POLIGRAFIA PW [201]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gagata

Kowal załatwił spotkanie z prof. Godlewskim w sprawie wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i omówienia formalności dotyczących przedłużania terminu obrony i tak dalej... Spotkanie jutro o 14:00 pod dziekanatem na WiPie! Jeśli będzie sporo osób, to weźmiemy salę :)

Osobiście myślę, że im więcej nas będzie, tym lepiej :) do zobaczenia jutro!
  • Krzysiek

"spodkanie" :D
  • Anonim

wezmę zakąskę :)
  • Myszamandolina

A żeby bronić pracę to trzeba mieć B2 zdane?
    czy B2 jest potrzebne tylko do odebrania dyplomu?
  • Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P

Napiszcie proszę co z tego spotkania wynikło i jak sprawa tej naszej magisterki wygląda. Z góry dzięki:)
  • nobi

Z magisterką nic nie wynikło, oficjalnie awansu nie ma, ale może nich się wypowie ktoś kto jest bardziej w temacie. Co do pracy dyplomowej to żadnych podań składać nie trzeba, czy ma się braki czy nie to i tak automatycznie rejestrują nas na kolejny semestr, jeśli oczywiście mamy wymaganą ilość punktów.
  • Gagata

co za porażka :P straszą nas i straszą i tylko dupę zawracają tymi podaniami :P
  • A.sieńka

żenada:)

a podania i tak sa uwzgledniane dopiero w rejestracji - tak mi powiedzialy panie z dziekanatu, jak ow podanie skladalam...
  • Turtles

Pisanie podań jest dla osób, które maja przestudiowane 9 semestrów my mamy 7 więc nas nie dotyczą, automatycznie jesteśmy rejestrowani na 8 semestr jeżeli mamy wystarczającą ilość punktów. Wynika z tego, że termin oddania pracy, który upływa lada chwila również jest dla osób które mają za sobą 9 semestrów. Wszelkie informacje mamy od Pana Godlewskiego, który rozmawiał z dziekanem, czyli potwierdziło się to co Pan dziekan mówił mojemu koledze (nazwiska nie będę wymieniał), który był na rozmowie osobiście z dziekanem. Panie w dziekanacie same nie wiedzą czego chcą i co mogą a czego nie. Pan Godlewski ma do mnie nr. telefonu i w razie komplikacji będzie do mnie dzwonił.
  • Gagata

no to czad; P
| |

Chcesz studiować poligrafię?, a może lubisz ogniska,  muzykę, spiew i dobrą golonkę z piwe...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)