Pola Mokotowskie [887]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

...może byśmy jakąś spektakularną akcje zrobili.... chodzi mi o to aby ustawić się do okoła oczka wodnego i wszyscy na raz wypili pivo :P ...kto w to wchodzi???
  • Anonim

hahahaha to 3ba duuuuuzo ludzi zebrac, ja jak najbardziej z checia:) no i zabiore znajomych, na pewno im sie ten idea spodoba:)
  • cLs

fajna akcja, taki flash mob. dobry pomysl. zaprosi się znajomych i zbierze się dużo ludu, to się uda.
  •  WYGI 

macie moje piwo; ))) swietny pomysł. może mały emailing do znajomych zrobić??
  •  WYGI 

aaaa i puszcze te info w gronie melanzy pod chmurka. rząd dzusz bedzie z nami :))
  • Wojt ∂s i Anitka Dziedzic

pomysl git! wchodze w to bez zastanawiania sie; )
  • Jola

mi tez sie podoba :D calkiem cool :]
  • Anonim

no to widze, że plan może sie powiedzie :))) ale ludziska mówcie o tym wszystkim których znacie !!! ...a co do terminu to myśle, że tak w sobote 14 maja co by więcej ludzi się o tym dowiedziało ....to się musi udać :D
  •  WYGI 

14 maja j4est koncert Paradise Lost na syrence!! więc.....
  • Anonim

obra ten 14 maja to jeszcze nie ostateczny termin ale koncert też nie będzie trwał cały dzień no i cały czas coś mało ludzi o tym chyba wie..... :/ ale i tak to się musi udać !!!!!!!
  • Anonim

Ja też w to wchodze :) To kiedy?
  •  WYGI 

tak mówimy planujemy. moze konkretna data. powiedzmy godz 20.00 14.05???
  • Anonim

dobra !!! w sobote 14 maja o 20:00 ....klamka zapadła, oby wypaliło
  •  WYGI 

wiec zaczynamy wysyłkę. jakiej tresci proponujecie emai???
  • Anonim

.....trzeba napisać, że telewizja będzie wtedy można zedrać więcej ludzi :P
  •  WYGI 

moze warto napisac o tym do redakcji gorna zeby puscili info na głównej?? zajmiesz sie tym szefie ?? :))
  • Anonim

dobra myśl!!!!!! postaram się to załatwić...
  •  WYGI 

tu nie trzeba sie strac ale działac działac. fajny pomysł wiec mozna go zrealizowac, jezeli nie chcesz ja moge napisac. elo
  • Anonim

obra poszło do szefostwa na samą góre ....trzymajta kciuki :)))
  •  WYGI 

jak to sie mówi w pewnej reklamie: zajefajnie.
| |

Podobno prawidłowo powinno się używać nazwy Pole Mokotowskie... Ale co tam;) Zapraszam wszyst...

Fotki

Miejsca grona (0)