-
Anonim
...może byśmy jakąś spektakularną akcje zrobili.... chodzi mi o to aby ustawić się do okoła oczka wodnego i wszyscy na raz wypili pivo :P ...kto w to wchodzi??? -
Anonim
hahahaha to 3ba duuuuuzo ludzi zebrac, ja jak najbardziej z checia:) no i zabiore znajomych, na pewno im sie ten idea spodoba:) -
cLs
fajna akcja, taki flash mob. dobry pomysl. zaprosi się znajomych i zbierze się dużo ludu, to się uda. -
WYGI
macie moje piwo; ))) swietny pomysł. może mały emailing do znajomych zrobić?? -
-
WYGI
aaaa i puszcze te info w gronie melanzy pod chmurka. rząd dzusz bedzie z nami :)) -
Wojt ∂s i Anitka Dziedzic
-
Jola
-
Anonim
no to widze, że plan może sie powiedzie :))) ale ludziska mówcie o tym wszystkim których znacie !!! ...a co do terminu to myśle, że tak w sobote 14 maja co by więcej ludzi się o tym dowiedziało ....to się musi udać :D -
WYGI
-
Anonim
obra ten 14 maja to jeszcze nie ostateczny termin ale koncert też nie będzie trwał cały dzień no i cały czas coś mało ludzi o tym chyba wie..... :/ ale i tak to się musi udać !!!!!!!
-
Anonim
-
WYGI
tak mówimy planujemy. moze konkretna data. powiedzmy godz 20.00 14.05??? -
Anonim
-
WYGI
-
Anonim
.....trzeba napisać, że telewizja będzie wtedy można zedrać więcej ludzi :P -
WYGI
moze warto napisac o tym do redakcji gorna zeby puscili info na głównej?? zajmiesz sie tym szefie ?? :)) -
Anonim
-
WYGI
tu nie trzeba sie strac ale działac działac. fajny pomysł wiec mozna go zrealizowac, jezeli nie chcesz ja moge napisac. elo -
Anonim
-
WYGI