POLIGRAFIA PW [201]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

ludziska!!!! czy mozemy ciagle nie pisac tylko o tych marnych studiach???? to zaczyna byc monotematyczne....moze macie jakies spostrzezenia NIE zwiazane z nauka??? ja np. bede tesknic za Arturro i jak to czyta to niech sie jeszcze wezmie w garsc i do nas przyjdzie!!!!! :D a oprocz tego po dzisiejszym popoludniu moge juz stwierdzic:nie umiem dogadac sie z Kowalem/Kowalusiem.... heh....chyba wspolna rozmowa nas obydwoje meczy....trudno :)
    a Wy??????????????
  • Anonim

kto ma k**** klucze od czołgu?? I gdzie ja zaparkowałem furę??
  • Ola

no!!! juz lepiej....jakos podejrzewalam ze bedziesz pierwsza osoba ktora mi odpowie :D
  • Tomek

>--==ALBERT== -- napisał
    >kto ma k**** klucze od czołgu?? I gdzie ja
    >zaparkowałem furę??

Pewnie na pętli... haha

• Ola

hehehe..... :DDD
  • Gagata

a czemu nie możesz się z nim dogadać...? o ile mogę spytać :D
  • Ola

po prostu inaczej widze swiat niz on :) i nie rozumiem jego zartow... :)
  • Anonim

to po co z nim gadasz??
  • Ola

o matko....nie przezywajcie tego....ja lubie kowala,to taki zarcik :)
    po prostu czasem jego zarty doprowadzaja mnie do szalu.... :/ ale on o tym dobrze wie :)
    piszcie lepiej cos o sobie a nie mnie meczycie :)
  • Gagata

to ty chciałaś gadać o czymś innym :P więc gadamy o tobie :D
  • A.sieńka

Wy tu gadu gadu...a nie powinniscie sie.... ?? :D
  • house/disco house

asia ty niegrzeczna dziewczynko o brudnych myslach :D
  • Ola

hahaha :D zna ktos z Was zespol Idios Bravos? swietna muzyczka,oczywiscie tylko niektore kawalki :)
  • Ola

brudne mysli....to dobre :D wiec Asiu? podzielisz sie z nami? :)
  • A.sieńka

eeee :DDD brudne myśli?:D nie mam takich - zwłaszcza dziś:D proces myślenia został spowolniony do minimum:DD wlasnie probuje ogarnac pewne sprawy, ale troche mi nie idzie:D hehehe

a Wy co robicie??:D U..... sie?:D czy obijacie?:D
  • Ola

o nie,nie,nie.....prosze mi tu nie zamieniac mojego tematu w monologiczny belkot... :D porozmawiajmy o czyms innym! np czy ktos z Was uwaza ze dzisiejsza podoga jest ekstra? albo podoba mu sie odnowa tylow galerii centrum? bo malej liczbie podoba sie jedno i drugie a ja w obydwu przypadkach naleze do mniejszosci :)
  • RJJ_M

Wlasnie wrocilem z koncertu Kultu... Jestem caly poobijany, przytlumiony, zmeczony, gluchy, spocony, i duzo innych... Ale szczesliwy... No, chyba, ze pomysle o jutrzejszym pap... Ok, jestem grzeczny...
    To byl jeden z najlepszych koncertow na jakim bylem
  • A.sieńka

no dobra...pogoda jest do dupy - bez dwóch zdan:/// dzis zmoklam...bo mądra zostawiłam sobie parasolkę w szkole foto i odbiore niestety dopiero w ten weekend://...z nadzieja czekam na nadejscie wiosny:D byle szybko!!:]

a wlasnie..ten caly Pasaż Wiecha czy jak on tam sie zwie.... to cos...w sensie te "slupy"...co to ma w ogole byc?:D
  • A.sieńka

element dekoracyjny?:D
  • Anonim

chronią przed deszczem :P
| |

Chcesz studiować poligrafię?, a może lubisz ogniska,  muzykę, spiew i dobrą golonkę z piwe...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)