• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czesc... wie ktos z was do kiedy mamy oddawac karty ocen? i czy znowu do urny czy do dziekanatu? wielkie dzieki z gory za odpowiedz :) pozdrawiam
  • Anonim

stawiam na ostatni dzien sesji (19)
  • Anonim

no tez mi sie tak wydaje :)
  • nobi

to jak w końcu z tymi kartami? a jak ktoś ma zaległość z 1 roku to do kiedy musi pójść do Kochańskiego i z jakim papierkiem?
  • George

Jakby sie ktos cos dowiedzial to prosilbym o napisanie tutaj bo jakby nie bylo mam troche do przejechania do dziekanatu a do 19 duzo nie zostalo. Jak narazie nic nie pisali na stronie ze trzeba skladac te karty.
  • A.sieńka

Julka mówiła, że urny już stoją na WIPie, ale do kiedy trzeba złożyc...nie wiem
  • Rafał T.

jesli ktos ma nie zaliczone zaleglosci to musi czekac na decyzje dziekana o rejestracji. Jesli go zarejestruje to git a jesli nie to bedzie czas na skladanie jakis tam podan. Informacja z pierwszej reki bo bylem wczoraj w dziekanacie:P
  • Tomek

Dzwoniłem do Dziekanatu i powiedzieli, że można wrzucać do 19.09 włącznie, więc do końca sesji, a to by rozwiązywało wiele problemów :P
  • Anonim

urna jest przed dziekanatem i do 19 wlacznie wrzucamy :D
  • nobi

>Rafał T. napisał
    >jesli ktos ma nie zaliczone zaleglosci to musi czekac na
    >decyzje dziekana o rejestracji. Jesli go zarejestruje to git
    >a jesli nie to bedzie czas na skladanie jakis tam podan.
    >Informacja z pierwszej reki bo bylem wczoraj w dziekanacie:P
    >

czyli wrzucam kartę ocen i gdybym nie dostał rejestracji to dopiero wtedy mam biegać z podaniem?
  • Krzysiek

chyba tak, przynajmniej ja tak mam zamiar zrobic.
  • Rafał T.

tak masz zrobic, bylem w dziekanacie :) ja tez tak zrobie
  • Anonim

karte ocen i podanie PKT
  • George

A wie ktos do ktorej godziny stoi ta urna?????
    I co bedzie jak ktos teraz tego im nie da????
  • Anonim

urna pewnie do zamkniecia bedzie stala, a co do nie oddania karty to nie mam pojecia ale mozesz miec klopot Jerzy :D
  • Anonim

Wieść gminna niesie, że już są karty ocen i przedmiotów obieralnych.
  • Anonim

a gdzie tych obieralnych szukac??
  • A.sieńka

pytał ktoś w dziekanacie co z obierakami?;]
  • Gagata

pytałam w dziekanacie o kartę ocen obieraków, to mi babka powiedziała, że jak nie ma na DeanExie, to żeby sobie wydrukować pustą i wypełnić samemu... ale może jeszcze przez ten tydzień coś wrzucą, bo w karcie przebiegu studiów też nie ma obieraków, a chyba być powinny... (?)
  • PiotR

dzis pytalem o karty ocen i jezeli cos komus sie nie wyswietla jak powinno, to zeby sobie wzial pusta karte i wpisal samemu przedmioty, bo babki mowia, ze takich studentow to one maja cale mnostwo i bedzie szybciej jak sobie wpiszemy samemu... (w domysle bo mozemy sie nie doczekac)
  • 1
  • 2
| |

Chcesz studiować poligrafię?, a może lubisz ogniska,  muzykę, spiew i dobrą golonkę z piwe...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)