-
Ola
ludziska!!!! czy mozemy ciagle nie pisac tylko o tych marnych studiach???? to zaczyna byc monotematyczne....moze macie jakies spostrzezenia NIE zwiazane z nauka??? ja np. bede tesknic za Arturro i jak to czyta to niech sie jeszcze wezmie w garsc i do nas przyjdzie!!!!! :D a oprocz tego po dzisiejszym popoludniu moge juz stwierdzic:nie umiem dogadac sie z Kowalem/Kowalusiem.... heh....chyba wspolna rozmowa nas obydwoje meczy....trudno :)
a Wy?????????????? -
Anonim
-
Ola
no!!! juz lepiej....jakos podejrzewalam ze bedziesz pierwsza osoba ktora mi odpowie :D -
Tomek
>--==ALBERT== -- napisał
>kto ma k**** klucze od czołgu?? I gdzie ja
>zaparkowałem furę??
Pewnie na pętli... haha
-
-
Ola
-
Gagata
-
Ola
po prostu inaczej widze swiat niz on :) i nie rozumiem jego zartow... :) -
Anonim
-
Ola
o matko....nie przezywajcie tego....ja lubie kowala,to taki zarcik :)
po prostu czasem jego zarty doprowadzaja mnie do szalu.... :/ ale on o tym dobrze wie :)
piszcie lepiej cos o sobie a nie mnie meczycie :) -
Gagata
-
A.sieńka
-
house/disco house
-
Ola
hahaha :D zna ktos z Was zespol Idios Bravos? swietna muzyczka,oczywiscie tylko niektore kawalki :) -
Ola
-
A.sieńka
eeee :DDD brudne myśli?:D nie mam takich - zwłaszcza dziś:D proces myślenia został spowolniony do minimum:DD wlasnie probuje ogarnac pewne sprawy, ale troche mi nie idzie:D hehehe
a Wy co robicie??:D U..... sie?:D czy obijacie?:D -
Ola
o nie,nie,nie.....prosze mi tu nie zamieniac mojego tematu w monologiczny belkot... :D porozmawiajmy o czyms innym! np czy ktos z Was uwaza ze dzisiejsza podoga jest ekstra? albo podoba mu sie odnowa tylow galerii centrum? bo malej liczbie podoba sie jedno i drugie a ja w obydwu przypadkach naleze do mniejszosci :) -
RJJ_M
Wlasnie wrocilem z koncertu Kultu... Jestem caly poobijany, przytlumiony, zmeczony, gluchy, spocony, i duzo innych... Ale szczesliwy... No, chyba, ze pomysle o jutrzejszym pap... Ok, jestem grzeczny...
To byl jeden z najlepszych koncertow na jakim bylem -
A.sieńka
no dobra...pogoda jest do dupy - bez dwóch zdan:/// dzis zmoklam...bo mądra zostawiłam sobie parasolkę w szkole foto i odbiore niestety dopiero w ten weekend://...z nadzieja czekam na nadejscie wiosny:D byle szybko!!:]
a wlasnie..ten caly Pasaż Wiecha czy jak on tam sie zwie.... to cos...w sensie te "slupy"...co to ma w ogole byc?:D -
A.sieńka
-
Anonim