-
A.sieńka
Firma Grafikus poszukuje 6-10 osób (mężczyzn - studentów, najlepiej poligrafii), którzy będą chcieli grać w piłkę nożną pod warunkiem noszenia koszulek z logo firmy.
Spotkania w weekendy.
Ligę można sobie wybrać (cokolwiek to znaczy;P)
OCZYWIŚCIE gra jest SPONSOROWANA - każdy zawodnik dostaje wynagrodzenie od firmy Grafikus :))) WARTO!
Dodatkowe informacje:
- kontakt z mediami - gazety, radio, TV
- wydarzenia sportowe, wyniki, itp. ogłaszane na stronie firmy
Jak już napisałam sprawa jest pilna, bo czas na zapisanie drużyny jest ograniczony!!!!!
Szczegółowych informacji udzieli
Michał Rapa
+48 504-254-530 -
RAFAŁ
asior spoko cos ogarne mam klika osob z poligrafi chetnych do gry w piłę gramy co tydziń więc nie bedzie problemu. -
A.sieńka
no i o to chodzi;))) tylko skontaktujcie się pilnie z Michałem Rapą... -
Anonim
Dzięki Asiu za cynk :) wygląda to bardzo sympatycznie! Rozmawiałem z Panem Michałem...
Tylko hm pojawia się pewien problem, większość lig już wystartowała! Te, które startuję w przyszły weekend są mega drogie! I ostatnia kwestia czy sala, czy sztuczna trwa (różnica w cenie jest drastyczna)... Jeżeli sztuczna nawierzchnia to boję się, że nie znajdzie się aż 8 osób do grania na każdy mecz nie mówiąc o rezerwowych... sala to tylko 5 osób, tylko te koszta...
to tak ode mnie :) suma sumarum ja bardzo chętnie pogram jak przejdę selekcję :)
PS. Asiu będziesz chodzić na mecze jako nasza chiliderka? -
-
A.sieńka
Ja nie jestem w temacie, więc nie udzielę info;)
"to tak ode mnie :) suma sumarum ja bardzo chętnie pogram jak przejdę selekcję :) " - super:))
"PS. Asiu będziesz chodzić na mecze jako nasza chiliderka?" - jak mi zapłacą:PP a tak na serio, to jak ktoś od nas będzie w drużynie, to może się przejdę na mecz! ale jaki czirliderka (:P) to nie bałdzo!:D