Poker Texas Hold'em [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • camel

http://www.pokersourceonline.com/?r...

Stara promocja ale sam dopiero co korzystam więc zachęcam obecnie dostalem 50$ (+50$ w bonusie do uwolnienia) na Ultima Bet. Mają w ofercie jeszcze CD poker i Titan poker. Jezeli macie jakies pytania to posze zadawac je w tym temacie.
  • Lucky Looser with no luck

a moze w tym:
    http://grono.net/forum/topic/482872...
  • camel

A nie zauważyłem:D

Lucky zapraszam na http://www.pokernet.fora.pl forum w fazie rozwoju, ale mamy kilka ciekawych bonusow no deposit i w planach parę turniei dla uzytkownikow:)pzdr
  • Żuqu

jak komus sie nudzi to moze podac osobe polecajaca "zuqu" bede wdzieczny :)
  • Flip

Niech mi ktoś wytłumaczy bo nie wyrobię. Na jakiej zasadzie na tym całym serwisie UltimateBet poprzez ten cały serwis pokersourceonline.com przyznają te 50$ free na start?

Są 4 kroki na rejestracje. Wpisywanie danych, ściągniecie pokerowego dilera i coś tam jeszcze. Standard. Wszystko zrobiłem jak trzeba. Końcowa opcja to opcja z validation code. Dostałem ten kod na maila. Wpisałem kod w zakładce w dilerze pokerowym. Napisane było że jest wszystko ok i resending mail too me. I nic nie przyszło a na koncie nie pojawił się kesz. Nie ma też żadnych owych sławnych Ultimate points (UP) zamienianych na kesz czy jakos tak. Nie wiem co trza zrobić? Coś trzeba kliknąć na dilerze?

HELP!
  • Flip

Lucky Looser with no luck może ty pomożesz bo widzę że nieźle ogarniasz to wszystko :)
  • Flip

>camel napisał
    obecnie dostalem 50$ (+50$ w bonusie do uwolnienia) na
    >Ultima Bet.

o to ho mi właśnie :)
    JAK?? :)
  • Żuqu

wejdz sobie na konto w pokersource i przypatrz sie ze na stan bonusu w ktorym pewnie jest napisane ze maja 5 dni na weryfikacje konta , a nie panikujesz jak male dziecko
  • Flip

tylko nie małe; p

Dobra skoro tak mówisz.. Gapie się właśnie na konto na pokersource i nic nie widzę o żadnych 5 dniach ale może jestem mało spostrzegawczy.. Ale za to cierpliwy jestem; p
  • KoSteK(L)

Najpierw jak wejdziesz w konto PSO to przy promocji ultimabet powinien być telefon z napisem call.Wpisujesz swój nr i zaraz dzwonią do ciebie w celu weryfikacji danych.Dopiero po tym kroku trzeba czekać 5 dni aż dadzą kasę
  • Żuqu

a ja ci powiem ze zadnego call nie mialem a mam napisane ze 5 dni musze czekac
  • Flip

no to mamy tzw różnicę informacyjną :)

witam,
    jesli chodzi o ultimate bet to sprawa wyglada tak:

- ja ugrywalem deposit bonusa (jak zaczynalem zabawe z PSO to no deposit bonusa nie byłem)

- jesli wybrales no deposit bonus, to na 99% bedą musieli zweryfikować Twoje dane (jakiś telefon, skan dowodu itp. - normalka w tego typu promocjach) - PSO przeleje Ci za jakis czas 50$ (a nie spieszą się zbytnio - jesli masz napisane ze przeleja w terminie do 5 dni, to kase dostaniesz pod koniec piątego dnia pewnie :P), pozostale 50$ masz juz w normalnej promocji na UB - fajnej o tyle ze kase masz uwalniana za kazde punkty ktore ugrasz (a nie jak w wiekszosci poker roomow - dopiero jak ugrasz calosc)

- jak robisz deposit bonus, to dostajesz z normalnego UB bonusa do pendinga tyle ile wplaciles + jak ugrasz te bodajze 200UBpoints to PSO przelewa dodatkowe 75$/125$, najbardziej syta jest oczywiscie opcja z wpłatą 100$... ja robilem ta 50+125 bo 100$ na netellerze nie mialem :P

Jesli chodzi o pozostale bonusy (bo zakladam ze u Was tez na jednym sie nie skonczy to):

- Carbon Poker - najlepszy bonus jaki wyrabialem ever, 4500 comp points to pare dni lajtowego grania na 0,25/0,50 limitach. Do tego dostajesz wejsciowki do zajebistych freerolli z pula 500$ w ktorych gra <200 osob (2 tygodnie, sa codziennie bodajze) Dogrywasz do 5000 comp points = dostajesz 20$ od Carbona + 12000 PSO points (ew. jakis inny gadzet, ale 12000 PSO jest wymienialne na 120$ na party poker, ktore potem mozna sobie spokojnie wyplacic, wiec kalkulacja chyba prosta :) )

- Hollywood Poker - znienawidzony przeze mnie soft + strasznie wkurwiajace bad beaty + duzo fishy (ktorzy o dziwo zawsze trafiaja tego strita na riverze) + w miare czasochlonny czas wyrobienia bonusa... tutaj najlepiej ciskac SnG, bo poziom jest wzglednie niski... utapiajac troche na stolach, nie dosc ze udalo mi sie wyjsc na plus z ok 150 zagranych SnG, to jeszcze wyrobilem bonus w PSO (i znowu bierzecie punkty) + 50$ bonusa od hollywood

mam nadzieje ze te info się Wam przydadza. pzdr.

a telefon jest przy 1 kroku rejestracji np. na dole masz takie 4 kratki, chat call i costam, no to klikasz call :) jak juz sie zarejestrowales to kliknij w bylejaka promocje i spojrz na dol :)
  • Żuqu

nie no pierw weryfikuja konto pokerowe a potem przysylaja maila ze masz zrobic opcje call i zweryfikowac swoje dane , taka jest oficjalna i prawidlowa wersja
  • camel

>Żuqu napisał
    >nie no pierw weryfikuja konto pokerowe a potem przysylaja
    >maila ze masz zrobic opcje call i zweryfikowac swoje dane ,
    >taka jest oficjalna i prawidlowa wersja

Tak własnie i ja mialem tak samo

mnie konta pokerowego nie tykali... pewnie dlatego ze kase wplacilem :)

witam,

i jak tam wyrabianie bonusow idzie?
    bo ja sie tymczasowo zatrzymalem w pokerowym rozwoju

testowaliscie juz jakies inne promo z pso ?
| |

Poker Texas Hold’em jest obecnie najpopularniejszą, najdynamiczniejszą i najbardziej ekscytują...

Fotki

Miejsca grona (0)