaQ
na razie wiem ze na woodstocku bedzie na pewno lao che... i to jest na razie jedyny powod dla ktorego mialbym tam jechac, chociaz boje sie troche ze ludzie zle odbiora material z nowej plyty. -
dydo
mooona; ) ja wlasnie te wakacje mam troche do kitu pod wzgl spotkan i festiwalow, bo praktyki mam rozsiane przez lipiec i sierpien a jeszcze prace chce dorwac i jeden kurs zrobic.
hehe, a pamietasz gostyn :> hihii,kiedy to bylo; P
-
Anonim
wieki temu: PPPPP
ostatnio foty dorwałam:D i twoja fryzure:P
hehe , kurcze beztroskie lato wtedy bylo;] Anka tez nie wiem czy gdzies wyjedzie w te wakacje, tzn ja festivale raczej chce zaliczac i jakies spontany nad morze. ale zobaczymy jak z egzaminami.
ale kiedys tzrebac gostyn powtorzyc;) jak nei w tym to w nastepnym roku;]
no i trzymaj kciuki zeby praliz band sie na woodtsocku pojawił w koncu;l] -
Anonim
rozpiska koncertowa wyglad atak:
CZWARTEK 7 LIPCA
- 18.00 - 21.00 ZESPOŁY KONKURSOWE
- 21.15 - 22.00 MOLD
- 22.15 - 00.15 KULT
- 00.30 - 01.15 BRATY Z RAKEMNA
- 01.30 - 03.00 POGODNO
PIĄTEK 8 LIPCA
- 18.00 - 21.00 ZESPOŁY KONKURSOWE
- 21.05 - 21.45 K 2
- 22.00 - 23.00 THE BEATSTEAKS (Wielka Brytania)
- 23.15 - 00.30 HEY
- 00.40 - 01.40 ARMIA
- 01.50 - 03.00 MALEO REGGAE ROCKERS
SOBOTA 9 LIPCA
- 18.00 - 18.40 SIDNEY POLAK
- 18.45 - 19.25 PTAKY
- 19.35 - 20.00 EVERLAUNCH
- 20.00 - 20.25 ANGRAPA (Rosja)
- 20.35 - 21.20 COMA
- 21.20 - 21.35 OGŁOSZENIE WYNIKÓW
- 21.35 - 22.15 KONCERT LAUREATÓW
- 22.20 - 23.40 THE STRANGLERS
- 00.00 - 01.30 DŻEM
- 01.45 - 03.00 HEDONE
wiecej tego jest tutaj: http://www.rock.wegorzewo.pl/festiw...
niezle..;-) -
dydo
mam nadzieje, ze pogodno wytrzyma do tej 1:30 i dadza popisowy koncert; P a nie taki jak w kraku ostatnio..
mnie te zespoly niestety nie zachwycaja, choc NIE-jest-ZLE; ) ale dzisiaj to bym poszla na koncercicho franka kimono; P -
Anonim
coz, do zobaczenia w Wegorzewie! :-)
gdybym wiedzial wczesniej, ze jade, moznaby bylo sie jakos zgadac, mam nadzieje ze Jaq to zrobil;-) -
JaQ
-
dydo
-
JaQ
w kulki sobie leca
w piatek pozwolili pogodno grac tylko do 3 (a zaczeli pol godziny wczesniej, m.in. przez 'nieco' przedluzony koncert kultu), a podobno w sobote (podobno, bo juz mnie nie bylo) maleo, ktorzy grali ostatni juz bez problemu zagrali po trzeciej rano
to samo bylo w zeszlym roku z myslovitz - tez grali jako ostatni i jakos nikt im nie nakazal skonczyc po 3
i jeszcze brutalnie urwali zakonczenie Pociagu, bratow z rakemna
syf! -
Anonim
przez chwilę zastanawiałem się czy nie pojechać. chyba dobrze się stało, że nie pojechałem.
a bzr mimo brutalnego zakończenia 'pociągu' wypadli przynajmniej ok? -
JaQ
pierwszy raz widzialem ich na zywo i podobalo mi sie! :)
zreszta posluchasz jak kumpel zgra to na kompa
wielkie jou -
mikel
ale ladna pogoda byla chociaz :-) i tylko dla hajle silesi sie spakowalem. a nie w srode raz padalo; -) jak los trabantos wystepowalo na malej scenie, ale deszcz to tez ladna pogoda prawda :-)