- 1
- 2
-
pan głąbik
no którego najbardziel lubicie (i za co), a którego nie wasze typy, aha i jeszcze jedno kruterium-najbardziej seksi prowadzaca z jaką mieliście zajecia (ciekawe co na to elfee)
-
pan głąbik
moje typy:
- najbardziej lubiana/y: oj dużo:
-pani Duraj z fizyki, za bezproblemowosc i dobry kontakat ze studentami
- dziekan korzazewski z fizyki, za patrz wyżej
- pan Jaglarz z fizyki, za patrz wyzej
-pan Marcinski z matematyki, choć przyciał na koniec okropnie z zaliczeniami, cenie go za jego olbrzymią inteligencje (również emocjonalną)
-pani Borowik, tego nie da się opisać ją trzeba zobaczyć :]]], i za zaliczenie z C na 4.0 :]]]
-najbardziej nielubiany/a:
- Narcyz Kondraciuk, wredny, zakompleksiony, itd.
- no i nareszcie najbardziej sexi:
- pani Pieszczyńska z instytutu modelowania koputreowego, a dlaczego : zobaczcie sami na jej stronce (wstawiła swoje zdjecie) :]]]
no narazie tyle pewnie z czasem lista sie powiekszy bo jestem dopiero na II roku :] -
Grono.Net
drugie kryterium mgr Joasia P-P(algebra)
pierwsze kryterium dr Małgorzata i tu nawet napisze nazwisko Duraj(fizyka) - za gro zasług,ale ogólnie mówiąc za to że jako jedna z niewielu jest jeszcze człowiekiem anie tylko wykładowcą(prawda że ładnie powiedziane:)) -
Grono.Net
znienawidzony
Antoś(analiza)- bo kur....ma skleroza, bo nigdy nie wiem co mu strzeli do głowy, bo przyciął z zaliczeniami, bo przez niego mam warunek, bo opowiada chujowe dowcipy
-
-
Anonim
co ja na to? :>
hmm
chyba nikogo nie lubie, jedynie znosze :D
a do nielubianych to hmm chyba tez nikogo nie zalicze bo wlasciwie oni wszyscy sa calkiem wpyte
sexi jest natomiast... tez chyba nikt
kurde :|
-
Anonim
-
pan głąbik
-
Anonim
-
Anonim
-
pan głąbik
-
Anonim
-
Grono.Net
no głąbik??
była to prowokacja czy nie a jeśli tak to czemu miała służyć?? bo ja jakoś tego nie dostrzegam
-
pan głąbik
-
Anonim
-
pan głąbik
-
Anonim
ej no wlasnie sesja sie zbliza
no ja jeszcze zaliczen zadnych nie mam, ale co tam, bedzie hardkor jak zwykle <lol> -
grono to komercyjne gowno
-
Grono.Net
-
grono to komercyjne gowno
chyba ze mi go zloza za 2miesiace :/ narazie brak monitora i grafiki... -
Gelo
kapci z wody to nienawidze ona jest chora na głowe,ale są lepsi od niej np jamska to już wariat zaawansowany na tą samą chorobe cierpi również dr zielina ,ale mistrzem wariatów jest dr wit z metod numerycznych -to najbardziej rozjebana osoba z którą miałem do czynienia w historii tej szkoły.
- 1
- 2