POLIGRAFIA [304]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no zapraszam do dyskusji na ten temat, fakt, ze nas tu niewiele i nawet nie wiem czy jest ktos studiujacy poligrafie, ale kto wie, moze watek sie rozwinie
  • Qbek

ktos sie znajdzie; -) Wg mnie za mało wiedzy praktycznej i o wiele wiele za dużo historii i teorii... Na specjalizacji (przynjamniej mojej) to praktycznie nic się nie robi :-(

pozdrawiam
  • Anonim

o jak milo, ze ktos sie odezwal:)
    no ja jestem dopiero na drugim roku i w koncu zaczelo mi sie podobac, jakies przedmioty kierunkowe, a nie matma, chemia, fizyka, albo budowa maszyn, nareszcie mamy jakies laborki i wiemy co do czego, zobaczymy jak bedzie potem
  • Anonim

a wlasnie na jakiej jestes specjalizacji?
  • Qbek

Hmmm jak ona się nazywa; -) technologia drukowania i wytwarzanie opraw. Spoko z czasem bedziesz teskniła do Irenki; -) Mnie to denerwowało uczenie się podstaw poligrafi... sama pamieciówa...

do zobaczenia w Poznaniu; -)
  • Anonim

od nas z roku do Poznania jedzie może z 7 osób, ludzie stwierdzili, że za mało jeszcze wiemy, żeby w tym uczestniczyć, ja tez nie jade, ale to już z innych powodów
    oj do Irenki to nie wiem czy będę tęsknić, chociaż upierdliwa, to bardzo sprawiedliwa, a podstawy papiernictwa, to przedmiot po prostu śmiechu warty, z reszta jak i pare innych

w kazdym razie przyjemnego pobytu
    w Poznaniu zycze
  • Piotrek

Za Irenką każdy tęskni, a co do matmy itd., to na trzecim roku czeka Ciebie powtórka z rozrywki u p. Blachowskiego:)))
  • Anonim

juz mnie nie czeka, wlasnie ja mam, mielismy z blachowskim na trzecim semestrze teorie barwy, "mielismy" tzn. byl na pierwszych laborkach organizacyjnych i na pierwszym wykladzie, a potem ani widu ani slychu, przez iles tam mielismy zastepstwo z boguszem, a przez prawie pol semestru przedmiotu tego nie bylo, egzamin byl jeszcze lepszy, zaliczylo go tylko 8 osob, ale najlepsze bylo jak na drugim terminie zrobil pisemny po trzech godzinach pytania, bo juz mu sie odpytywac nie chcialo, szkoda tylko, ze tak pozno (w dniu egzaminu) sie na to zdecydowal, bo niektorym nie udalo sie nawet przystapic do niego...
    a w przyszla srode bedzie powtorka z rozrywki, i to jeszcze laskawie powiedzial, ze to bedzie pierwszy termin, heh
  • Anonim

zaraz zaraz, matma na trzecim roku z blachowskim?!! czy ja dobrze zrozumialam
  • Piotrek

niezupełnie matma, a mianowicie przedmiot nazywa się metrologia papiernicza i poligraficzna, ale ogólnie to jest to matma, za wyjątkiem dwoch pierwszych wykładów gdzie była teoria; p
  • Anonim

a juz myslalam, ze pomecze sie tylko w przyszlym tygodniu, a tu cos takiego, niech moc bedzie z nami :(
  • Szymon N.

Mi tam się podobają studia w Ip :)
  • Niedźwiedź

mi też by się bardzo podobały gdyby nie pan...S@#@##!@, chyba większość wie o kim mowa!!!Ogolnie Pytek zgadzam się z Twoim zdaniem:)
  • Qbek

Taaak dr S!@##$% potrafi napsuć krwi... ja zaliczyłem wykłady całkiem niedawno :D

pozdrawiam
  • Piotrek

a ja nie wiem o kim mowa:)))
    Pytek damy radę:]
  • Piotrek

...a nie mówiłem:)))
  • Anonim

studia sa ok i nie ma co narzekac, to fakt
    ale
    dzisiaj (a raczej wczoraj) pan Bla... polecial sobie w chuja i nie przyszedl na egzamin z TB
    ch... j.... k..... tyle tylko powiem
  • Szymon N.

Nie poleciał w chuja, tylko u niego to norma, że termin egzaminu bywa ruchomy :)))
  • Anonim

ruchomy, hehe, dobre:))
    bogusz nam dzisiaj obiecal, ze zalatwi z bla..., zeby termin nie byl juz "ruchomy"
    obiecanki cacanki, a glupiemu radosc
  • Niedźwiedź

w końcu za 3 czy 4 razem przyjdzie na ustalony termin...normalka:)
| |

Poligrafia jest dziedziną techniki zajmującą się procesami wytwarzania druków. Na przestrzeni w...

Miejsca grona (0)